Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba,
Sen doktora git bir kac gune kadin dogumcuya neynis durumun.hayirlisi olsun hakkinda.
Ben Bugun gittim hastaneye ilk ultrasonum oldu gordum bebegimi.bir tane kese gordu.ama yinede net birsey demedi iki hafta sonra kesinlesecek tek mi iki tanemi oldugu ama buyuk ihtimalle tek dedi.hayirlisi olsunda bir tane olsun her iki sekilde kabulum.
vajinal muayeneyle bakicam dedi ben bi panik oldum dr da dedi unuttunmu sen dedi.ustten gozukmez dedi.seninde ilk ultrasonun vajinalmiydi? Sen nerde dogum takibi ve dogum yaptin.ben kizimda 4.aya kadar medicalpark sonra megamedipol bagcilarda dogum olmustu.
Yine bir suru test istedi bakalim iki hafta sonra gel dedi. cocukoloji

Cnm vajinafan hic muayene olmadim bugune kadar pek de onermezler dusme olasiligi olur diye yaptirna benden tavsiye bekle zaten bi kac haftaya herseyi net gorur doktor acele etmis doktor net gormek icin o yuzden vajinadan demis bakim ben medicalparkta yaptirmistm 6.Aya kadar herseyimi snra ozel bi doktorum vrdi o ypti dogumumu cnm bn hala adet olmadim bugun koltuktan benim kiza ani kalktim sanki kasigima bicak sapladilar oylece kala kaldim bi kac gune doktora gtcm

Kizimdada oyle olmustur hatirlamiyorum karindan goremiyorlarki ilk haftalarda hatta iki hfta sonra kalp atisi var o zmnda kesin vajinal muayene olur.benim vajinalden bakti demem hani uzun ucunda kamera gibi bir alet varya onunla sadece vaginadan bakiyo rahme mudahale yok yani guvenli olmasa zaten yapmazlar diye dusunuyorum.burda cok okudum yuzde doksani hep vajinadan.
Dr a gidince yaz yine gorusuruz.

Haklisin cnm oyledir zaten doktorlarimiz cok iyiler cok sukur cozumu olan seyler boyle tedaviler olmasa ne yapardik bu dunya evlatsiz cekilirmiydi rabbimm her istiyenin kucagini doldursun cnm ben doktora gittim genel muayene hormonal biseymis zaten adette oldum zaten normal yolla hamile kalamicagimi zaten biliotum doktorlar olabilir dioda o da bi mucizr bakalim bir iki aya rabbim nasip ederse basvurucaz hakkimizda hayirlisi olsun cok zor bir surec korkuorum bu defa sebepsiz yere ama napim ((((

Hakkinda hayirlisi olsun nasipte ne varsa o oluyor.benim bu ara sıkıntılı.benim iki gundur kahverengi akintilarim basladi her wc de kagida sildigimde gelen ve bel kasik agrilarimda var adet agrisi gibi.
Dr umla gorustum dusuk tehdidim varmis.wc disinda ayaga kalkma dedi.gidip bi muayene olmak istedim gelme dinlen dedi.bakalim ne olacak kizimda olmamisti bunda boyle birsey basilma geldi.burdan cok okudum cogu gebe yasamis bu durumu doguranda var dusukle sonlananda.hayirlisi tabi uzuluyorum o ayri.bu kadar emek vermis olmusken kaybetme dusuncesi cok zor.niye boyle oldu anlamadim.su adet agrisi gibi agrilarda beni rahatsiz ediyor( cocukoloji

Cnmmmm hiccc korkma bn kizima hamileyken kac kez kanama gecordim anlatamam bi ara okdr cok olmustuki kanamam doktor dusuk oluo demisti pdum patlamisti aglamaktn olmustm 3-4defa bayagi kan kirmizisi kanamam oldu hep dinlendim tutunsun diye yalvardim ama sonra tekrar kanama oldu ama bak simdi benimle allaha cok sukur rabbim nasip ettimi kanamalar bile yalan....

Anladim evet cok okudum senin gibi kanama bile gecirenler dogurmus.olabiliyor demekki.benim kizimda olmamisti ondan bu sefer niye oldu dedim.aklima orta kalite embriyo oldugu geldi ama sanirum ilgisi yok.bakalim kismeti nasibi varsa olur hersey Allahtan.sen nasilsin bu arada
cocukoloji

Cn
Cnmm cokkk sukur adet olup bitince rahatladim kndimi stres yapmamaya clisiorum psikolojimi hazirldktn snra rabbim kismet ederse bu yola cikcaz hersey kismet n olursa olsn o bebegin dunyaya gelecegi vrsa bi skilde oluo bi sebep varki bu yolllardan deneniyoruz hayirlisi saglikla gelsin hpsi bos snde rht ol o bebis tutunmustr sıkı sıkı eminim cnm...

