Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

En başından beri inanmıştım onun uğurlu ellerine hissetmiştim bi gün olacağına çok zor bi hasta olduğumu biliyodum ama önce allahım sonra mustafa beyin vesilesiyle şuan havalarda uçuyorum uçuyoruzzzzz allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu

Canım arkadaşım çok şükür senin müjdenle şenlendik. Allah'ım tamamına erdirsin inşallah. Şimdi yepyeni heyecanlar başlayacak senin için... Çok çok mutluyum senin adına...

Canım arkadaşım çok şükür senin müjdenle şenlendik. Allah'ım tamamına erdirsin inşallah. Şimdi yepyeni heyecanlar başlayacak senin için... Çok çok mutluyum senin adına...

inci taneemm benim allah razı olsun gel bi sarılayım sana kııss

bide öpeemmm

tebrik ederim ALLAHIM sag saglıim kucağına almakda nasip etsin İNŞALLAH darısı biz isteyenlerin başına

bişey sorucam bagcılardakı modipol hastanesimi bide fiyet bilgisi verirmisin ALLAH razı osun

herkesin kurban bayramı mübarek olsun ALLAHIM bu güel günde dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH AMİN

tebrik ederim ALLAHIM sag saglıim kucağına almakda nasip etsin İNŞALLAH darısı biz isteyenlerin başına

bişey sorucam bagcılardakı modipol hastanesimi bide fiyet bilgisi verirmisin ALLAH razı osun

çok sağol arkadaşım aminnn inşaallahhh darısı isteyen herkeze şimdi daha da fazla dua ediyorum

evet canım bağcılar medipol hastanesi dr um MUSTAFA ACET harika bi insan ve süppeerrr bi doktor benim donmuş emb.ile oldu tüp bebek tedavisi 3.500 civarıydı yanlış hatırlamıyosam ama tam emin değilim tabii ilaçlar hariç ben 6.denemem de hamile kaldım çokkkk şükürrr neler çektim allahım bilir hala inanamıyorum sanki rüyadayım gibi geliyo allahım senden de razı olsun canım

devamı da süper olucak..çünkü harika bi doktordasın...yaa nasıl güzel bi insan o insan yani..biliyosunuz benim laparoskopi ameliyatımı ve tarnsferimi de mustafa bey yapmıştı...ameliyatım biraz uzun sürünce ameliyat sırasında merak etmemesi için eşimi telefonla arayıp bilgi vermişti..yani bu tüp bebek tadavi sürecinde hastasının psikolojisini anlayan ve sormana gerek kalmadan açıklayan harika bi insan..

Ahhh cok tebrik ederim. Mustafa Acet bende gormek istiyorum. Nasil bu hastaneye ulasim kolaymi? Acikcasi ben pek bilmiyorum o bolgeyi dogrusu Istanbul'u cok iyi bildigim soylemem. DondurulmuslA tedavi olurken nelere yaptilar. Adetinin kacinci gunu transfer yapildi? benimkisi nerdeyse 21. gundu? Bana bayagi gec geldi bu sure. Birde ne ilaclar kullandin? Biraz deneyimlerin hakkinda genel olarak bilgi verirmisin. Daha once nerelere gittin? Sonra Mustafa Bey'i nasil buldun? Mutlu bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…