hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
sibel hanımla bi kez muhatap oldum, güleryüzlü bir hanıma benziyor..
niye bi kere muhatap oldun arkadaşım bilmiyorum ama ilgili cumartesi gittigimde ameliyattaymış ve numaram 35 di düşün kadın çok yorulmuş genede önce bi şikayetin varmı diye sordu sonra muaynen etti ben memnunum güleryüzlü herşeyden önce odaları nasıl hastanenin bilmiyorum ama umarım herşey güzel ve problemsiz geçer eyvahedigeldismile herkes için tabi
incirli bakırköyde muaynahanesi olan SEÇİL GÜNAY AVCI'ya aman ha sakın önünden bile geçmeyin...gülen yüzlü şeytan, para göz, iyi bir oyuncu, iyi bir kasap.
:1ninca:
hayırlı haberler var mı canım? yerimseniben
Arkadaşım, bu ay hamile değilim yine
doktora gidip gitmemektede kararsız kaldım ne yapıcam bilmiyorum
bi yandan yumurta takibi yaptırayım diyorum ama çekiniyorum işte kontrollerden
bazı doktorlar sedyede vajinal ultrasonla bakıyorlarmış, üzerine örtü koyduğu için açıkta kalmıyormuş hiç bi yerin,
ama o doğum pozisyonunda bakılan masaya çıkmak beni çok ürkütüyor,
iyice ödlek oldum galibaaa eyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar..bende hamileliğimin 37. haftasındayım.tüm kontrollerimi medicine da yaptırdım. Yalnızca ilk kontrolümde Yıldız Tanrıseven' e gitmiştim.bahçelievler çalışlarda yeri var.Daha sonra rutin kontrollerde ssk dan faydalaayım diye medicine a gitmeye başladım.Bir iki doktora muayene oldum.Nuriye hanım vardı,çok iyi diyorlardı hastaneden ayrılıp devlete geçti.doktorum züleyha hanım.gerçekten en başta arkaşın bahsettiği gibi az ama öz konuşan ilgili biri.İlk doğumun olacak doğumda nasıldır bilemiyorum.İyi olcağını umut ediyorum.doğumun benim iznime gelirse yasemin hanıma git dedi.bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?