Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
Bahcelievler medicalparkta tup bebek bolumu latif kupelioglu doktorumdu cok memnun kaldim tavsiye ederim esimde varikosel sebebi ile ilk tup bebek denemesnde bebegimi kucagima aldim benim gbi tup bebek 2.kez denicek olanlar varmi? Suan bu surecte olanlar varsa paylasalim surec nasil gdio diyo ben cnku 2013yilindaki surecten neler degisti konusalim paylasalim lutfen arkadaslar

Merhaba bende o hastaneye gidiyorum.benimde orda ikinci tupbebek denememde bir kizim oldu 3 yasinda.o zamandan dondurulmuslarim vardi iki tane 20 nisanda transferim oldu suanda beklemedeyim. cocukoloji

Benim ilk iki tup bebegi ali ihsan bey yapti.simdiki dondurulmus transferinide latif bey takip etti.(ali ihsan bey izindeydi oglu oldu)

Merhaba bende o hastaneye gidiyorum.benimde orda ikinci tupbebek denememde bir kizim oldu 3 yasinda.o zamandan dondurulmuslarim vardi iki tane 20 nisanda transferim oldu suanda beklemedeyim. cocukoloji

Benimde ozaman dondurucaktik ama yeterli kalitede olmadigi icin donduramadik simdi tekrardan bastan baslamak tup bebege gozumu cok korkutuyor sonucunuzu bende cokkk merak ettim allahin izniyle tutmustur bebisiniz ozel olmicaksa siz neden basvurmustunuz tup bebege bana umut olur diye soruyorum

Benim ilk iki tup bebegi ali ihsan bey yapti.simdiki dondurulmus transferinide latif bey takip etti.(ali ihsan bey izindeydi oglu oldu)

Latif beyden cok memnun kaldim hem doktorum hemde tarnsferimi kendisi yapmisti normal yolla tutmuyor bebisim esimde spermlerde hareket yavas bakalim bu defa test olucak ne durumda testi cikicak bazen dusunuorum bi daha asilama denesem mi diye? Siz hic asilama denedinizmi? Direk mi tup bebege gectiniz?

Benim eşten kaynakli sperm azligi/hareketsizligi asilama olmuyor bu nedenle.bizim direk tup bebek oldu.sukur ki ikinci denememde kizim oldu o zmndan iki tane orta kalite dondurmustuk simdi onlari denedim sali gunu belli olacak.ama olmazsada sasirmam cunku cok ugrastim malum cocuk var evde hep egildim dogruldum.Allah bilir artik.latif bey cok yogun cok bekliyor insan onu birde acele ediyor soru bile soramiyorum.ali ihsan bey cok iyi ilgili.hakkimizda hayirlisi yasiniz kac acaba.sizin cocugunuz oldu degilmi oyle yazmistiniz

30yasindayim siz? 1kez asilama negatif 1kez tup bebek yaptik kizim oldu 3yasinda olucak rabbime sukurler olsun binlerce kez rabbim her istiyenin kucagini doldursn ama simdi kardes istioruz ama yogun bi yolculuk tup bebek korkuorum nedense bu defa rabbim isallah bu defada verir kucagimi doldurur bu bi iki ay bekleyip esim test yapicak bakalim sonra latif beye gdicez siz tekrardan tup bebege basvurucakmisnz eger negatif olursa? Rabbim isallah kucaginizi hemen doldurur bebisle..

Ben 35 yasimdayim bu surecte yasta cok onemli.siz gensiniz Allahin izniyle olur zatrn annesiniz yine olur insallah ben artik elimi cabuk tutmam lazim.negatif olursa tabi tup bebek denemek istiyorum ama hemen degil en az 4 ay sonra.hem fiziksel hem ruhsal hemde maddi acidan toparlanmak icin.bakalim.kizlarimizi ayni zamanda dunyaya getirmisiz sanirim benim kizim mayis sonu dogdu.
O kadar zorki bi surecleri yasamak her turlu zor o yuzden normal yolla hamile kalanlari o kadar sansli goruyorum ki anlatamam bizler bir suru ilac kullaniyoruz stres yapiyoruz ister istemez tutacakmi tutmucakmi.rabbim yinede kimsenin emeklerini bosa cikarmasin gercekten ben kizimda bu kadar zorlanmamistim bu sefer cok zorlandim cocukla cok cok zor oluyormus.

