- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
kızlar merhaba beni hatırladınız mı... :)
tabi ki hatırladık :) nasılsın canım?
buralar bensiz olmaaaazzz
tabi ki hatırladık :) nasılsın canım?
buralar bensiz olmaaaazzz
Nasılsın umut :)
Hoş geldin şekerim
iyiyim kabağım heyecanla ve sabırla bekliyorum işte...sen nasılsın bitti mi hazırlıklar...
yiyim incim baktım burda toplanmışsınız ben de geldim... :) nasıl gidiyo bebişin nasıl...şaşırdım memorial topiğinin kapandığını görünce neler olmuş öyle...
Sen nasılsın umutcum? Doğum zamanın belli mi?
ben de iyiyim canım ilk 4 ay çok sıkıntı yaşadım kanama falan...ama şimdi iyiyim...doğum zamanı belli değil daha...nst de sancım da çıkmadı henüz...sadece karnımda sertleşme var bir de reflü ikisinden şikayetçiyim...çarşamba gidicem doktora bakalım ne diyecek...
ben de iyiyim canım ilk 4 ay çok sıkıntı yaşadım kanama falan...ama şimdi iyiyim...doğum zamanı belli değil daha...nst de sancım da çıkmadı henüz...sadece karnımda sertleşme var bir de reflü ikisinden şikayetçiyim...çarşamba gidicem doktora bakalım ne diyecek...
devamı da süper olucak..çünkü harika bi doktordasın...yaa nasıl güzel bi insan o insan yani..biliyosunuz benim laparoskopi ameliyatımı ve tarnsferimi de mustafa bey yapmıştı...ameliyatım biraz uzun sürünce ameliyat sırasında merak etmemesi için eşimi telefonla arayıp bilgi vermişti..yani bu tüp bebek tadavi sürecinde hastasının psikolojisini anlayan ve sormana gerek kalmadan açıklayan harika bi insan..
Maslak Acibadem ve Bahceci'den sonra yer ariyorum. Mustafa Acet duydum eskiden Memorial'deymis.. Kizlar ne diyorsunuz? Gittinizmi bu Medipol'e? Nasil ulasim kolaymi iyi bir hastanemi? Burda forumda herkes baska seyler soyluyor ama. Tercih nedenleriniz nedir bu doktoru ve hastaneyi?
Maslak Acibadem ve Bahceci'den sonra yer ariyorum. Mustafa Acet duydum eskiden Memorial'deymis.. Kizlar ne diyorsunuz? Gittinizmi bu Medipol'e? Nasil ulasim kolaymi iyi bir hastanemi? Burda forumda herkes baska seyler soyluyor ama. Tercih nedenleriniz nedir bu doktoru ve hastaneyi?
Mustafa bey gördüğüm en iyi doktor işinde çok iyi insan olarak çok iyi Allahım onu başımızdan eksik etmesin hastaneyi de çok beğendim helikopter pistini bile düşünmüşler
royalGUL mustafa bey le görüşmeden karar verme..tedavide moral ve dr. yaklaşımı çok önemli biliyosun denemelerin olmuş daha önce de.benim transferimi yaparken rahim kalınlığım 7 bile yoktu ,hemen moralim bozuldu ..ve yanıma geldi dedi ki:ben neler gördüm 6 ile tutan oldu ve embriyoların kalitesi iyiydi diye nasıl moral verdi anlatamam..başka dr. olsa transfer anında moral vermeyi bırak konuşmaktan aciz...yani demem o ki tecrübelib ve pozitif bir dr. o nedenle görüşme yap mutlakaSupersin. Tebrik ederim. Bende bu ismi memoriale gidenlerden duymustum. Sen gittin mi oraya hic. Hastane olarak medipol daha iyi diyebilirmisin. Ulasim kolaymi. Bagcilar neresi bilmiyorum acikcasi. Bu seferki basariya ulasan temel sebeb neydi sence. Bende 3. Baslayacagim.
Supersin. Tebrik ederim. Bende bu ismi memoriale gidenlerden duymustum. Sen gittin mi oraya hic. Hastane olarak medipol daha iyi diyebilirmisin. Ulasim kolaymi. Bagcilar neresi bilmiyorum acikcasi. Bu seferki basariya ulasan temel sebeb neydi sence. Bende 3. Baslayacagim.
çok şükür 2 tane kese görüldüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?