canım senin adına çok sevindim rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
darısı başımıza olsun canım dua et bizlerede
Canım arkadaşım çok şükür senin müjdenle şenlendik. Allah'ım tamamına erdirsin inşallah. Şimdi yepyeni heyecanlar başlayacak senin için... Çok çok mutluyum senin adına...
inci taneemm benim allah razı olsun gel bi sarılayım sana kııss
bide öpeemmm
tebrik ederim ALLAHIM sag saglıim kucağına almakda nasip etsin İNŞALLAH darısı biz isteyenlerin başına
bişey sorucam bagcılardakı modipol hastanesimi bide fiyet bilgisi verirmisin ALLAH razı osun
Canim mutlulugun daim olsun
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
devamı da süper olucak..çünkü harika bi doktordasın...yaa nasıl güzel bi insan o insan yani..biliyosunuz benim laparoskopi ameliyatımı ve tarnsferimi de mustafa bey yapmıştı...ameliyatım biraz uzun sürünce ameliyat sırasında merak etmemesi için eşimi telefonla arayıp bilgi vermişti..yani bu tüp bebek tadavi sürecinde hastasının psikolojisini anlayan ve sormana gerek kalmadan açıklayan harika bi insan..
gel bacım sensiz olmaz buralarrrrBenim niye haberim yok burdannn:)
çok sağol arkadaşım aminnn inşaallahhh darısı isteyen herkeze şimdi daha da fazla dua ediyorum
evet canım bağcılar medipol hastanesi dr um MUSTAFA ACETharika bi insan ve süppeerrr bi doktor benim donmuş emb.ile oldu tüp bebek tedavisi 3.500 civarıydı yanlış hatırlamıyosam ama tam emin değilim tabii ilaçlar hariç ben 6.denemem de hamile kaldım çokkkk şükürrr neler çektim allahım bilir hala inanamıyorum sanki rüyadayım gibi geliyo allahım senden de razı olsun canım
kızlar merhaba beni hatırladınız mı... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?