Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim
Canım benim çok üzüldüm ..ooyy kuzum allah ım size sabır versin. .hhayırlı bir evlat nasip etsin..

Canım benim çok üzüldüm ..ooyy kuzum allah ım size sabır versin. .hhayırlı bir evlat nasip etsin..

Saol canım. Hayırlısı buymuş. Biraz ara verip tekrardan deneyeceğiz. Sonrası beni düşündürüyor acaba olacak mı olmicak mi diye.

Bugun lokal anestezi ile ofis histereskopiye girdim.streching de yapilacakti ama ben, bunnca seye dayanmis olan ben .. tum hazirliklar yapilmis ..kamera bile artik hazir ve girilmisken dayanamadim aciya ve agriya..birkac kez siddetli agri hissedince yarim kaldi ve hem cektigim agrilar hem de islem ve doktorumun emegi bosa gitti.. diger ay regl olunca ara anestezi ile yapalim dedi mustafa bey, sonra tekrar mauyeneye aldi bakti bakti .. ve" sen reglin 3.gunu gel burda basit kesi atalim ve embriyolari verelim" dedi.. bugun bana desteğini, iyi bir insan olmasinin verdigi o enerjiyi anlatamam size. Kizlar da oyle, neslihan hemsirem basimdan ayrilmadi..45 dakika titredim agladim, cokk agrim oldu yapisal veya agri esigi sebep oldu bilmiyorum. Ama hsg ye cok rahat dayandim buna ise mumkun degil , bir daha olsa birdaha dayanamam.. cok isterdim gorelim, varsa bisey cozelim..ve sadece 2 dakika dayan diyordu hoca ama mumkun degildi. Hemsiremin kolunda tirnaklarim kaldi , agri agri agri..aglamaya baslamisim zaten.. kesinlikle hoca muthis birisi cok titiz, aletlerden jellere kadar ve incecik bir siziniza kadar ilgileniyor , asla devam etmiyor, her yorumumu ciddiye aldi ve ustelik ameliyathaneyi isgal etmeme ragmen maddi bir kulfet dahi yuklemedi.. aglayarak ciktim ki beni bekliyor, sarildim bir daha agladim ve devamli sekilde teselli etti.. ne olursa olsun dogru yerdeydim bugun!
Ben de bu konuda sorunluymusum demekki, kimimiz opu da kimimiz hsg, kimimiz muayenede dahi agri cekebiliyor..
Neticede mayista donmus tedavime basliyorum. 1i early blast , 2.si compact blast. Seviyesinde.. artik rabbim ne demisse o olacak..
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah..

Niye bayiltmiyorlarki bu nasil is. Bir de bu embriyolari anlayamadim aciklayabilirmisin

Çok sağol ca

çok sağol canım bilgilerin için, öncekilerin hepsini beylikdüzü mediacanada yaptırdım, bende pkoluyum. Rabbim sorunsuz hamilelik geçirmene yardımcı olsun. inşallah dediğin gibi banada uğurlu gelir.

Merhaba cnm senin tedavilerde mi hep olumsuz oldu. Ben medicanadan hic ama hic memnun kalmadim. Her anlamda cok kötüydü. Ikinci tedavimi memorialda oldum. Fakat biraz genetik sıkıntı cikti. Oysa cok daha az ilacla ayni sayida yumurta cikti. Ve aynrn biri gelisti ve 5.gune gitti.medicana da 3.gun acele transfer edilmisti.

Bebeğimi gördüm fasulye kadardı. Pıt pıt atan kalbini duydum çok heyecan vericiydi demeyi çok isterdim ama diyemicem. Gülerek büyük heyecanla girdiğim odadan ağlarak çıktım. Kalp atışları yoktu. Hiç bişey yolunda gitmemiş. Salı tekrar kontrolüm var. O zamanda duyulmazsa alıcaklar bebeğimi. Sonrasında Genetik araştırma yapıcaklarmış. Mükemmel bir dr var. Herşeyi uzun uzun anlattı. En az benim kadar o da üzüldü. Allah nasip etmemiş demek ki. Olmayınca olmuyormuş. Benim sevincim buraya kadarmış. Herşeye baştan başlamak o kadar zor geliyor ki anlatamam. Sanırım umudumuda kaybettim. Eşimede çok üzüldüm. Acaba baba olamicak mi? Sorun benim yumurtalarımdaymış. Ne diyeyim bilemiyorum. Bu sefer oldu diye hem cok sevinmiştim hemde rahatlamıştım bütün bu işlemler geride kaldı diye. Erken sevinmişim demek ki.

