Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

canım benim allah senden razı olsun...olurmu öyle şey burası destek yeri hepimiz aynı umutlar için burdayız..canım benim ilk 2 kayıpların bayağı ilerlemişken olmuş.Sorun direk kalp durması mı?Herhangi bir gelişme bozukluğu oluyormuydu?
Sana birşey diyeyim..Benim arkadaşımın arkadaşı normal yolla 5 kere hamile kalıp senin gibi ansızın 5 ve 4 aylık kayıpları diğerleride 8-9-10 haftlaıklarda..Artık usanmıştı hamile kalmaktan kokuyordu.Testler yapıldı hiç birşey çıkmadı.En son doğum yaptığı bebeği biopsiye gitti ondan birşey çıkmadı ve allah ona 6.nci hamileliğinde bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde verdi ve hemen ardından 4 ay sonra hamile kalıp onuda sağlıklı bir şekilde doğum yapıp 2 tane yavruya kavuştu..Dilerim allahtan bu senin için de son acı olur ve sağlıklı bebeğine kavuşursun güzelim..Hadi yeni yılda yeni umutlarla hepimiz attacağımız adımda mutlu sona gidelim..Allah yar ve yardımcın olsun..

cok sağoll canım...
evet canım baya büyüktüler ama ne yapalım rabbim böyle nasip etmiş..
benim ilk ve üçüncü gebelik kalp atışları durdu..ikinci üçüncü aya kadar herşey normaldi üçüncü aydan sonra suyu azaldı gelişimi durdu beyninde kist var dediler mesanesi yok dediler hemen araştırmaya girdik heyet toplandı ve gebeliğin sonlanması kararı alındı normal doğumla doğdu..doğum olmadan önce sıvı aldılar ve bebek patolojiye gitti patoloji sonucunda birşey cıkmadı ama sıvının sonucunda 69 tiriploidi cıktı yani kromozon bozukluğu olduğu öğrenildi ama dr. hiçbir sorun yok dedi sonra başka bir dr. gösterince o söyledi..
daha sonra genetik araştırmalarımız koromozon bozukluğu varmı diye bakıldı hiçbirşey cıkmadı..
hamile kalabilrisiniz şansızlık dediler...ve ondan sonrada 3 kez yine kayıp yaşadık..
şimdiki korkumsa acaba tüp bebektede aynı sorunu yaşarmıyım...
canımcımmm inşallah allahım yeni yılda hepimizin yüzünü güldürsün inş. burda hamileyizzzz diye yazmak nasip olur..birde yeni kanun cıkmış tek embriyo konuluyomuş doğrumu..
peki sen şuan ne aşamadasın gecmişi okumadım..galiba seninde ikizmiş ve ikizlerini kaybetmişsinn rabbim sabır versin canımm allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın ne sana ne bana nede başkasına...

