Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

çok geçmiş olsun cnm sıkıntıdan mı oldu? kıyamam çok üzüldüm
cnm zaten dosyana baktıktan sonra birde rahatsızlığını söyledikten sonra dr sana hangi yolda ilerleyeceğinizi söyler.. inan iyi bir doktor... benim içim çok rahat.. inşallah sende görünce tanıyınca bu şekilde düşünürsün..

dün dr en az benim kadar üzüldü ve bana 'ben duygusuz bir dr değilim bende üzülüyorum' dedi... ve onun böyle olduğunu biliyorum.
randevu aldın mı alacak mısın cnm?

İnternetten araştırdım doktoru iyi yorumlar var. Ama gidenler genelde tüp bebek için bize normal yolla olur dedikleri için şüpheye düştüm . bu ay hastalıktan dolayı ilaçlar kullandım sonra da dış için doktora gideceğim . daha randevu almadım gitmeyi düşünüyorum . ben ilk gebelikte bebegimde gelişim sorunu oldu hastane hastane gezdik araştırma hastaneleri bu konuda pek gaddar. Burada gittiğim özelde ki doktor sahip çıktı o ilgilendi , Tekrar ayni şeyi yasarsam bi çok hastane yardımcı olmuyor diye ona gitmeye devam ettim ama içim rahat değil

7+3 deyim cnm ama bebek bir kaç gün geriden geliyormuş Allah nasip etmişse olur artık beklicem başka bişey elimden gelmiyor.

İnşallah hayirlisiyla bebegin sağlıklı gelisirde duyarsin pıt pıt sesini. Ben KK de bi çok konu okumuştum 8 9uncu haftada kalp atışını duyanları . hakkında hayırlısı olsun canım .

Kızlar bende bugün gittim il disindan geldim. .dDr histereskopi ve balon stent olmam gerektiğini söyledi ..

Geçmiş olsun cnm. Ne zaman yapılcak peki?
Canım çarşamba dediler .cuma yi sordum ben o zaman tekrar gelebilirim diye Cumaya SıSıkıştıra lim dediler. .bilmiyom kafam da bir sürü soru. .öğretmenim nevsehirden geldim gidiş geliş sıkıntı yaza mi buraksam dedim dr a belki yaza hamile gireceksin dedi erteleme dedi..

En sağlıklı kararı sen verirsin cnm. Nasıl daha rahat ve daha mutlu olacaksan oyle yap ama bencede belki yaza hamile kalırsın. En azından bişeylere başlamış olacaksın. Zaman kaybıda olmaz gerçi yaşını bilmiyorum ama ben olsam (bu arada ben 35 yaşındayım) beklemezdim. Heleki doktoruna güvendiysen hiç durma derim. En iyi kararı eşinle konuşarak alabilirsiniz. Belki bu arada başka doktorada görünmek istersin. Bende histroskopi oldum ertesi günü iş başı yapmıştım ama diğer işlemle ilgili hiç bir bilgim yok cnm

Evet canım ben tek gelmiş tim istanbula eşimle konuştuk garibim de korktu sen gel bi konuşalım dedi. Aynı gün içinde gidiyorsunuz taburcu oluyorsunuz dediler 1 haftaya Sonra da tekrar geleceksin dedi balon çıkarılacakmiş hayırlısına yönlendir sın allah ım. . Amiin.sen niçin histereskopioldun rahme ne dedi. .bu arada yaşta 27..inş tez vakitte hamile olursun canım. .

Günaydın cnm. İlk tüp bebek yapmadan önce rahimde küçük bir polip vardı. Hem onu almAk hemde rahimin içini görmek için yapmıştı ilk doktorum. Sonrasında ikinci tüp bebek için mustafa beye gittik iyikide gitmişim. Onunla ilk denemede hamile kaldım ama ne yazık ki bebeğimin kalp atışlarını duyamadık. Salı tekrar denicek yine yoksa alıncakki inş duyulur. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.

Kızlar bende bugün gittim il disindan geldim. .dDr histereskopi ve balon stent olmam gerektiğini söyledi ..
Canim Merhaba
Eger bu işlemler olmasi gerekiyorsa geciktirme bence.yaza hamile girersen öğretmen olduğundan 1 dönemi kapatirsin ins :)

Kafam çok karıştı evime gidip düşüncem isti Hare ye yatcaemre karatekelioğlu na gittim o da laparoskopi öneririm dedi kafa karıştı hayırlısı inş. .. .
Canim Merhaba
Eger bu işlemler olmasi gerekiyorsa geciktirme bence.yaza hamile girersen öğretmen olduğundan 1 dönemi kapatirsin ins :)
Canım senin adına çok sevindim cool mutlu oldum bol bol dua ni bekleriz. .ah olmam iyi olacaksa olurum ondan emin olsam kafam çook karışık. .

Sağ ol canım ama ben kalp atışı duymadan sevinemiyom eski deneyimlerinden. Dualarim herkes için cnm hakkımızda hayırlısı olsun ins ...

Inşallah k à LP atışını duyarsınız yavrunu zuun. .bbende Mayıs ta gidecem histereskopi için kararımi verdim Allah izin verirse. .

Canım seni merak ettim ne oldu gu z el haber verirsin inş.

Canım seni merak ettim ne oldu gu z el haber verirsin inş.

Merhaba cnm nasılsın. Kontrolüm yarın sabahtan. Herşey yarın belli olcak ama çok umudum yok. Herşeyi kabullenmiş durumdayım.
Sen nasılsın cnm? Beni merak ettiğin iç

Merhaba cnm nasılsın. Kontrolüm yarın sabahtan. Herşey yarın belli olcak ama çok umudum yok. Herşeyi kabullenmiş durumdayım.
Sen nasılsın cnm? Beni merak ettiğin iç
Çok şükür canım iyiyim sağolasın. .dua edelim inş. Güzel haber ver yarın bi ze.allah ım gönlünün muradını versin canım. Amin.

Çok şükür canım iyiyim sağolasın. .dua edelim inş. Güzel haber ver yarın bi ze.allah ım gönlünün muradını versin canım. Amin.

İnşallah güzel haberler alırım cnm ama dediğim gibi umudum yok. Hayırlısı olsun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

İnşallah güzel haberler alırım cnm ama dediğim gibi umudum yok. Hayırlısı olsun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Inşallah canım inşallah içindeki his yanlış olsun sonuç güzel olsun Allah ım gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin. .

Inşallah canım inşallah içindeki his yanlış olsun sonuç güzel olsun Allah ım gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin. .

Cnm günaydın.doktordan cıktım şimdi. Bebeğimin kalp atışlarını yine duyamadık ama alalımda demedi. Gelişmeye devam ediyormuş çok şükür. Cumartesi bir daha çağırdı. Reglime göre bugun8 haftalık olması lazım ama 6+6 olmuş. Olsun bunada şükür. Çok parlak bi görüşme olmadı. Bakalım cumartesi ne dicek. Sanki eninde sonunda bu gebelik sonlancakmış gibi geliyor bekleyip görücez

Canım inş .. pit pit lar duyulur. .güzel bir gelisme olumsuz değil çok şükür ..allah ım yavrunu sana bagislasin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…