Ne kadar guzel anlatmissin aynen oylr okadar zor bir surecki rabbim herkesin emeginin karsiligini versin benim kizimda temmuz dogumlu ayni sene basvurmusux evet bizde 1-2ay dha bekleyelim hm psikolojik bu yola hazirlanip oyle basviralim diyoruz her acidan cok zor bir surec cok sukurki kizlarimiz var mutlaka haberleselim sureclerimizi bana da buyuk umut olur...

Tabi ki haberleselim istedigin zaman yaz ben arada girip bakiyorum buraya.ben simdi sali test yapicam yazarim buraya hayirlisi ama yordum kendimi bilmiyorum artik ne olacak.gorusmek uzere

Ayy
Tabi ki haberleselim istedigin zaman yaz ben arada girip bakiyorum buraya.ben simdi sali test yapicam yazarim buraya hayirlisi ama yordum kendimi bilmiyorum artik ne olacak.gorusmek uzere

Ayyyyyyy cokkkk heyecanliyiiimmmm bakalim yarin sonucun n cikicakkkkkk ayyyy gelsinnnn bebislerrrr hemen yaz bna cokkkkk merak ediorummm

Insallah bende olsun cok istiyorum olmazsa uzulucem onuda biliyorum bu asamaya gelmisken insallah pozitifi gorurum yoksa sil bastan tup bebege.Allah herkesin yardimcisi olsun.yarin muhtemelwn sabahtan gidicem bakalim oglenede kadar buraya yazabilirim umarim gorusmek uzere cocukoloji

Arkadasim testim pozitif cikti degerim 383.56 sukurler olsun rabbim sanada nasip etsin insallah

Arkadasim testim pozitif cikti degerim 383.56 sukurler olsun rabbim sanada nasip etsin insallah

Ayyyyyy canimmmmne kadarrrr cokkkk sevindimmm anlatamam gozunaydinnn cnm darisi basima rabbin eliyle cok icime doguyordu hamile oldugun ama oylede oldu cnm ben cok korkuorum tekrar baslamaktan ama yapicak bisey yok keske bizimde donmuslar olsaydi orta kalite diye dondurmamislardi ama hersey kismet rabden umut kesilmez rabbin izniyle kucaginada alirsin cnm allah tamamina erdirsin detaylari mutlaka yaz merak ederim

Merhaba canim nerdeydin butun gun yahu.napiyosun.tesekkur ederim darisi sana olsun insallah..sende fazla vakit kaybetmeden vakitlice giris bu islere zaman onemli gerci sen bende gencsin daha zamanin var.o kagitta o rakami gordum ya cok sevindim insallah devamida saglikla gelir.neden orta kalite diye dondurmadilar anlamadim? Ayni hastane oysaki.bak benimde orta kalite ve pek tercih edilmeyen 4.gun embriyolari ama oldu.tabi ikiz olma ihtimalide var oda henuz belli degil 12 mayista belli olacak. cocukoloji

Cnmm
Cnmmm bütün gün cokkkk yogundum bi turlu giremedim ancak heyecanla aksam girdim evet bende sastim kaldim ayni hastane ama dondurmadilar benimkide 4.gun embriyolariydi cumartesi gunuydu imzaladik hatta ok de verdik dondurulucak dediler sonra 5.gun aradilar dedilerki orra kalitedeler dondurulsalarda fayda etmrz dediler kismet cnmm nasip diilmis bakalum cok istioruz umarim rabbim nasip eder banada.... Canim sana kac tane transfer edildi ikiz olma ihtimali varsa?

Cnm
Bnm kizimda 4.gun embriyosu tutunca hic bise engel olmuo cok sukur bin sukur..

Anladim aslinda nir yandanda anlamadim senin kac tane donduracaklardi ok verdik dedin ya.neden fayda etmezmis cok ilginc gercekten.acaba embriyolar bozulduda sonradan oylemi dediler insanin aklina hersey geliyor.benim iki tane dondurulmustu zaten.transferden once embriyolog bizi odaya cagirdi gorustuk aslinda biz bir tanesinin transferini istedik digerini tekrar dondurulmasini istedik ama bunun saglikli olmayacagini soyledi ikisininde konulmasi gerektigini soyledi.zaten buyuk ihtimal ikiz olmaz dedi.yani iki tane konulduhaftaya cuma belli keseyi gormeye gidicez o zmn belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…