canım benim hikayenden şunu çıkartıyorum artık uzun süre dr gel gitler olunca bir sürü bilgi toplıyabiliyorsun birde burda insanların yaşadıklarını neler yapıldığını paylaştıkça daha bilinçli olıuyorsun..
1.Sana tüp bebek yapıldığında mutlaka PGT yöntemini iste ,mutlaka sana bunu yaparlar.Buda oluşan embrolardan bir hücre alıp kromozomlarına bakılıyor sağlıklı sağlıksız mı diye inceleniyor sonrada sana transfer ediliyor..burda için rahat olsun
2.Şimdi normal şartlarda daha önce tüp bebekte 2 başarısız şansı olmuş insanlara kanuna göre 2 tane embrio transferi yapılıyor , ama seninde geçmişin göz önünde bulundurulunca belki sana da 2 tane verilir bundan emin değilim ama dr. görüşünce bunda ısrar edersin bir yol yordam bulunur:)):
3.Yaş kaçtı senin?
4.Bendeki son durum şu: Benden 7 ocakta histeoskopi ile rahimden doku alındı.Bir kısmı patolojiye gitti diğer ise co culture ile tüp bebek için işleme alındı.Allah hayırlısınla nasip ederse ocağın ilk haftasında 5.Tüp bebek denemesi olacak.Co culture de yapay rahim dediğimiz şey.Benden alınan dokuyu 6 tüp yine benden kan alınmıştı ve o dokuyu beslediler anne içindeki rahim dokusunu vermek için.Daha sonra benden alınan yumurta ve eşimin spermlerinle döllenen embriolarımı o dokunun içine koyup gelişmesini büyümesini bekleyip en iyi oluşan embrioyu bana transfer edilecek(2 tane yine).
Allahım inşallah bebek uğurunda geçtiği bu zorlu şüreçlerde mufakatlarını versin ve hayırlısınla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benimde 3.Tüp denememde ikizlere hamile kaldım.7 haftalık birinin kalbi atmadı diğerinide 27 haftlıkken gelişme geriliğinden ve suyumun azalmaya başladığından bebeğimi kaybettim.Bana söylenen şuydu.Bende heyete girecektim çünkü aşağıya yukarıya bebeğim 1 hafta daha yaşar dediler.Ya hemen sezeryan ile alınacak ama alınsada yaşama şansı çooookk düşük çünkü olması gereken kilo 1000gr yerine sadece 520 gr USG de gözüken olsa olsa 650 gr olur oda çok düşük demişlerdi.Birde idrarını yapmamaya başlamıştı.En büyük sorun yaşarsada akçiğerleri olur ve de alt batım kısmı dediler.Karar vermek zordu onun için heyete girip karar verilecekti.Ama allahıma hep dua ettim sağlıklı olacaksa doğsun olmicaksa meleğimi al diyemedim tabii ama içimden geçirdim zorlu kararı bırakma bana dedim.Allahımda heyeten bir gün önce bebeğimi benden aldı güzelim..Demekki hayırlısı buymuş dedik ve kadere boyun eğdik.
Benim bebeğim erkekti top oynamak isteyecekti koşup oynamak bunları yapamayınca ben ve babası gördükçe kahrolmaktan çok korktuk..Ama inşallah sağlıklı kardeşlerine kavuşacağız buna inanıyorum

evet canım ya artık dr. gibiyiz daha önce bilmediğim şeyleri öğrendimm özelliklede k.k cok faydasını gördüm hiç olmassa sormak istediğim şeyleri bilinçli arkadaşlarımdan öğrendim..
hayatım bende iki embriyo istiyorumm inş. dr. kabul eder ve olur cünki birdaha bu hamilelik süreci yaşamak istemiyorum rabbim vermedikce cünki artık iyice yıprandım..
benim yaş 26 canım ama yaşımdan dolayı belki tek embriyoda olabilir bakalı artık hayırlısı..
ayyyy seninde cok az kalmış inşallah bu defa bebişlerin annesinin karnında sağlıklı gelişir ve sağ salim kucağına aldığın günleri nasip etsinn haberlerini burdan takip edicemm..
bebeklerin içinde ayrıca cok üzüldümm ama allahım bunu nasip etmiş bizim elimizden birşey gelmez.
benim bebeğimin kalbi atarken biz durdurduk bu konuda hala içim acıyor ama dr,um bebeğin artık kalbi yavaşladı eğer almassak ölür ve seni zehirler dedi riske atmanın bir anlamı yok alıcaz dedi bzide imza attık ve alındı...ve hiç rüyamda göremiyorum bebeğimi acaba..ben yanlışmı yaptım diye soruyorum bazen kendime..

