- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
canım bende özellikle bugün mustafa beye sordum tabiki mikro ile yapılıyor dedi.banu hanımda çok iyi mustafa beyde ama ikiside yoğun neye karar verirsen hakkında hayırlısı olsun canım.malasef bugün 2.testim vardı değerim düşmüş adetim ile beraber düşük olacak.....
sağol canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ......maalesef benim değerim katlanmadı sonucum negatif......inşaALLAH bir daha ki sefere
sana msjımı yazdıktan sonra diğer forumlarda okudum.aldım haberini.ne diyeceğimi bilemedim.dua ettim sana ve burdaki herkeze.tam cuma saatiydi.Rabbim sen bu kuluna ve bizlere yardım et. ona sabır güç ver bizlerdende yardımını esirme diye.Bizim dünya hayatındaki sınavımızda bu Rabbim sabreden kullarından olabilmeyi nasip eylesin.
sevgiyle kal..
Caninmm sikma canini bundada vardir bir hayir ins en kisa zamanda tekrardan bebisin olur allah hepinizin yardimcisi olsun
canım maalesef olmadı değerim 68,5 dan 17 ye düşmüş....kısmetimizde yokmuş canım
Hakkında hayırlısı olsun. Sen böyle güçlü olduğun sürece bebeğin de gelir in şee Allah. Allah size sabır, maddi, manevi, fiziki güç versin.
Dondurulmuş embriolarınız daha vardı deyilmi?
çok sağol Sümeyye ALLAH C.C razı olsun canım.evet 6 tane daha var.bugün doktorum (Mustafa Acet)adetinin 3.günü gel tekrar başlayalım dedi...maraton tekrar başlayacak inşaALLAH
canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,
Rabbim meleğine ve sana sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.
burda bir arkadaş medipolde bu yöntem yok dedi bu yüzden kafam karıştı.
hatta bu yöntemi öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm.
doktorum ekranda benim yumurtamı gösteriyor ve ekrafında spermler var içine girmesi bekleniomuş falan yani seninde dediğin eski yöntemi gördüm rüyamda.çok etkilenmiştim rüyadan. sonra mikroenjeksiyon yöntemini öğrendim ve özellikle morfoloji sıkıntısı olanlarda daha başarılı bir yöntem olduğunu söylediler.bizim morfoloji sıkıntımız var çünkü.mikroda 6000 kat sperm büyültülüyormuş ve dolayısıyla doğru spermi seçmek daha kolay oluyormuş.
bu yüzden medipolde bu yöntemin olup olmadığını araştırdım var olduğunu öğrendim.
şimdi sıra doktor seçimimde ben banu hanımla 1 kez aşılama denedim.
sizlerde mustafa beyi tavsiye ediyorsunuz.
bakalım hangisiyle başlicaz karar veremedim açıkçası.
hayırlısı artık.
Selam arkadaslar
memorıalden medıpol hastanesıne doktoru mustafa acet olan arkadaslar.
Dondurulmus bebıslerı medıpol hastanesıne transfer edenler var mı?
Varsa ne ucret ödedınız? Acıl lutfen.
canım çok üzüldüm şimdi ama işte her işte mutlaka bi hayır mutlaka canım inşaallahhh bu sefer olacak duamlarımdasın
merhaba ben varım1800 yada 1850 tl ödedik medipole ödedik)vee çok şükür şuan hamileyim darısı başınıza inşaallahhh
canım benim ALLAH C.C razı olsun. estrofem tableti kalp atışı olana kadar kullanacağımı bilseydim doktor söylemesede keşke ben sorsaydımları bir kenara bırakıp bende şer gibi gözüken bu durumdan hayır kısmıyla ilgileniyorum.çarşamba günü start veriyoruz inşaALLAH.Mustafa bey ile randevumuz var...herşey yolunda ise tekrar dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağız.....
Hayirlisi olsun arkadasim allah tamamina erdirsin. Darisi benim basima insallahhhh
bir tek sen varsin sanirim medipole transfer ettiren?
oyyy maaşallahhh çok sevindim ne güzelinşaallahhh bu sefer olacak arkadaşım Allah senden de razı olsun
canım sağolasın iyi dileklerin için Mustafa bey yumurta geliştirip çatlatma iğnesiyle çatlama olmasını sağlayacak vücut doğal gebelik gibi algılayacak diyor.transferimide öyle yapacak.4 gündür menegon 75 lik vuruyorum yarın kontrol var bakalım yumurtalar ne alemde
hayırlısı olsun arkadaşım inşaallahhh bu kez olacak benim son donmuş tedavimde de doğal siklusumu takip etti mustafa bey 0 ilaçla sadece önlem amaçlı işi sıkı tutmak için çatlatma iğnesi yaptırdı veee çok şükürdarısı sana inşaallahhh
nurmecim çok sağolasınn canım 3 tane donmuşum vardı 5.gün emb. ama kaliteleri çok iyi değildi 2 si çözülünce sağlıklı çıktı 2 si transfer edildi 6.denemem de çok şükür ilk defa hamile kaldım
Tebrikler,benim de beş denememde olmadı, dondurulunca vücut normale dönüp başarı artar mı, sizin durumunuzda dondurulma sebebini merak etmiştim rahim kalınlığı normalmiydi, malum transferden sonra birdaha bakılmıyor sonrası muamma,
birde yaşınızı öğrenebilirmiyim.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?