- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Arkadaslar 6 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor artık tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremedik görüşleriniz benim için çok önemli yardimci olursaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun ön görüşme için çok memnun kaldım çok ilgililerMerhaba arkadaşlar, medicana da tedavi olanlar var ise görüşlerini bildirebilirler mi?Bal10cukkk siz nr yaptınız?
Doktorun kim olacak, kimle görüştün cnm? Fiyat olarak ne dediler?Ben bugun ön görüşme için çok memnun kaldım çok ilgililer
tedavime orda başlıcam
Merhaba allah kuzunuzu size bagişlasin inşallahMerhaba arkadaşlar ben selman beyin hastasıyım ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım ve oğlum 1 yaşında.ben hastaneden de doktorumdanda çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah![]()
İlk kan tahlilini kaçıncı gün yaptınız acaba birdeAmin teşekkür ederim
Benimde 5.gün embriyosuydu.bol şans diliyorum umarım tutunur bebişiniz.çok zor bi tedavi ve süreç Rabbim yardımcınız olsun
Ne güzel bi duygu olsa gerek allah sizi hiç ayirmasin evladinizla10. Gündü yanlış hatırlamıyorsam ama ben dayanamayıp iki gün önce eczanede satılan idrar testlerinden alıp yapmıştımilk orda gördüm pozitifi ilk defa mutluluktan o gün ağladım
Ne güzel bi duygu olsa gerek allah sizi hiç ayirmasin evladinizla10. Gündü yanlış hatırlamıyorsam ama ben dayanamayıp iki gün önce eczanede satılan idrar testlerinden alıp yapmıştımilk orda gördüm pozitifi ilk defa mutluluktan o gün ağladım
Transferden sonra nelere dikkat ettiniz acaba kaç gün yattiniz mesela kalkıp yemek felan yaptınız mı yoksa herşey tepsiyle önünuzemi geldiAminn.Allah sizide tez zamanda kavuştursun evladınıza inşallah
Anladım çok teşekkür ederim hayırlı akşamlarNe demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.10 gün yattım yemekleri temizliğimi annem yaptı sağolsun gelip.eşim sofrayı hazırladı.birde burada okumuştum transferden sonra eve gelince eşimi yolladım markete taze ananas bulması için.bol bol yedim işe yaradımı bilmem.ağır hiç bi iş yapmadım hatta iş yapmadım desem yeridir.
Bende Selman beyin hastasıyım benimde ilk denemem tutmadı 24 yaşındayım tek emriyo transferi yapıldı dondurulmuşlarim var ordamerhabalar bende selman beyin hastasıyım çok ilgililer saolsunlar benim ilk denememde olmadı malesef şimdi 2.transferi oldum 5.günümdeyim inşallah bu sefer tutarda meleğime kavuşurum