canım sakın kendini suçlama asla sakın..sen olması gerekeni yaptım sen bebeğini göreceksin rüyanda bundan eminim..Bende bebeğimi hiç görmedim onunla vedalaşaadım aslında bunu istedim ama babam ve eşim bana sormadan bebeğimi alıp defnetmişler ben daha hastaneden taburcu olmadan.Sadece taburcu olduğumda doğrudan mezara gidip ıslak soğuk toprağını ve ıslak tahtalarını sevdim.tırnaklarımın içine çamurlar doldu ve eve gidene kadar temizlemedim ama ne oldu biliyormusun kurudu ve kendiliğinden dökülüp temizlendi..hep parmaklarımla o kuruyan çamurları okşadaım..
Ve hep babama eşime isyan ettim benim hakkımdı diyip diyip durdum ve en sonunda 2 ay önce bebeğimi rüyamda gördüm biliyormusun.gözleri yumuk ağzı hafif açık hemşire kucağıma verdi ellerini ayaklarını sevdim defalarca canım oğlum diyip öpüp kokladım o anda göğüsümden süt gelmişti ağzına damlattım oda ağızının yanından akıp gitti..eşimi yatağıma çağırdım oğlumuzu ortamıza aldım baktık sevdik ve hemşire yeter dedi annesi alıp benden gitti.Ondan sonra suçlamaları bıraktım isyanımı bıraktım gene gelir diye..Sende bırak gelecek merak etme..güzelim..Bu arada burda bir topik var.Senin benim gibi melek annesi olanlar...Ana sayfadan : DUYURU Maalesef bebeğimi kaybettim topiğinden ; Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenlere gel..Orda çok güzel bir liste var..Bizler gibi bir kaç kez bebeğini kaybettip ve tekrardan hamile kalıp sağlıklı bebeğini kucağına alanlar var.Tedaviye başlıyacaklarıda listeye dahil ediliyor..Ve o kadar pozitif destekler dağılıyorki bir gün girmeden yapamaz hale geliyorsun..Gel sende oraya arkadaşım...

canım sakın kendini suçlama asla sakın..sen olması gerekeni yaptım sen bebeğini göreceksin rüyanda bundan eminim..Bende bebeğimi hiç görmedim onunla vedalaşaadım aslında bunu istedim ama babam ve eşim bana sormadan bebeğimi alıp defnetmişler ben daha hastaneden taburcu olmadan.Sadece taburcu olduğumda doğrudan mezara gidip ıslak soğuk toprağını ve ıslak tahtalarını sevdim.tırnaklarımın içine çamurlar doldu ve eve gidene kadar temizlemedim ama ne oldu biliyormusun kurudu ve kendiliğinden dökülüp temizlendi..hep parmaklarımla o kuruyan çamurları okşadaım..
Ve hep babama eşime isyan ettim benim hakkımdı diyip diyip durdum ve en sonunda 2 ay önce bebeğimi rüyamda gördüm biliyormusun.gözleri yumuk ağzı hafif açık hemşire kucağıma verdi ellerini ayaklarını sevdim defalarca canım oğlum diyip öpüp kokladım o anda göğüsümden süt gelmişti ağzına damlattım oda ağızının yanından akıp gitti..eşimi yatağıma çağırdım oğlumuzu ortamıza aldım baktık sevdik ve hemşire yeter dedi annesi alıp benden gitti.Ondan sonra suçlamaları bıraktım isyanımı bıraktım gene gelir diye..Sende bırak gelecek merak etme..güzelim..Bu arada burda bir topik var.Senin benim gibi melek annesi olanlar...Ana sayfadan : DUYURU Maalesef bebeğimi kaybettim topiğinden ; Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenlere gel..Orda çok güzel bir liste var..Bizler gibi bir kaç kez bebeğini kaybettip ve tekrardan hamile kalıp sağlıklı bebeğini kucağına alanlar var.Tedaviye başlıyacaklarıda listeye dahil ediliyor..Ve o kadar pozitif destekler dağılıyorki bir gün girmeden yapamaz hale geliyorsun..Gel sende oraya arkadaşım...

canımm rüyan cok güzelll ne güzel bebeğini doya doya görmüşsünn..allahım inş. banada bebeklerimi rüyamda görmeyi nasip eder..
tamam canım söylediğin topiğe gelicem..

