Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

dün aysun hanımla görüştüm bende ilgiliydi ve görüşmeye erken gittim ordaki birkaç hasta ile de konusma fırsatı buldum gayet ilgili olduklarını söylediler anladığım kadarıyla aysun hanım ve selman bey birlikte karar veriyolar yapılacak islemlere ve sıcak bir ortam vardı benim sorunum 31 yaşındayım ve yumurtalık rezervim azaldığı için tup bebek merkezi araştırıyorum beni sıkılmadan dinledi ve bir kaç test yaptırmamı istedi böylece sağlıklı bir karar verebileceğimizi söyledi acıkcası daha da umutlandırdı beni.

inşallah hepımız ıcın hayırlı olur Aysun hanım rahatlatıcı bır yonu var..ilk asılamam olacak benımde..heyecanlıyım doğrusu..

asılama fıyatlarıyla ılgılı bı bılgınız var mı?

ben selman beyin hastasıydım. selman bey de aysun hanım da mükemmel insanlar şubat ayında onların sayesinde(rabbimin izniyle) bebeğime kavuştum.. şimdiye kadar tanıdığım deneyimi ve insanlığıyla en mükemmel doktorlar bence...

Merhaba ceylineray. Bisey sorucam. Kanda gebelik cikinca 3 hafta sonra kontrole cagiriyolar yaa ucret odeniyo mu?

Bugün bizde görüşmeye gittik Aysun hanım ile görüştük ve kısmet olursa ekimde tedaviye başlıyoruz

Mrb kizlar topic de uzun zamandir kimse yazmamis ama bende medicanada tup bebek tedavisine basladim onur faruk basegmeze gidiyorum onunla alakali kimse bisey yazmamis ilk ben yazayim. Ben doktorumdan cok memnunum cok ilgili ve inanilmaz derecede pozitif ve her anlamda yardimci oluyor diyebilirim. Simdi benim dun opum oldu 8 tane toplanip 5 tanesi dollendi. Bugun aradilar iste 5 tanesinin durumunun gayet iyi olduginu soylediler allah insallah hayirlisyla kimsenin kucagini bos birakmaz. Ilerleyen gunlerde transferim olucak. Insallah burda sevincimi paylasabilcegim birileri cikar

Mrb kizlar topic de uzun zamandir kimse yazmamis ama bende medicanada tup bebek tedavisine basladim onur faruk basegmeze gidiyorum onunla alakali kimse bisey yazmamis ilk ben yazayim. Ben doktorumdan cok memnunum cok ilgili ve inanilmaz derecede pozitif ve her anlamda yardimci oluyor diyebilirim. Simdi benim dun opum oldu 8 tane toplanip 5 tanesi dollendi. Bugun aradilar iste 5 tanesinin durumunun gayet iyi olduginu soylediler allah insallah hayirlisyla kimsenin kucagini bos birakmaz. Ilerleyen gunlerde transferim olucak. Insallah burda sevincimi paylasabilcegim birileri cikar
Merhaba hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim bende orası hakkında araştırma yapıyorum fiyat ne bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim bende orası hakkında araştırma yapıyorum fiyat ne bilgi verirseniz sevinirim
canım bende yeni tedavi oldum orada 5300 tl raporsuz 2700 tl raporlu fiyatı yanlız bu fiyatlar 2015 fiyatı aralık ayı yani belki yeni yıldan sonra 300 -400 fiyat artmış olabilir

canım bende yeni tedavi oldum orada 5300 tl raporsuz 2700 tl raporlu fiyatı yanlız bu fiyatlar 2015 fiyatı aralık ayı yani belki yeni yıldan sonra 300 -400 fiyat artmış olabilir

bişey sorabilirmiyim rapor çıkartmak için yardımcı oluyorlar mı bazı merkezler üniversite hastaneleri ile anlaşmalı rapor çıkarıyor

bişey sorabilirmiyim rapor çıkartmak için yardımcı oluyorlar mı bazı merkezler üniversite hastaneleri ile anlaşmalı rapor çıkarıyor
Ben bugün gop yeniyüzyıl hastanesi murat keskine gittim inanılmaz pozitif ve detaycı bir dr tavsiye ediyorum 3 dr gezdim en iyi dr diyebilirim bize rapor verebildiklerini söyledi eşimden gelen tahliller sonucu heyete giricek sizde oraya görüşmeye gidebilirsiniz hem özel hemde üniversite hastanesi

gop yeniyüzyıl rapor veriyor tahlil sonuçları heyet raporuyla alınıyor bilginiz olsun
Teşekkür ederim canım benim raporum çıktığı için 6 ay içinde sadece tüp bebek yaptırdığıma dair belgeyi çapaya verip tekrar 1 hafta içinde raporumu yeniletebiliyorum

Kizlar merhaba benim beylikduzu medicanada ilk tup bebek hikayem basarisiz sonuclandi.. simdi 2 ay sonra dondurulmuslari denicez fiyat konusunda bilgisi olan varmi

Kizlar merhaba benim beylikduzu medicanada ilk tup bebek hikayem basarisiz sonuclandi.. simdi 2 ay sonra dondurulmuslari denicez fiyat konusunda bilgisi olan varmi
biryerde okumuştum 2. denemede işlem az olduğu için yarı yarıya geliyor diye biliyorum

Bnmde medicana beylkdüzünde tüp bbk ilk denemede oldu fakat düşükle snçlandı dondurulmuşlarım var 2 tane onu denicez burda ikinci denemede tutan varmı

Back
X