canım benim allah senden razı olsun...olurmu öyle şey burası destek yeri hepimiz aynı umutlar için burdayız..canım benim ilk 2 kayıpların bayağı ilerlemişken olmuş.Sorun direk kalp durması mı?Herhangi bir gelişme bozukluğu oluyormuydu?
Sana birşey diyeyim..Benim arkadaşımın arkadaşı normal yolla 5 kere hamile kalıp senin gibi ansızın 5 ve 4 aylık kayıpları diğerleride 8-9-10 haftlaıklarda..Artık usanmıştı hamile kalmaktan kokuyordu.Testler yapıldı hiç birşey çıkmadı.En son doğum yaptığı bebeği biopsiye gitti ondan birşey çıkmadı ve allah ona 6.nci hamileliğinde bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde verdi ve hemen ardından 4 ay sonra hamile kalıp onuda sağlıklı bir şekilde doğum yapıp 2 tane yavruya kavuştu..Dilerim allahtan bu senin için de son acı olur ve sağlıklı bebeğine kavuşursun güzelim..Hadi yeni yılda yeni umutlarla hepimiz attacağımız adımda mutlu sona gidelim..Allah yar ve yardımcın olsun..
cok sağoll canım...
evet canım baya büyüktüler ama ne yapalım rabbim böyle nasip etmiş..
benim ilk ve üçüncü gebelik kalp atışları durdu..ikinci üçüncü aya kadar herşey normaldi üçüncü aydan sonra suyu azaldı gelişimi durdu beyninde kist var dediler mesanesi yok dediler hemen araştırmaya girdik heyet toplandı ve gebeliğin sonlanması kararı alındı normal doğumla doğdu..doğum olmadan önce sıvı aldılar ve bebek patolojiye gitti patoloji sonucunda birşey cıkmadı ama sıvının sonucunda 69 tiriploidi cıktı yani kromozon bozukluğu olduğu öğrenildi ama dr. hiçbir sorun yok dedi sonra başka bir dr. gösterince o söyledi..
daha sonra genetik araştırmalarımız koromozon bozukluğu varmı diye bakıldı hiçbirşey cıkmadı..
hamile kalabilrisiniz şansızlık dediler...ve ondan sonrada 3 kez yine kayıp yaşadık..
şimdiki korkumsa acaba tüp bebektede aynı sorunu yaşarmıyım...
canımcımmm inşallah allahım yeni yılda hepimizin yüzünü güldürsün inş. burda hamileyizzzz diye yazmak nasip olur..birde yeni kanun cıkmış tek embriyo konuluyomuş doğrumu..
peki sen şuan ne aşamadasın gecmişi okumadım..galiba seninde ikizmiş ve ikizlerini kaybetmişsinn rabbim sabır versin canımm allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın ne sana ne bana nede başkasına...