Kendini tamamen hazir hissettikten sonra basla o zmn her turlu iyi olur.bedeninde ruhunda hazir olur bebege.ben biraz acelemi ettim diyorum bilmiyorum.hayirlisi herseyin.lekelenmelerim devam ediyor azda olsa.agrilarim oluyor yine ama cok az azaldi gibi.su durumum gecsin cok istiyorum bir haftadir evdeyim cok sikildim bunaldim.cocuklada zor oluyor.senin ne kadar surmustu

Cnm bnm 2,5aya kadar surmustu ama bnmki lekelenme tarzinda diildi tam kanamaydi sivi gibi... Sen bi kac gune tam atlatirsin cnm bizim simdi yavru tavsanimiz var bebegim gbi seviorum özenmeye basladim bebek istemeye boyle iyice istegim artsin istiorumki biseyleri yapmak zor gelmesin... Hersey kismet rabbim her istiyene tattirsin..

Evet senin uzun surmus benim agrilarim azaldi sukur lekelenmelerim devam ediyo azda olsa bakalim.yarin sadi konuga gidicem ali ihsan bey bir suru test istedi devlette yaptiracagim cok tutuyo ozelde sonuclarini alincada medicalparka gidicem.
Evet hazirlan ve basla zaman kaybi iyi degil yas ilerledikce daha sikintili oluyor hersey.bir kac sene bile farkediyor.bana simdi cok zor geliyor mide bulantilarimda basladi.hersey kizim icin kardesi olsun yalniz olmasin die. cocukoloji

Merhaba,ben dun maalesef gece dusuk yaptim kaybettim bebegi.nasibi yokmu ama cok zor bir dusuk oldu,dun aksam saat 18de kanama basladi wc ye gittim hep kan cok akti hemde 2-3 kere parca dusurdum ben o an yuzde 90 gitti dedim dr a gittik bebegin kalp atislarini gosterdi dr sok gecirdim eve gonderdi tabi eve geldim ama kanamam devam etti parcalarda.normal degildi gidisat.asiri kan kaybi her wcde parca.sonra akam 23 de yattim yarim saat sonra wcye ciktim ve digerlerinden farkli bir sekilde kanama ve cok hizli parca dustu o parcayi dusurdukten hemen sonra fenalastim yere yigildim yuzum kirec ter ayaga kalkamadim uzun sure hemen ayni dr a gittik hem karin hem vajinadan bakti ve keseyi goremedi dusmus dedi icimdede parca kalmis kurtaj oldum.basima gelmeyen kalmadi anliycagin.sabaha karsi 5 te eve geldik.
Allahin takdiri vardir herseyde bir hayir.belki gebelik saglikli degildide rahim kabul etmedi bilmiyorum boylede birsey varmis.simdi cok uzun sureligine bu defteri kapatiyorum uzun surede dusunmek istemiyorum. bu deneyim cok zordu benim icin. cocukoloji

Cnmmm bnmm çoookkkk şokkkktayımmmm şuannn inanamadım yazını okurken nasil böyle bi anda gelisti bu kadar kanama ani bi hareket falanmi yaptin? Doktorlar ne aciklama getirdiler bu duruma? Ama okadarda degerlerin iyiydi nasil bi anda boyle bi kanama oldu cnm seni cok iyi anliorum cok zor bir durum atlatmissin yani okadar parca dustu ama yinede demek kurtaja gerek vardi okadr ufacik bebek okadarda kanaman olmis ooofffffff ne kadar zor bir durumdur o kurtaji oolurkn cokk agri cektinmi cnm offf biz bayanlarin herseyi cok zor yaaaa umudunu yitirme cnm herseyde bir kismet var dedidigin gibi Saglikli degil diye vucudun disari atti iyi dusunmeye calis cnm rabbim hersyin hayirlisini versin hic kolay diil isimiz bol bol dinlen cnm simdi nasilsin doktorlar ne dedi? Cok meraktaim yaz bana mutlaka

Bu yazini simdi gordum okadar etkilendimki anlatamammm sankii ben yasiorumm cnm bmm cokkk uzuldum anlatamam hersey cocuklarimiz icn tek olmasinlar kardesleri olsun rabbim inanki nasip edicek buna cokkk inanmak istiorum inaniorumda birer tane yavrumuz olduysa bir tane daha yar vericek ama bu tecrubelerden de gecmemiz gerekio buda bizim tecrubemiz oluo rabbim dha kotu seylerde saklasin bizi cocuklarimizi...

