Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

iyiyim kabağım heyecanla ve sabırla bekliyorum işte...sen nasılsın bitti mi hazırlıklar...

iyiyim canım nolsun. hazırlıklar bitti sayılır. bir tek evin paklanması kaldı. benim sancılar başladı, o yüzden evde dinleniyorum. 1-2 hafta daha dursun istiyoruz yavrum.

yiyim incim baktım burda toplanmışsınız ben de geldim... :) nasıl gidiyo bebişin nasıl...şaşırdım memorial topiğinin kapandığını görünce neler olmuş öyle...

Hoş geldin :)
İyiyim çok şükür, bebeğim de iyi hamd olsun.
Diğer topiği karıştırmışmışız :) Aman boşver :)

Sen nasılsın umutcum? Doğum zamanın belli mi?

ben de iyiyim canım ilk 4 ay çok sıkıntı yaşadım kanama falan...ama şimdi iyiyim...doğum zamanı belli değil daha...nst de sancım da çıkmadı henüz...sadece karnımda sertleşme var bir de reflü ikisinden şikayetçiyim...çarşamba gidicem doktora bakalım ne diyecek...

Hadi hayırlısı canım. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah.
Hangi hastanede olacak doğumun?

Son düzenleme:

benim de karnım hep sert bu hafta. sancılarım ilk kez bu hafta çıktı. ayrıca o reflü var ya beni mahvetti artık çok zorlanıyorum.

inşaaallaahhh sezyal hala inanamıyorum ben yaaa rüyadayım sankii Mustafa bey hem dr um hem abim benim Allahım onu karşımıza çıkardığı için çoookkkk şanslıyız hatırlıyorum canım söylediğin şeyii ben de hiç unutmuyorum opumu yapmıştı kaç kere yanıma geldi kontrol etmek için terledin mi diye kontrol etmişti sırtımı bence bu bi hasta için çok önemli bişey allah onu başımızdan eksik etmesin inşaalahh..

Maslak Acibadem ve Bahceci'den sonra yer ariyorum. Mustafa Acet duydum eskiden Memorial'deymis.. Kizlar ne diyorsunuz? Gittinizmi bu Medipol'e? Nasil ulasim kolaymi iyi bir hastanemi? Burda forumda herkes baska seyler soyluyor ama. Tercih nedenleriniz nedir bu doktoru ve hastaneyi?

Mustafa Bey süper bir doktor, gidip de memnun kalmayan yok. Görüşüp ona göre karar vermeni tavsiye ederim. Hastanenin sitesinde ulaşım haritası var bakabilirsin.

Yarın öğleden sonra mustafa beyin yanındayız inşaallahh belki keseyi görürüz

Mustafa bey gördüğüm en iyi doktor işinde çok iyi insan olarak çok iyi Allahım onu başımızdan eksik etmesin hastaneyi de çok beğendim helikopter pistini bile düşünmüşler

Mustafa bey gördüğüm en iyi doktor işinde çok iyi insan olarak çok iyi Allahım onu başımızdan eksik etmesin hastaneyi de çok beğendim helikopter pistini bile düşünmüşler

Supersin. Tebrik ederim. Bende bu ismi memoriale gidenlerden duymustum. Sen gittin mi oraya hic. Hastane olarak medipol daha iyi diyebilirmisin. Ulasim kolaymi. Bagcilar neresi bilmiyorum acikcasi. Bu seferki basariya ulasan temel sebeb neydi sence. Bende 3. Baslayacagim.

royalGUL mustafa bey le görüşmeden karar verme..tedavide moral ve dr. yaklaşımı çok önemli biliyosun denemelerin olmuş daha önce de.benim transferimi yaparken rahim kalınlığım 7 bile yoktu ,hemen moralim bozuldu ..ve yanıma geldi dedi ki:ben neler gördüm 6 ile tutan oldu ve embriyoların kalitesi iyiydi diye nasıl moral verdi anlatamam..başka dr. olsa transfer anında moral vermeyi bırak konuşmaktan aciz...yani demem o ki tecrübelib ve pozitif bir dr. o nedenle görüşme yap mutlaka

sağol canım evet gittim zaten mustafa beyin memorialden hastasıyım medipol çok iyi bi hastane memoriali aratmıyo ulaşımı sormuşsun ben şimdiye kadar hep arabamızla gittim evime yarım saat önce Allahımın sonra mustafa beyin başarılı ve uğurlu elleriyle bugünleri gördüm canım darısı başına git bi görüş emin ol pişman olmayacaksın

çok şükür 2 tane kese görüldüüüüüüü

gözün aydın canım rabbim emeklerinin karşılığını verdi çok şükür inşallah sorunsuz atlatırsın 9 ayını
ve alırın kucağına ...bu arada senin kaçtana donmuşum vardı birde kalitesi ne durumdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…