Medicana selman laçin e tüp bebek yaptıranlar ve yaptırcak olanlar

Bal10cukkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.203
1.995
83
Arkadaslar 6 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor artık tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremedik görüşleriniz benim için çok önemli yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben selman beyin hastasıyım ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım ve oğlum 1 yaşında.ben hastaneden de doktorumdanda çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah:anne::nazar:

Merhaba arkadaşlar ben selman beyin hastasıyım ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım ve oğlum 1 yaşında.ben hastaneden de doktorumdanda çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah:anne::nazar:
Merhaba allah kuzunuzu size bagişlasin inşallah

Benim de yarin transferim var selman beyle başladım tedavime
Sizinki kaçıncı gün emriyosuydu Benim yarın 5.gün emriyo transferi olucak inşallah

Amin teşekkür ederim
Benimde 5.gün embriyosuydu.bol şans diliyorum umarım tutunur bebişiniz.çok zor bi tedavi ve süreç Rabbim yardımcınız olsun

Amin teşekkür ederim
Benimde 5.gün embriyosuydu.bol şans diliyorum umarım tutunur bebişiniz.çok zor bi tedavi ve süreç Rabbim yardımcınız olsun
İlk kan tahlilini kaçıncı gün yaptınız acaba birde
Tek emriyomu transfer edildi

10. Gündü yanlış hatırlamıyorsam ama ben dayanamayıp iki gün önce eczanede satılan idrar testlerinden alıp yapmıştım :KK48: ilk orda gördüm pozitifi ilk defa mutluluktan o gün ağladım

10. Gündü yanlış hatırlamıyorsam ama ben dayanamayıp iki gün önce eczanede satılan idrar testlerinden alıp yapmıştım :KK48: ilk orda gördüm pozitifi ilk defa mutluluktan o gün ağladım
Ne güzel bi duygu olsa gerek allah sizi hiç ayirmasin evladinizla
Allaha emanet olun :nazar:

Ne güzel bi duygu olsa gerek allah sizi hiç ayirmasin evladinizla
Allaha emanet olun :nazar:

Aminn.Allah sizide tez zamanda kavuştursun evladınıza inşallah
Transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba kaç gün yattiniz mesela kalkıp yemek felan yaptınız mı yoksa herşey tepsiyle önünuzemi geldi
bana önerilerde bulacağınız birşey varmı
Nelere Dikkat Etmeliyim
Kusura bakmayın çok soru sordum

Ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.10 gün yattım yemekleri temizliğimi annem yaptı sağolsun gelip.eşim sofrayı hazırladı.birde burada okumuştum transferden sonra eve gelince eşimi yolladım markete taze ananas bulması için.bol bol yedim işe yaradımı bilmem.ağır hiç bi iş yapmadım hatta iş yapmadım desem yeridir.

Ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.10 gün yattım yemekleri temizliğimi annem yaptı sağolsun gelip.eşim sofrayı hazırladı.birde burada okumuştum transferden sonra eve gelince eşimi yolladım markete taze ananas bulması için.bol bol yedim işe yaradımı bilmem.ağır hiç bi iş yapmadım hatta iş yapmadım desem yeridir.
Anladım çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

merhabalar bende selman beyin hastasıyım çok ilgililer saolsunlar benim ilk denememde olmadı malesef şimdi 2.transferi oldum 5.günümdeyim inşallah bu sefer tutarda meleğime kavuşurum

merhabalar bende selman beyin hastasıyım çok ilgililer saolsunlar benim ilk denememde olmadı malesef şimdi 2.transferi oldum 5.günümdeyim inşallah bu sefer tutarda meleğime kavuşurum
Bende Selman beyin hastasıyım benimde ilk denemem tutmadı 24 yaşındayım tek emriyo transferi yapıldı dondurulmuşlarim var orda

Siz kaç yasinizdasiniz kaç emriyo transferi oldu size

31 yasindayim 2.transferde 1 embriyo yapildi 3.transferde 2 yapariz ama insallah gerek kalmaz.sen 2.transferi yaptin mi?

Back
X