- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
Ben yasemin hanımla görüşmeye gittim 3 gün önce. o sırada 2 kadın kapıda bekliyordu. konuşup ağlıyolardı. ben de noldu diye korktum . ikisi de hamile kalmış yasemin hanımla. bebeklerini görmeye gelmişler. birinin kalbi atacakmış birinin de kesesi oluşmuşmu bakılacakmış. mutluluktan ağladıklarını anlayınca rahatladım yoksa çantamı alıp kaçacaktım . eşim zaten tüp bebeğe tepkili ama yasemin hanım güven verdi bize. o kadınları da görünce emin oldum . biri daha ömce devlette yaptırmış . kalbi atan . bi tane bebek olmuş o da tutmamış. yasemn hanım 6 tane bebek yapmış ilkini de vermiş hemen hamile kalmış. valla benimde gözlerim doldu . adet olunca başlıyorum yasemin hanımda tedaviye. bana dua edin .Merhaba Medicana Kadıköy'de Yasemin Çekmez ve Umuttepe araştırmada Emek beye tüp bebek yaptıran hanımlar olumlu olumsuz sonuçlarınız ve memnun kaldınız mı süreç nasıldı kaçıncı denemeydi sorununuz neydi? İkisiyle de görüşmeye gideceğiz haftaiçi taktir edersiniz ki hem maddi hem manevi süreç zor olduğu için fikirlere ihtiyacım var..Bu iki merkezde tüp bebek yaptıranlar görüşlerini yazarsa çok sevinirim..
Aa ne güzel interneti aradım taradım tek bir yazı bulamadım genel olarak medicana hospitals olarakta çok iç açıcı şeyler okumadım o yüzden gözüm korktu biraz.mesela çok para düşkünü bir hastane diyorlar Yasemin hanımı tenzih ederim tanımıyorm.Ama anlaşma dışında bırçok ekstra cıkarıyorlarmış vs siz konustugunuzda ne dedi tüp bebek fiyatı için veya nasıl başlayacakmış sorun ne sizde? Benim pazartesi randevum adetiminde 4.günü ben dün mesaj attım cumartesi gelin 2.gün oluyor hemen pazar başlarız 3.günde diyince daha dedim muayene edilmedi birşey yok belki bilmediğim başka bır sorun cıkacak hemen nasıl tedaviye başlayalm dedi diye kafam karıştı.Sizin görüşme nasıl geçti?Ben yasemin hanımla görüşmeye gittim 3 gün önce. o sırada 2 kadın kapıda bekliyordu. konuşup ağlıyolardı. ben de noldu diye korktum . ikisi de hamile kalmış yasemin hanımla. bebeklerini görmeye gelmişler. birinin kalbi atacakmış birinin de kesesi oluşmuşmu bakılacakmış. mutluluktan ağladıklarını anlayınca rahatladım yoksa çantamı alıp kaçacaktım . eşim zaten tüp bebeğe tepkili ama yasemin hanım güven verdi bize. o kadınları da görünce emin oldum . biri daha ömce devlette yaptırmış . kalbi atan . bi tane bebek olmuş o da tutmamış. yasemn hanım 6 tane bebek yapmış ilkini de vermiş hemen hamile kalmış. valla benimde gözlerim doldu . adet olunca başlıyorum yasemin hanımda tedaviye. bana dua edin .
ne güzel hayırlı olsun size özel mesajda yazmştm görmediniz sanırım daha önceki bir konuda denk gelmiştim yasemin hanımı yazmıştınız ordaMerhaba kızlarrr…. ben Yasemin Çekmezin hastasıyım. Tüp bebek yaptı bana . 2 tane 3 günlük embiryo verdi. hamileyım .. biri tuttu cok sükürki. benim eşimdeydi problem yumurtlamamda zayıftı . fiyatda uygun orda.