Evet canim hersey yolundaydi keseyi kalp atislarini gorduk,gordukten tam iki gun sonra yani Gectigimiz pazartesiden beri biliyosun kahverengi lekelenmelerim vardi,adet agrisi,bel agrisi yasadim Ali ihsan bey dinlenmekten ve beklemekten baska yapabilecegin birsey yok dedi.bende oyle yaptim.ama tam bir hafta sonrasi yani iki gun once ptesi kanama basladi parca dusurme ben bu surecte medicalparka gitmedim safa hastanesi yenibosnaya gittim.aslinda ilk gittigimde kalp atisi olsa dahi dr'un beni dusuk yapiyosun seni bu hast. yatiralim demesi gerekirdi.cunku dusuk yaptigim asikardi ve kadin dogum dr'u bu durumu anlamaliydi cok kan ve parca dusurdum bu normalmiydi belliki dusuk baslamisti ama eve yolladi kanama parca devam etti geceside dusuk oldu.tekrar hast gittik.ani bir hareketmi yaptin demissin hayir canim hic oyle birsey olmadi oncesinde zaten belirtiler baslamis o gunde gitti iste.kurtajida icimde parca kaldigi icin narkoz vererek yaptilar agri aci duymadim.neden olduguna dair dr birsey demedi,dusuklerin nedeni bilinemiyor genelde soylenen sey embriyonun saglikli olmadigi ve vucudun kabul etmedigi.zaten parcayi patolojiye yollamislar bir hafta sonra sonucu dr a gostericem belki neden dusuk olduguna dair bir bilgi verir.uzuldum tabiki ama son 10 gundur cok buyuk bir stres icindeydim hayirlisi boyleymis diyorum.acikcasi bu ara biraz karisigim yani cocuk yapma fikrinden uzaklasiyorum bilmiyorum sagligimdan olucam onca ilac igne hic iyi degil.tekrar bir tedaviye de baslasam merkez hakkinda arastirma yapicam medicalpark olmayabilir.hayirlisi herseyin.

Son düzenleme:
Cokkk karisik stresli ve sagligimizi psikolojimizi alt ust edecek durumlar gercekten cok ama cok zor surecler cnm... Canim bak benim cok yogun kanamalarim oldu kizima hamileyken ilk ayi hatta transferimin 8.Gunu kahve rengi kanamam olmustu pembeli ozaman bile bana latif bey hastaneye yat demisti bu bi dusuk belirtisi olabilir dedi her latif beyi aramamda kanamada bana kanamanin normal birsey olmadigini ve dusuk belirtisi oldugu icin her defasinda hastaneye yatmami soylemisti ama ben gecer umidi ile hep ayaklarim havada yatmistim ama hersey kader kismet otesine gecilmio, haklisin doktorun demeliydi hastaneye yatman gerektigini belki ozaman serum falan alsaydin dicem ama kismet ne biliyim ne dicegimi sasirdim biliomusun cnku bende cok stresli ve karisigim bu surece girmekten korkuorum gercekten, ama allahada sukurde ediorum en azindan tedavimiz var oyle boyle degilse tutuo gecen forumda birini okudum tam 11kez tup bebek yapmis 12.De tutmus... Beterin beteri var cok sukur sukredelim evlatlarimiz var rabbim inaniorum bizede nasip edicek cnm senfe bol bol dinlen kafani dagitmaya bak hazir olunca baslarsin cnm sonuclarindn mutlaka haber et cnm

Merhaba cnm,evet dedigin gibi hersey kader kismet.olacagi varsa oluyor yada olmuyor..bunuda yasamam lazimmis demekki.bende tekrar bu surece giricem yada girmiycem bilemiyorum ne olacak.herseyde oldugu gibi bundada maddiyat devreye giriyor maalesef istesekte suanda boyle birseye kalkisamayiz zaman ne olcak neyi gostercek bakalim.ptesi patoloji sonucundan ne cikacak,yazarim.
Gorusmek uzere

Merhaba nasilsin.ben bugun patoloji sonucumu aldim dr normal herhangi birsey yok dedi olmasi gereken cikmis dedi.bebege ait doku kalintilari baska birsey yok.
Senin nasil gidiyor? cocukoloji

SANIRIM sayfayı 2 kişi götürüyor ..
bende medicalpark bahçelievlerde tüp yaptırdım negatif sonuçlandı
benim doktorum ki tüp bebeğe başlamadan ortada öyle birşey yokken Ali ihsan bey di ..
tüp bebeğimide o yaptı ama nasip tutmadı işte şimdi tekrar başlayabilirim
hastanede değiştirebilirim emin değilim
tekrar toplama ile başlıcaz zaten

Merhaba nasilsin.ben bugun patoloji sonucumu aldim dr normal herhangi birsey yok dedi olmasi gereken cikmis dedi.bebege ait doku kalintilari baska birsey yok.
Senin nasil gidiyor? cocukoloji
Cnm kusuruma bakma yazamamisim sana cvp bn ayrica fmf hastasiyim ataklarim tetikleyince 3gun yattima ancak kndime geldim cnm senin adina sevindim acikcadi cnm en azindan kotu bise cikmadi patolojide cnm inanki hem maddi hem manevi ne zmn iyi olursan baslarsin bnde oyle yptim sagligima daha onem vermem gerektigini anladm bu surecte hayirlisi cnm bnm... N zmn istersn yaz burdaim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…