- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
Sende numara varsa ozel mesaj atabilirmisin canim ogrenirsem cok iyi olcak
Canım muhasebenin numarası yok ama arayıp medikal muhasebeye bağlanmak istiyorum dediğinde bağlıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende numara varsa ozel mesaj atabilirmisin canim ogrenirsem cok iyi olcak
Rabbim yar ve yardımcın olsun bolbol dua et olacağına inan inşallah Rabbim de nasip etsinKizlar su mübarek cuma gecesinde duaniza ihtiyacim var.yarin transfer olcak inşallah. İnşallah guzel haberler alirim bnde.adim halime islim
Insallah hayirlisi ile pozitifi gormek nasip olsun cnm. Allah isteyen herkese nasip etsin su cuma gecesi hurmetineKizlar su mübarek cuma gecesinde duaniza ihtiyacim var.yarin transfer olcak inşallah. İnşallah guzel haberler alirim bnde.adim halime islim
Kizlar yeni doganda hangi bebek bezini kulkanmayi dusunuyrosunuz?
Ben arastirdim sizlerlede paylasayim dedim. Prima kullanmayi dusunuyirdum ama yorumlari gorunce vazgectin face prima sayfasinda 500 yorum var hepside yataga kaka bulasiyomus kiyafetler batiyomus sizdirma cok oluyomus diye yorumlar var yenidogan bezinde. Bende huggies almaya karar verdim onun gostergeside varmis dolu diye :) onunda 1 ve 2 numaralisini herkes begenmis ama 3 nolu iyi degil demisler. Burda yeni bilgiler ogrendikce paylasalim arkadaslar bizler acemiyiz cunku :)
Bu arada selinn napiyosun cnm melegine kavusmana az kaldi heyecan durumlari nasil?
Transfer olacak arkadas transferin oldu mi 2 tane mi koyuldu ins guzel haberler vereceksin Allah in izniyle..
Dun transfer oldum arkadaslar.iki tane dördüncü gun transfer edildi.insallah sonuc guzel olur.nelerr dikkat etmeliyim neler yemeliyim.doktor gunluk hayatina donebilirsin dedi.agir is yaoma tempolu yurume sadece dedi
Dun transfer oldum arkadaslar.iki tane dördüncü gun transfer edildi.insallah sonuc guzel olur.nelerr dikkat etmeliyim neler yemeliyim.doktor gunluk hayatina donebilirsin dedi.agir is yaoma tempolu yurume sadece dedi
Kızlar normal doğumu düşünen var mı normal doğumu kolaylaştırmak için ne yapmalıyız yürüyüş yapmak iyi olur mu ki
Ozel bisey soylemediler bize ama kabiz olmamaya dikkat et ama sulu gidalar ve protein tabiiki. Ben 2 gun dinlenmistim sonra normal evde dolanmaya basladim. Yani yinede supurge falan yapma. Ins 10 gun sonra guzel haberler verirsin cnmDun transfer oldum arkadaslar.iki tane dördüncü gun transfer edildi.insallah sonuc guzel olur.nelerr dikkat etmeliyim neler yemeliyim.doktor gunluk hayatina donebilirsin dedi.agir is yaoma tempolu yurume sadece dedi
Cnm bende dusunuyorum ama bilniyorum. Bu arada hurmayi bende cok duyuyorum bide jimnastik hareketleri var tv de yapiyolar ama ben cesaret edemiyorum en iyisi yuruyus ve hurma sanirimKızlar normal doğumu düşünen var mı normal doğumu kolaylaştırmak için ne yapmalıyız yürüyüş yapmak iyi olur mu ki
Kizlar yeni doganda hangi bebek bezini kulkanmayi dusunuyrosunuz?
Ben arastirdim sizlerlede paylasayim dedim. Prima kullanmayi dusunuyirdum ama yorumlari gorunce vazgectin face prima sayfasinda 500 yorum var hepside yataga kaka bulasiyomus kiyafetler batiyomus sizdirma cok oluyomus diye yorumlar var yenidogan bezinde. Bende huggies almaya karar verdim onun gostergeside varmis dolu diye :) onunda 1 ve 2 numaralisini herkes begenmis ama 3 nolu iyi degil demisler. Burda yeni bilgiler ogrendikce paylasalim arkadaslar bizler acemiyiz cunku :)
Bu arada selinn napiyosun cnm melegine kavusmana az kaldi heyecan durumlari nasil?
Transfer olacak arkadas transferin oldu mi 2 tane mi koyuldu ins guzel haberler vereceksin Allah in izniyle..
İnşallah canım inşallahCanımm hadi hayırlı uğurlu olur inşallah. Embriyolog kalitesi hakkında birşey dedimi? Gerçi 4. Güne gitmiş belli ki durumları iyi minnoşlarının :)
Ben her gün yumurt, süt, muz, yoğurt, kabak çekirdeği yemiştim cnm. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. İlk üç gün hep yattım wc dışında kalkmamaya çalıştım. İğne için bile dışarı çıkmadım iğneci geldi. İşe bir hafta sonra gittim ve toplu taşıma kullanmadım. Kardeşim araçla götürdü getirdi. Allah izin verirse 3 gün sonra doğum olacak ve bu zamana kadar ağır ev işi yapmadım. Kendini yormamaya çalış.
İnş 12 gün sonra hayırlı haberlerini alırız :)