Ücretsiz öngörüşmede muayene edıyor mu yasemin hanım.. Yoksa muayene olmak için ücret mi ödüyoruz..Merhaba kızlarrr…. ben Yasemin Çekmezin hastasıyım. Tüp bebek yaptı bana . 2 tane 3 günlük embiryo verdi. hamileyım .. biri tuttu cok sükürki. benim eşimdeydi problem yumurtlamamda zayıftı . fiyatda uygun orda.
ben girmeden 300 lira odemistim.sonra yasemin hn aradi parasini geri verin bu ongorusme demisti.ben geri almadim kredikartiyla odemistim yanimda para yoktu.yasemin hn o parayi tup bebek ucretimden kesti.geri almis gibi oldum.Ücretsiz öngörüşmede muayene edıyor mu yasemin hanım.. Yoksa muayene olmak için ücret mi ödüyoruz..
Ultrasonla baktı yani medicana hastaneleri için çok pahalı dıyorlarda o yuzden soruyorum canım kusura bakmaben girmeden 300 lira odemistim.sonra yasemin hn aradi parasini geri verin bu ongorusme demisti.ben geri almadim kredikartiyla odemistim yanimda para yoktu.yasemin hn o parayi tup bebek ucretimden kesti.geri almis gibi oldum.
dosyama bakti.alttan muayene etti.ultrasonda alttan yapti.Ultrasonla baktı yani medicana hastaneleri için çok pahalı dıyorlarda o yuzden soruyorum canım kusura bakma
Cok teşekkür ederim inşallah bende güzel sonuçlar alırımdosyama bakti.alttan muayene etti.ultrasonda alttan yapti.
Ben randevu aldım yarın için bende instagramdan gördüm şehirdışından gideceğim için merak ettim ücretsiz öngörüşmede sadece tahlillerimemi bakacak yoksa muayenede edecek mi diye aradığımda aklıma gelmedi sağol öğrenmiş oldm sendenben yasemin hn instagramdan gormustum.numarasi vardi aradim. sonrada gittim.istersen bak istagramdan ara sor istersen.asistan biri var.o aciyor ya da yasemin hn aciyor telefonu.
bilemiyorum canim.benim ilaclar dahil 6700 tuttu.ama baska bir tedavi falan eklerse fiyat artarmiydi bilmiyorum.ben gittim 2.denememdi. 2 tane 3. gun embiryo verdi.ben zamani yanlis saymisim 11.gun dedim kan verdjm 3.4 geldi. yasemin hn aradim biraz da sitem ettim kapattim.beni aradi 2 gun sonra bi daha yap erken dedi dinlemedim.sonra bahceciyle gorusmeye gittim.cizik atariz dediler muayene ettiler 20 bin oldu fiyat.ultrasonda baktilar hamile olabilirsin dediler bi gebelik testi yapildi 34 .meger hamileymisim.sonrada utandim yasemin hn aramadim.Aa ne güzel interneti aradım taradım tek bir yazı bulamadım genel olarak medicana hospitals olarakta çok iç açıcı şeyler okumadım o yüzden gözüm korktu biraz.mesela çok para düşkünü bir hastane diyorlar Yasemin hanımı tenzih ederim tanımıyorm.Ama anlaşma dışında bırçok ekstra cıkarıyorlarmış vs siz konustugunuzda ne dedi tüp bebek fiyatı için veya nasıl başlayacakmış sorun ne sizde? Benim pazartesi randevum adetiminde 4.günü ben dün mesaj attım cumartesi gelin 2.gün oluyor hemen pazar başlarız 3.günde diyince daha dedim muayene edilmedi birşey yok belki bilmediğim başka bır sorun cıkacak hemen nasıl tedaviye başlayalm dedi diye kafam karıştı.Sizin görüşme nasıl geçti?