Arkadaşlar Beylikdüzü Medicana ile bilgi almak istyenler için söylüyorum.....hiç memnun kalmadım.....hatta ve hatta çok sinirliyim onlara.....ilk gittiğimde bana sadece 3 yumurtam olduğunu söyledi doktor ve biz bunun iki hafta üzüldük......bugün gittigim başka bir doktor 9 yumurtam olduğunu söyledi....... artık gerisni siz düşünün......

Arkadaşlar Beylikdüzü Medicana ile bilgi almak istyenler için söylüyorum.....hiç memnun kalmadım.....hatta ve hatta çok sinirliyim onlara.....ilk gittiğimde bana sadece 3 yumurtam olduğunu söyledi doktor ve biz bunun iki hafta üzüldük......bugün gittigim başka bir doktor 9 yumurtam olduğunu söyledi....... artık gerisni siz düşünün......

Demek ki gittiğiniz gün , 3 yumurtanız varmış , 2 günde bir ultason kontrolüne bu sebeple çağırıyorlar zaten . Her gittiğinizde sayınız artabilir

bende selman beyin hastasıyım 21 yumurta 17 şubatta belli olacak hayırlı olsun tedavin canım

nasılsınız arkadaslar ben bugun ılk defa yazıyorum ınsallah herkezın gonlune gore verır allahım ben sımdı aradım selman beyın hastası olmak ıcın tel acan kısı benı delı ettı ben jınemed hastenesıne gıdıyorum normalde ama sızın memnunıyetınızı gorunce bende oraya gıtmek ıstedım 6 gun sonra asılama yaptırıcam zaten cok korkuyorum huzursuzum:( teldekı kısıye acılıyetımı anlattım selman beyın hastası olmak ıstıyorum ama vaktım yok dedım dalga gecer gıbı cuma gunune verıyo randevuyu reddetmenın kıbarcası heralde:) :59:

ben selman beyin hastasıydım. selman bey de aysun hanım da mükemmel insanlar şubat ayında onların sayesinde(rabbimin izniyle) bebeğime kavuştum.. şimdiye kadar tanıdığım deneyimi ve insanlığıyla en mükemmel doktorlar bence...

ben selman beyin hastasıydım. selman bey de aysun hanım da mükemmel insanlar şubat ayında onların sayesinde(rabbimin izniyle) bebeğime kavuştum.. şimdiye kadar tanıdığım deneyimi ve insanlığıyla en mükemmel doktorlar bence...

aysun hnm ın hastasıyım.....ilk denememiz olumusuz oldu.....aralıkta 2.kez denicez....hayırlısı bakalım..herşeyden önce aysun hnm ın yaklaşımından çok memnunum...merkezdeki çalışanlarda oldukça yardımcılar...

aysun hnm ın hastasıyım.....ilk denememiz olumusuz oldu.....aralıkta 2.kez denicez....hayırlısı bakalım..herşeyden önce aysun hnm ın yaklaşımından çok memnunum...merkezdeki çalışanlarda oldukça yardımcılar...

inşallah canım. aysun hanımla muhabbetimiz olmuştu selman bey aracılığıyla kendisi çok tatlı bir bayandı, sohbeti falan çok güzeldi. moralini bozma inşallah bu sefer başarırsınız. belli olmuyor bu işler 3.de 4.de bile anne olan oluyor.

ben dktor selman beyin hastasıydım çok başarılı bir tüp bebek denemesi geçridim sayesinde şimdi hamileyim artık bebişimi bekliyorum tedaviye başlayan arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah hepsi bebeklerini kucaklarına alabilirler...

ben dktor selman beyin hastasıydım çok başarılı bir tüp bebek denemesi geçridim sayesinde şimdi hamileyim artık bebişimi bekliyorum tedaviye başlayan arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah hepsi bebeklerini kucaklarına alabilirler...

