Çocuk Hastalıkları medicana beylikdüzündeki çoçuk doktorlarına giden var mı aranızda

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

canxoxzxuxm77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
76
0
arkadaşlar 1 aylık bir bebeğim var çocuk doktoru arayışındayım.öerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?özelliklle medicana beylikdüzünde olan çoçuk doktorlarına giden var mı
 
ben vedat baş'a gidiyorum canım. çok da memnunum. doğumu da aynı hasytanede yatım. doğumdaki çocuk doktoru da kendisiydi.
 
merhaba,konu uzun zaman olmuş açılalı ama internette araştırma yaparken rastladım .ben de medikanaya götürmek istiyorum 16 aylık kızım var .ücretlerini merak ediyorum ? sgk lıyım ,ne kadar acaba şu anda bilginiz varmı ?
 
slmlar.. bende oğlumu doğduğundan beri vedat baş a götürüyorum,çokta memnunum.beylikdüzü civarında olan bikaç çocuk doktorna götürdüm ama hiç memnun kalmadım.bu yüzden medicanaya devam ediyorum.
sgk fiyatı 70 tl...
 
bizim doktorumuz başka hastanede fakat acil durumlar için bu hastaneyi düşünüyoruz.bir kez acil bir durum için gittik,buradaki çocuk dr emine hn bilgi olarak beni hiç tatmin etmedi,bir daha ona gitmem.. yanımda oturan bayana sordum o da ilk kez gelmişti ve dr vedat baş'ı netten okuyup ona geldik dedi.. dr vedat baş'a giden var mı aranızda? bir de örneğin cumartesileri falan çok yoğun oluyor mu?bizim devam ettiğimiz doktor öyle yoğun oluyor ki zaten çok uzak mesafeden geliyoruz bir de orada en az 2-3 saat bekliyoruz randevu aldığımız halde.. bdüzü medicanada doktor tavsiyeleriniz kimler?
 
oğlumun nezlesi ve pamukcuğu için gittik dr vedat baş'a.. gayet ilgili güleryüzlüydü.. memnun kaldık, devam edicez büyük ihtimalle :KK71:
 
Bebeğimin doğumuna da Vedat Bey girmişti. Çok şanslıyız gerçekten. Oldukça ilgili ve güleryüzlü. Hertürlü sorumuzu sabırla cevaplıyor. En önemlisi de istediğimiz zaman telefonla da görüşebiliyoruz.
 
X