Gercekten zor bir şey fakat genelde genetik sorunu olanlar kalp atisi olsa da dusukle sonuclaniyor.inan boylesi daha hayirli.ozurlu cocukla ugrasmak daha zor. Neden senin yumurtandan kaynaklaniyormus acikladilarmi.benim de ikinci tedavimde dollenme esnasinda genetik sorun olusmus.simdi genetige gonderdiler haber bekliyorum.bana da yumurtadan kaynakli dediler.

Kızlar bebek yok. Bırakın kalp atışını bebeği bile göremedik. Bebek gerilemiş. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Önümüzde zorlu bi süreç varmış. Sorun benim yumurtalarımmış. Hayırlısı buymuş ne diyim

Ooof o yumurta sıkıntısi var ya..ben de 35 yasimdayim 36 ya giricem agustosta. Tüp bebek tedavisinde iki yumurta oluyot biri gelisiyor.gelisen de ikinci kalite oluyor.ne olacak halimiz bilmiyorum. Senin kac yumurtan oluyor cnm.kacinci tedavin

Gercekten zor bir şey fakat genelde genetik sorunu olanlar kalp atisi olsa da dusukle sonuclaniyor.inan boylesi daha hayirli.ozurlu cocukla ugrasmak daha zor. Neden senin yumurtandan kaynaklaniyormus acikladilarmi.benim de ikinci tedavimde dollenme esnasinda genetik sorun olusmus.simdi genetige gonderdiler haber bekliyorum.bana da yumurtadan kaynakli dediler.

Cnm salı günü kürtaj olucam ama bebek kesede yok olmuş. Olsaydı incelemeye alcaklardı. Yumurtayı inceliceklermiş. Bende ilk denememi medicana bahçelievlerde yaptırmıştım ama sonra mıstafa beye gitmeye başladık. Doğru bi karar verdiğime inanıyorum.
Cnm sonucun çıkınca banada hbr verirmisin. Açıkcası bu genetikten ne çıkacağını merak ediyorum

Ooof o yumurta sıkıntısi var ya..ben de 35 yasimdayim 36 ya giricem agustosta. Tüp bebek tedavisinde iki yumurta oluyot biri gelisiyor.gelisen de ikinci kalite oluyor.ne olacak halimiz bilmiyorum. Senin kac yumurtan oluyor cnm.kacinci tedavin

Cnm ben iki tüp bebek iki aşılama denedim. İki tüptede sadece 5 yumurtam olustu ve ikinci kaliteydi. Valla nasıl olcak inan bilmiyorum. Nasıl arttırıcaz nasıl kalitesini yükselticez bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnş yeni başlayacağımız tedaviler sonuncu olurlar. Gerçekten her aşaması ayrı sıkıntıymış

Canım teşekkür ediyorum ..kolay miydi 1 gün sonra okula gidilebilir mi. .
Yok gidemessin sanmıyorum o balon rahatsiz edio seni zaten altta oldugu icin rahat bi 2-3 gun dinlensen iii olur ama sen yine konus mustafa beyle insallh sonuclarin iyi olur

Yok gidemessin sanmıyorum o balon rahatsiz edio seni zaten altta oldugu icin rahat bi 2-3 gun dinlensen iii olur ama sen yine konus mustafa beyle insallh sonuclarin iyi olur
Öle mi okula gudemezsem yaza kalır zaten hayırlısı bakalım. .canım teşekkür ediyorum. .

Kızlar face de mustafa acet in kapalı bir grup varmış ya ben ona nasıl katılabilir ım. .

Canım ben takip ediyorum. Grubu beğen diyorsun takibe alıyor. Ama bunun dışında başka bi grubu var mı bilemiyorum
Canım face den takip ediyorum bende oradi herkese açık ..kapali bi grup varmış onu arıyoruum. .malum bu tedavi işi ni herkesten gizlemeye çalışınca kimse görmesin diye girip çıkıyorum.

Canım face den takip ediyorum bende oradi herkese açık ..kapali bi grup varmış onu arıyoruum. .malum bu tedavi işi ni herkesten gizlemeye çalışınca kimse görmesin diye girip çıkıyorum.

Cnm ben onu bilmiyorum. Bende ilk başta resimlerini falan beğenmiyordum kimse anlamasın diye ama sonra 'amaaan anlarlarsa anlasınlar' dedim

Cnm ben onu bilmiyorum. Bende ilk başta resimlerini falan beğenmiyordum kimse anlamasın diye ama sonra 'amaaan anlarlarsa anlasınlar' dedim
He bende zamanlar senin aşamaya gelirim dw şimdilik istemiyorum okuyorum bakıyorum çıkıyorum. .evet orası farklı kapalı bir grup muş

Back
X