Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Simdi bak benim transferim 4.gun yapildi sonra o gun embriyolog yanimiza geldi 3tane daha var dedi onlari dondurucaz dedi kagitlari imzaladik ertesi sabahta parasini odemeye gdicektik sabah telefon geldi bize hastaneden dedilerki orta kalite old icin fayda etmez diyip dondurmadilar bizde sok olduk anlamadikkk

Yaniii benimde kafama bin bir turlu seyler geldi ama napiyim elden bise gelmedi...

Yaniii benimde kafama bin bir turlu seyler geldi ama napiyim elden bise gelmedi...
Anladim arkadasim yani kotu kalite olanlarin bile transferinin yapildigini duydum okudum burda.orta kalite adi ustunde kotu demek degilki,acaba bozulma olduda ciftler neden dikkat etmediniz die kizmasinlar diyemi oyle birsey dediler cunku hemen hemen ayni donemlerde hatta eylul sonu idi orta kalite donduruldu bizim..aslinda bir daha gorusmeye gittiginde sor bunu bence.

Bizimkide ekimin ilk haftasiydi iste tranferim oldugunda bna embriyolog hani dondursakta fayda etmez dedi yani bi gun once transferim olmus yani 1 gun sonrayya dayanmadilar demekki gozuyle bakmistik artik bi daha gittigimde mutlaka sorarim cnm artik kismet

Anladim hayirlisi ama embriyologlar yanilma paylarida olsa biliyorlar hangi embriyolarin tutup tutmayacaginj belki orta kaliteydi ama farkli bir durum vardi bilemiyorum zaten olan olmus sen onune bak bence bu saatten sonra hakkinda hayirlisi olsun bahcelievlerdemi oturuyorsunuz.

Hyr cn
cnm bakirkoyde oturuyorum aynen cnm bnde onume bakcm hakkimizda hayirlidi

Anladim hakkinda hayirlisi insallah.gorusmek uzere.
Cnm bise sormk istiorm adetime daha 12 gun var ama cokkk fena alt belim agriio adetten agrir ya aynisi boyle biras is yapim dha cok sancilanio ertesi gunu goguslerim sanki patlick sancidn bu yasima kdr adetten bu kdr once bu denli sanci cekmedim hala sanki bebegini emzirmezmis gbi sut sancisi gbiii bu ne bole smdi durup dururken anlamadimm ne diosun?????

Yatakt uzaniorum sag sola donunce acaip agriim oluo goguslerimde oooffff korkuorum yaaa n bu smdi adetede daha 8 gun var bgn itibari ile
Evet bel ve goguslerde agri oluyor ama erken sanki degil mi belirtiler bilemedim..beklemekten baska suan icin birsey yapamazsin bir sure yine dikkat et agir falan kaldirma.insallah olurda mucizen gelir senin icin cok iyi olur hast isleriyle ugrasmadan geliverse keske.Allah buyuktur.benimde bu cuma ilk ultrasonum var bakalim ne dicek dr.ikizmi tek mi en cok bunu merak ediyorum.

Cocugum kucagimdn inmioki sıkıldıkca kucagina diyip ustume ckio disarda surekli kucak istio cokkk zor cocukla dikkat bana tuhaf gelen bn adet agrisi bilmem hicbit zaman bu nedir ne oldu bana anlamadim hadi hamilelik icin ztn umutlandirmk istemiorum kndimi bakalim ne olucak sen muayeneye gttgnde haber et merak ettim ama bnm kizimdada degerim 463 cikmisyi ama tek gebelikti cok yuksek demisti doktorlar ama hayirlisi olsun adina saglikli olsunda sıkı sıkı tutunsun sana benim adete tam 1hafta kaldi bakalim kismetden otesi olmaz derler.

Anliyorum seni cocukla kat be kat zormus hamilelik benim kizda oyle surekli birseyler istio kucagima oturuyo kendimi korumaktan korkar oldum karnima vuracak carpacak yanlislikla diye zaten bir kac vukuat oldu oyle oyuncagiyla kasigima vurdu falan su ilk zamanlari atlatsam iyi olacak.insallah hakkinda hayirlisi olsun insallah vardir bebisin.ama olmayan adet agrilarin varsada insallah diyorum.
Simdi iki tane kondugu icin dusuk bir ihtimalde olsa ikiz ihtimali var tabi ama olmayadabilir kismet haberdar ederim seni yazarim buraya.sende kendi durumunla ilgili bilgi var.aslinda adetine bir kac gun kala kanda gebelik yapsan cikabilir ne dusunuyorsun cocukoloji

Cnmm kndine dikkat et gercekten cocukla cok zor sukur iyiki varlar ama kolay degil bn kndimi umutlandirmak istemedgm icn kan testi yptirmk istemiorum beklicem kismet oldu oldu olmadi tup bebek yolu bize gorunucek hazirandan sonra kndime su iki ayi dedim belki olurda tutar snra dedik artk mecbur yola gtcez.. Hayirlisi adimiza cnm haberdar ederim cnm

Tamam haberleselim burdan hic degilse dertlesmis birseyler paylasmis oluruz.Allah yardimcimiz olsun siz calismiyorsunuz sanirim degilmi?
Gorusmek uzere.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. cocukoloji

Tamam haberleselim burdan hic degilse dertlesmis birseyler paylasmis oluruz.Allah yardimcimiz olsun siz calismiyorsunuz sanirim degilmi?
Gorusmek uzere.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. cocukoloji
Suan clismiorum cnm ne biliomsn sancidan uyuyamiorum gögsüm patlick sanki demin cocuk uyandi koltuktan ani kalktim sanki kasigima bicak sapladilar bn bole seyler yasiorum sokdayim oysaki hic lndimidd sartlamadm hamilemym diye ama şokdayim hatta demin kndi kndime diorumki hmn su adet gelsinn 1 haftadir bel ve gogus agrisndn oldum yrn dayanamyip bi kan verim artik bska seylerdn suphelenit oldm acaba bi hastaligimmi vr oooofffffff

Anliyorum insallah guzel haberler verirsin kotu sey aklina getirme.buraya yaz lutfen olurmu.habersiz birakma gorusmek uzere.

Ne yaptin merak ettim yaptirdinmi test nasil durumun
Cnm ancak girebildim psikolojim iyi degildi agrilardn test bir tonnn yaptirdim genel saglik tabii gebelik negatif cok farkli bise olmasi mucize olurdu ama hala adetde olamadim gece acilde yptrdm n kdr dogru yptilarsa herseyi gectim bi kenara ama sanki bebek icin hazir degilim boyle belirtiler olunca bile cok panikledim saati dakkasi geldimi tabiii kimse engel olamaz senin gusel haberlerini dinlemek icn burda olcm

Hakkinda hayirlisi olsun,once sagligimiz onemli biz saglikli olalim sonra cocuk bu hepimiz icin gecerli.acilemi gittin bence bir kadin dogumcuyada git bi baksinlar durumun nedir diye.ben yarin ultrasona giricem bakalim ne dicek hayirlisi.sende yaz durumunu cok gecmis olsun.
cocukoloji

Cnm adetimi bekliorum hala olamadim goguslerim sankii bebegini emzirmemis gbi dolu dolu elime gelio tas oldu 10gundur bel agrim cok artti ama adet olamadim cildiricam evet binkac gune dha adet olamasam kesin doktora gtcm kadin doguma yrn haber et cok merak ettim bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…