tebrikler hamileymişsin canım, ben de foruma yeniyim selman laçinde tedavi oldugunuzu görünce dikkatimi çekti ben de o doktora gitmek istiyorum ama hala net bir karar veremedim kendisi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız benim için çok faydalı bu aşamada. teşekkürler, iyi akşamlar

tebrikler hamileymişsin canım, ben de foruma yeniyim selman laçinde tedavi oldugunuzu görünce dikkatimi çekti ben de o doktora gitmek istiyorum ama hala net bir karar veremedim kendisi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız benim için çok faydalı bu aşamada. teşekkürler, iyi akşamlar

öncelikle teşekkür ederim canım allah herkese nasip eder inşallah evet selman beyle başladım tedaviye çok mmenun kaldım kendisinden ben de emin değildim çok araştırdım benim gibi tedavi gören arkadaşlara sordum genellkile olumlu yorumlar aldım gitmeye karar verdim başladık tedaviye hem merkez hem de doktor çok iyiydi her konuda yardımcı oldu kendisine de çok güvendim sonunda da başarılı olduk ben memnundum daha da sormak istersen konuyla ilgili yardımcı olurum canım..

az önce bebişimi ultrason görünütüsne bakınca yazmadan geçemedim gene allah selman beyden razı olsun nasılda mutlu etti beni tavsiye ediyorum herkese..

öncelikle teşekkür ederim canım allah herkese nasip eder inşallah evet selman beyle başladım tedaviye çok mmenun kaldım kendisinden ben de emin değildim çok araştırdım benim gibi tedavi gören arkadaşlara sordum genellkile olumlu yorumlar aldım gitmeye karar verdim başladık tedaviye hem merkez hem de doktor çok iyiydi her konuda yardımcı oldu kendisine de çok güvendim sonunda da başarılı olduk ben memnundum daha da sormak istersen konuyla ilgili yardımcı olurum canım..

çok teşekkürler fikirlerin için. bende merkezdeki genel atmosferi merak ediyorum mesela, yani böyle kapıdan içeri girince hastane gibi değil dimi havası kokusu vs :) yoksa doktor selman bey zaten baya iyiymiş ne biliyim eşi aysun hanımı da çok sevenler duydum falan

çok teşekkürler fikirlerin için. bende merkezdeki genel atmosferi merak ediyorum mesela, yani böyle kapıdan içeri girince hastane gibi değil dimi havası kokusu vs :) yoksa doktor selman bey zaten baya iyiymiş ne biliyim eşi aysun hanımı da çok sevenler duydum falan

ne demek canım, ben çok başarılı bir tüp bebek denemesi sizin içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şöle ki merkez hatahenin içinde fakat hastahanede çok güzel bölüme girdiğin zaman atmosfer çok değişiyor tabi çalışanlar dokotrlar özellikle benim doktorum selman bey di eşi de öle sanırım çok sıcak direk insan kendini çok rahat hissediyor öle soğuk bir hastahane ortamı söz konusu değil açıkçası bir gidip gez istersen yakınsan daha rahat fikir edinirsin.

ne demek canım, ben çok başarılı bir tüp bebek denemesi sizin içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şöle ki merkez hatahenin içinde fakat hastahanede çok güzel bölüme girdiğin zaman atmosfer çok değişiyor tabi çalışanlar dokotrlar özellikle benim doktorum selman bey di eşi de öle sanırım çok sıcak direk insan kendini çok rahat hissediyor öle soğuk bir hastahane ortamı söz konusu değil açıkçası bir gidip gez istersen yakınsan daha rahat fikir edinirsin.

merhaba arkadaslar,

bende gıttım merkeze ama ozaman benım asılamam yapılıyordu tup bebek konusunu gorusemedık
fıkırlerınız benım ıcın cok onemlı cok tesekkur ederım ben 2 hafta sonra tedavıye baslıyorum allah kısmet ederse alında bızım bır sorunumuz yok denılıyo tum testlerı yaptık ama tup bebegı onerdı doktorum,

ınsallah herkes bebısıne kavusur

Back
X