Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba canim.bende mustafa beyin hastasiyim.sanmiyorum.mustafa beyin basindan salacagini o ince ayrintiya kadar anlatiyor eger tup bebeklik bir sorunun varsa asla demez tup bebek yapalim diye sorunu halledip normal gebelik bekleyelim der gidip gorusmeni tavsiye ederim pisman olmazssin cok hastasi var baska yerde tup bebek.deniyip negatif alip sonra mustafa hocaya gelip tedavisini olup normal gebe kalan insallah sanada ugurlu gelir mustafa hoca

İnşallah canım ama kafam o kadar karışık ki 2 ay önce testlerim yapıldı hsg filmi de cektirdim eşime de test yaptırdık iyi çıktı sonuçlar.. Bazen birakayim herşeyi bekleyeyim diyorum bazende tekrar yumurta takibine devam edeyim diyorum. Biraz daha bekleyip maddi durumu toparlayıp aşılama için gideyim diyorum mustafa beye. 10 ay oldu kimyasal gebelik yasayali 1 sene dolmuş olur hem. Bugün hastanenenin perinatoloji servisini aradım kan pıhtılaşma ve sorunlu gebeliklerim olduğu için fakat orası bakmiyormus gebelik öncesi. Hastanenin doktorlarının Araştırmaya devam ediyorum

Kıxlar histereskopi ve balon stent ameliyatı olan kim vardı ..

Kıxlar histereskopi ve balon stent ameliyatı olan kim vardı ..

Cnm ben histeroskopi oldum ama balon olmadı. Histeroskopide bayılttıkları için hiç bişey anlamıyorsun. O gün evde dinlendim ertesi günü işe gitmiştim. Çok şükür bir sorun yaşamadım sonrasında. Bende polip vardı bir de rahimin içini kazımışlardı. Bu işlemden sonra doğal yollarla hamile kalanlar oluyormuş ama ben kalamadım. Ne zaman yaptırıcaksın?

Kolay yani. .bana balon da dedi..Mayıs adetin let düşünüyom yani cumartesi gününe denk gelirse yaptırabilir ım pazartesi de okula giderim inş. .yyoksa yaz tatiline kalacak ..bbana da bi hafta balon kalacak sonra çıkacak dedi..bir ay hormon tedavisi sonra normal gebelik Bekleyecez dedi. .iinş. Cumartesi günü be denk gelir de yaptırır ım.

Ayy cnm inşallah sonrasında doğal gebelik olur. Muhteşem olur oyle bir şey olursa. Ve inş cumartesiye denk gelir. Hadi bol sans tatlım. Herşey gönlüne göre olsun

Yaa canim.cok arasini acmissin ama.bazi dr.lar anlamiyor hsg.den sadece dosyaya bakip sorun yok diyiyorlar bence sen butun testlerini alip git mustafa beyin onerisini kesinlikle al benimde hsg me bakip sorun yok denmisti baska yerde iki tup bebek yaptim ikincide tuttu ve ikizlerim 22 haftada dogdu rahimde sekil bozuklugu yuzunden yavrularim yer kalmadigi icin erken.dunyaya geldilerki okadar eziyetten sonra kavusmustum.onlara sonra dr degistirdim mustafa beye gittim tekrar rahim filmi istedi rahimde sekil bozuk ve sag tupum sivi toplamis o sivinin bir damlasi bir embriyo icin buyuk bir gol demekmis hem.histeroskopi hemde laparoskopi onerdi mustafa bey hemen.kabul ettim benim rahim.resmen.kadeh seklindeydi normal rahimlere bakinca ben.bile anladim yani normal.olmadigini martta tup denedim iste tuttu fakat dusuk yaptim nasip degilmis ama.inaniyorumki mustafa bey benim.ve bir cok kisinin mucizelerinin gelmesine vesile olacak allahin.izniyle insalah sende.dogru karari ver canim.git on goruame yap ucretsiz zaten

Pekala ne yapmam lazim ön görüşme için randevu mu almak lazim. Olmadı dediğin gibi ön görüşmeye gideyim . ben doktor aşılama yapalım derse diye beklemek istiyordum para ayarlamak için. Ben çok okudum mustafa beyle ilgili yorumları inşallah sende iyi bir sonuç alırsın .

Ayy cnm inşallah sonrasında doğal gebelik olur. Muhteşem olur oyle bir şey olursa. Ve inş cumartesiye denk gelir. Hadi bol sans tatlım. Herşey gönlüne göre olsun
Canım benim çook Sağol inş. .Sebepsiz gruptan sın dendi bsna mustafa bey sorun bulunca sevinmis tim. .iinş. ugur lu gelir ve cumartesi ye denk gelir. .zzamanından 1 gün önce adet olursam 10. Gün cumartesi oluyor. .hhayırlısı bskalım. . Sen bugün dr a gidecektin y demii. .gyzel haber bekliyorum canım.

Günaydın cnm. Gönlünden geçen neyse Allah onu nasip etsin tatlım. İnş cumartesiye denk gelir. Çalışan olunca işler iyice zorlaşıyor. Bende çalıştığım için ne demek olduğunı anlayabiliyorum.
Evet cnm şimdi hastaneye geldik hiç gelesim yoktu. Tek sosyalliğim hastaneye gidip gelmek oldu 1,5 yıldır

Günaydın canım inş mutlu bir şekilde cikarsinda bebisin pit pitlarini duyup güzel haberlerini bekliyorum

Amin amin cumlemiz in inş.beni en iyi siz anlarsınız ..evet şimdi istanbulda olmayı çok isterdim uzak ta zor olacak ama başa gelen çekilir. . Canım o kadar ümitsiz olma canı gönülden istiyorum kalp atışı duyul sun ..amin amin. .

Kızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim

Canım ne yazacagimi bilemiyorum çok Üzgünüm Rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin bugunnu alacaklarmis çok zor psikolojik açıdan .....

Canım ne yazacagimi bilemiyorum çok Üzgünüm Rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin bugunnu alacaklarmis çok zor psikolojik açıdan .....

Saol canım benim. Fazla vakit geçirmeden aldırın dedi ama bugun aldırcak psikolojide değilim. Haftaiçi aldıröayı düşünüyorum. Hastane direk randevu vermedi telefonla almam gerekiyormuş. Bir saat sonra arayıp hafta içine randevu alıcam. Bu günlerde geçer. Allah büyük nasip etmiş olsun yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…