Anladım canım bakalım yarın netleşir ne fiyat çıksın nasıl ilerlesin süreç benim ilk tüp bebek denemem olacak bakalm istanbulda da olmadığım için imkanları da zorlayacağım başarı oranı nasıl sizce medicana çamlıcanın laboratuvar ekip falan ya da yasemin hanımın hastalarında olumlu sonuç alan fazla mıbilemiyorum canim.benim ilaclar dahil 6700 tuttu.ama baska bir tedavi falan eklerse fiyat artarmiydi bilmiyorum.ben gittim 2.denememdi. 2 tane 3. gun embiryo verdi.ben zamani yanlis saymisim 11.gun dedim kan verdjm 3.4 geldi. yasemin hn aradim biraz da sitem ettim kapattim.beni aradi 2 gun sonra bi daha yap erken dedi dinlemedim.sonra bahceciyle gorusmeye gittim.cizik atariz dediler muayene ettiler 20 bin oldu fiyat.ultrasonda baktilar hamile olabilirsin dediler bi gebelik testi yapildi 34 .meger hamileymisim.sonrada utandim yasemin hn aramadim.
yarin gorus bakalim.bizi de bilgilendir merak ettim. bana uygun fiyatli oldu ve de olumlu bitti surecim.sana da oyle olsun insallah.Anladım canım bakalım yarın netleşir ne fiyat çıksın nasıl ilerlesin süreç benim ilk tüp bebek denemem olacak bakalm istanbulda da olmadığım için imkanları da zorlayacağım başarı oranı nasıl sizde medicana çamlıcanın laboratuvar ekip falan ya da yasemin hanımın hastalarında olumlu sonuç alan fazla mı
Amiin amiin inşallah hayırlısıyla Rabbim herkesin kucağını doldursun benımde vesılem yasemın hanım olsunyarin gorus bakalim.bizi de bilgilendir merak ettim. bana uygun fiyatli oldu ve de olumlu bitti surecim.sana da oyle olsun insallah.
siz hangi sehirde oturuyorsunuz? kontrole cagiriyor gidip gelebilecekmisiniz? benim ilk deneme baska yerdeydi evet. gebelik takibine devlete gidiyorum ben.ama tup bebek icin ozeller daha iyi. insallah senin de mutlu haberlerin olsun bize verecek. icini rahat tut guzel dusun canim. bilmiyorum ben yasemin hn cok memnun kaldim tabi herkesin dusuncesi baska aradigi istedigi baska.sen de bizi bilgilendir nasil gecti diye yarin.Amiin amiin inşallah hayırlısıyla Rabbim herkesin kucağını doldursun benımde vesılem yasemın hanım olsunilk deneme başka merkezde miydi
Tabıkı bilgi veririm.ben Düzce den gideceğim mecbur burda tüp bebek merkezi yok artık nasıl olacak kontrol vs orasını yaşayıp göreceğizsiz hangi sehirde oturuyorsunuz? kontrole cagiriyor gidip gelebilecekmisiniz? benim ilk deneme baska yerdeydi evet. gebelik takibine devlete gidiyorum ben.ama tup bebek icin ozeller daha iyi. insallah senin de mutlu haberlerin olsun bize verecek. icini rahat tut guzel dusun canim. bilmiyorum ben yasemin hn cok memnun kaldim tabi herkesin dusuncesi baska aradigi istedigi baska.sen de bizi bilgilendir nasil gecti diye yarin.
Merhaba ben gittim dün görüştüm yasemin hanımla gayet güzel ilgilendi muayenmi yaptı testlerime baktı gayet güzel geçti.senden de bahsetti bir hastam vardı erken test yapmş üzüldü diye tekrar kan testi yap dedim sonra haber alamadm falansiz hangi sehirde oturuyorsunuz? kontrole cagiriyor gidip gelebilecekmisiniz? benim ilk deneme baska yerdeydi evet. gebelik takibine devlete gidiyorum ben.ama tup bebek icin ozeller daha iyi. insallah senin de mutlu haberlerin olsun bize verecek. icini rahat tut guzel dusun canim. bilmiyorum ben yasemin hn cok memnun kaldim tabi herkesin dusuncesi baska aradigi istedigi baska.sen de bizi bilgilendir nasil gecti diye yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?