Medicana ve memorial ataşehirde tüp bebek yaptıran var mı?

leSourire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
2.673
En iyi cevaplar
1
2.999
63
Merhaba kızlar ben 3 kez doktorumda tüp bebek yaptırdım
Ama artık doktorumu değiştirmek istiyorum hem evimize yakın olsun istiyorum ataşehirde memorial ve medicina var hiç fiyat bilgisi aldınız mı acaba
Hangi doktoru tavsiye edersiniz

Merhaba kızlar ben 3 kez doktorumda tüp bebek yaptırdım
Ama artık doktorumu değiştirmek istiyorum hem evimize yakın olsun istiyorum ataşehirde memorial ve medicina var hiç fiyat bilgisi aldınız mı acaba
Hangi doktoru tavsiye edersiniz
Ataşehir Acıbademi öneririm. Çok yeni çok ilgililer laboratuvarları da iyi. Ataşehir memorial ekibinin tamamı bu eylülde geçmiş, herkes tavsiye ediyordu ben de burda denedim transferimin 4. Günü sonuç bekliyorum. Fiyatta 37 bin civarıydı ilaçlar hariç.

Ataşehir Acıbademi öneririm. Çok yeni çok ilgililer laboratuvarları da iyi. Ataşehir memorial ekibinin tamamı bu eylülde geçmiş, herkes tavsiye ediyordu ben de burda denedim transferimin 4. Günü sonuç bekliyorum. Fiyatta 37 bin civarıydı ilaçlar hariç.
Çok teşekkür ederim iki doktorla görüştüm wp üzerinden biri dr selçuk selçuk diğeri dr cem demirel doktora karar vericem simdi

merhaba ben beylikdüzü medicana da yaptırıyorum, sorunuz varsa yardımcı olabilirim

Back
X