Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

sana msjımı yazdıktan sonra diğer forumlarda okudum.aldım haberini.ne diyeceğimi bilemedim.dua ettim sana ve burdaki herkeze.tam cuma saatiydi.Rabbim sen bu kuluna ve bizlere yardım et. ona sabır güç ver bizlerdende yardımını esirme diye.Bizim dünya hayatındaki sınavımızda bu Rabbim sabreden kullarından olabilmeyi nasip eylesin.
sevgiyle kal..

Caninmm sikma canini bundada vardir bir hayir ins en kisa zamanda tekrardan bebisin olur allah hepinizin yardimcisi olsun

sağolun kızlardualarınıza amin diyorum.6 tane daha dondurulmuş embriyo var adet olacakmışım kısa bir zaman sonra 3.günü tekrar doktordayım inşaALLAHhepimize Rabbim anne olmayı nasip etsin

canım maalesef olmadı değerim 68,5 dan 17 ye düşmüş....kısmetimizde yokmuş canım

Hakkında hayırlısı olsun. Sen böyle güçlü olduğun sürece bebeğin de gelir in şee Allah. Allah size sabır, maddi, manevi, fiziki güç versin.

Dondurulmuş embriolarınız daha vardı deyilmi?

Hakkında hayırlısı olsun. Sen böyle güçlü olduğun sürece bebeğin de gelir in şee Allah. Allah size sabır, maddi, manevi, fiziki güç versin.

Dondurulmuş embriolarınız daha vardı deyilmi?

çok sağol Sümeyye ALLAH C.C razı olsun canım.evet 6 tane daha var.bugün doktorum (Mustafa Acet)adetinin 3.günü gel tekrar başlayalım dedi...maraton tekrar başlayacak inşaALLAH

çok sağol Sümeyye ALLAH C.C razı olsun canım.evet 6 tane daha var.bugün doktorum (Mustafa Acet)adetinin 3.günü gel tekrar başlayalım dedi...maraton tekrar başlayacak inşaALLAH

Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim, devamı sağlklı bebek olan gebelik nasip eylesin.

Selam arkadaslar

memorıalden medıpol hastanesıne doktoru mustafa acet olan arkadaslar.
Dondurulmus bebıslerı medıpol hastanesıne transfer edenler var mı?
Varsa ne ucret ödedınız? Acıl lutfen.

Allah razı olsun canım inşaallahhhhh ilk denemende sen de hamile kalır bebeğine kavuşursun canım bütün kalbimle günde kaç kez her isteyene dua ediyorum

canım çok üzüldüm şimdi ama işte her işte mutlaka bi hayır mutlaka canım inşaallahhh bu sefer olacak duamlarımdasın

Selam arkadaslar

memorıalden medıpol hastanesıne doktoru mustafa acet olan arkadaslar.
Dondurulmus bebıslerı medıpol hastanesıne transfer edenler var mı?
Varsa ne ucret ödedınız? Acıl lutfen.

merhaba ben varım 1800 yada 1850 tl ödedik medipole ödedik)vee çok şükür şuan hamileyim darısı başınıza inşaallahhh

canım çok üzüldüm şimdi ama işte her işte mutlaka bi hayır mutlaka canım inşaallahhh bu sefer olacak duamlarımdasın

canım benim ALLAH C.C razı olsun. estrofem tableti kalp atışı olana kadar kullanacağımı bilseydim doktor söylemesede keşke ben sorsaydımları bir kenara bırakıp bende şer gibi gözüken bu durumdan hayır kısmıyla ilgileniyorum.çarşamba günü start veriyoruz inşaALLAH.Mustafa bey ile randevumuz var...herşey yolunda ise tekrar dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağız.....

oyyy maaşallahhh çok sevindim ne güzel inşaallahhh bu sefer olacak arkadaşım Allah senden de razı olsun

Hayirlisi olsun arkadasim allah tamamina erdirsin. Darisi benim basima insallahhhh
bir tek sen varsin sanirim medipole transfer ettiren?

Çok sağol canım aminn inşaallahh senin de göbeğine konsun meleğin inşaallahhh sanırım ben varım evet

oyyy maaşallahhh çok sevindim ne güzel inşaallahhh bu sefer olacak arkadaşım Allah senden de razı olsun

canım sağolasın iyi dileklerin için Mustafa bey yumurta geliştirip çatlatma iğnesiyle çatlama olmasını sağlayacak vücut doğal gebelik gibi algılayacak diyor.transferimide öyle yapacak.4 gündür menegon 75 lik vuruyorum yarın kontrol var bakalım yumurtalar ne alemde

hayırlısı olsun arkadaşım inşaallahhh bu kez olacak benim son donmuş tedavimde de doğal siklusumu takip etti mustafa bey 0 ilaçla sadece önlem amaçlı işi sıkı tutmak için çatlatma iğnesi yaptırdı veee çok şükür darısı sana inşaallahhh

inşaALLAH canım ALLAH C.C razı olsun

nasılsın canım nasıl gidiyo tedavin oldu mu transferin aklıma geldikce dua ediyorum

Tebrikler,benim de beş denememde olmadı, dondurulunca vücut normale dönüp başarı artar mı, sizin durumunuzda dondurulma sebebini merak etmiştim rahim kalınlığı normalmiydi, malum transferden sonra birdaha bakılmıyor sonrası muamma,
birde yaşınızı öğrenebilirmiyim.Teşekkürler.

teşekkür ederim darısı başınıza inşaallahhh 5 deneme gerçekten çok yıpratıcı oluyo ama pes etmek yok belki de vucut dinlendiği için başarı artıyodur bilemiyorum ama ben donmuşlarla başarının daha yüksek olduğunu düşünüyorum tabii bu benim fikrim yaşım 36 rahim kalınlığım normaldi dondurulma sebebi de fazla emb. olduğu için ve dondurulacak durumda oldukları içindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…