bende aliye hanıma gittim ama çok dolu oldugu için sibel hanıma yönlendirdiler benim çok hoşuma gitti doktor ve hastane tek tek bebişimin her yerini gösterdi bana
bende aliye hanıma gidecektim hatta kapısında biraz bekledim çok yoğun birine benziyor ben ona muayne olamadan o ameliyata girdi beni de başka birine yönlendirdiler ama o dr dan memnun kalmadım ilgisiz birisiydi,bi dahaki gittiğimde bu sefer kesin aliye hanıma gitmek istiyorum ..
bende aliye hanıma gidecektim hatta kapısında biraz bekledim çok yoğun birine benziyor ben ona muayne olamadan o ameliyata girdi beni de başka birine yönlendirdiler ama o dr dan memnun kalmadım ilgisiz birisiydi,bi dahaki gittiğimde bu sefer kesin aliye hanıma gitmek istiyorum ..
sağol yorumun için. bende gittim ama tam olarak ne düşündüğüme karar veremedim. galiba birilerinin görüşlerine ihtiyacım var. biraz daha ayrıntılı bahsedebilirmisin
arkadaşım geçen hafta bi aksilik oldu gidemedik ama bu ctesi gidicez dr a,aliye hanıma gitmeyi düşünüyordum ama burada başka bi arkadaş sibel hanıma gitmiş ve memnun kalmış onu tavsiye etti ama bende çok kararsız kaldım hangisine gitsem diye,anladığım kadarıyla aliye hanım çok yoğun biri ona gidipte çabuk çabuk muayne edip başından salmasını da istemiyorum oof bakalım ctesi şansıma artık hangisi oradaysa ve müsaitse ona gidicem,aay doğurucam neredeyse az bi zamanım kaldı halen daha bi dr bulamadım kendime..