- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
çok şükür 2 tane kese görüldüüüüüüü
Supersin. Tebrik ederim. Bende bu ismi memoriale gidenlerden duymustum. Sen gittin mi oraya hic. Hastane olarak medipol daha iyi diyebilirmisin. Ulasim kolaymi. Bagcilar neresi bilmiyorum acikcasi. Bu seferki basariya ulasan temel sebeb neydi sence. Bende 3. Baslayacagim.
sağol canım evet gittim zaten mustafa beyin memorialden hastasıyım medipol çok iyi bi hastane memoriali aratmıyo ulaşımı sormuşsun ben şimdiye kadar hep arabamızla gittim evime yarım saat önce Allahımın sonra mustafa beyin başarılı ve uğurlu elleriyle bugünleri gördüm canım darısı başına git bi görüş emin ol pişman olmayacaksın
merhaba şimdiden tedaviniz hayırlı olsun.ben Medipol hastanesinde Mustafa bey ile tedaviye başladım bana göre hastanede çok iyi Mustafa bey de değerlendirmenizi tavsiye ederim.Mustafa bey herşeyi konuşup kafanızda sorular bırakmayan bir insan çok sabırlı maşaallah....
maşaallah gözünüz aydın .Allah analı babalı büyütsün
gözün aydın canım rabbim emeklerinin karşılığını verdi çok şükür inşallah sorunsuz atlatırsın 9 ayını
ve alırın kucağına ...bu arada senin kaçtana donmuşum vardı birde kalitesi ne durumdaydı
Kesin gidiyorum Mustafa Beye. Memorial'den memnun kalmadinmiydi canim?Oradan ayrilmanin sebebi doktoru takip etmen mi oldu. Memorial Embriyo lab cok iyi diye duydum. Sence uygulamada basarili olan birisi olarak sistem, hastane bakim, ilgi ve labaratuar nasildi. Doktor oncelikle onemli tabiki. Ya memorial yada Mustafa bey diyordum. Ama sen bana bayagi iyi ornek oldun.
nurmecim çok sağolasınn canım 3 tane donmuşum vardı 5.gün emb. ama kaliteleri çok iyi değildi 2 si çözülünce sağlıklı çıktı 2 si transfer edildi 6.denemem de çok şükür ilk defa hamile kaldım
nurmecim çok sağolasınn canım 3 tane donmuşum vardı 5.gün emb. ama kaliteleri çok iyi değildi 2 si çözülünce sağlıklı çıktı 2 si transfer edildi 6.denemem de çok şükür ilk defa hamile kaldım
allah razı olsun canım darısı başınıza inşaallaahhh
canım bende dondurulmuşlarla deniycem kismet olursa 2 tane var benim 6 gün donduruldu nur hanımla konuştum kalitesi
ilk koyulanlardan düşük ama çok korkuyorum inşallah devam eder çözüldükten sonra canlılık rabbim kimsenin emeği boş etmesin
çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin......sabrın sonu selamet inşaallah
amin canım Allah razı olsun hepimize inşaallaah5 senedir çok zor şeyler yaşadım gerçekten ama her zaman kendimden daha zor durumda olanları düşünüp halime şükrettim böle kendime moral verdim ve hiçbir zaman ne olursa olsun isyan etmedim ve umudumu kesmedim bence buda çok önemli
Evet,insan umudunu yitirmemeli.Ne güzel anlatmışsın halimizi....
Bende düşe kalka geçen 10 yılıma çizgi çektim,şimdi Sn.Mustafa Acet ile herşeye yeniden heyecan ve umutlarla başladım.bakalım nasip....
"MEVLA GÖRELİM NE EYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER"
geç olsun güç olmasın inşallah..hayırlısı ile pozitif haberlerini de alalım burdan...mustafa bey süper seçim,ben de 10. senemde kısmetse bebğime kavuşacam nasipse..mustafa bey in uğurlu elleriyle...RABBİM sana da ve nerdeisteyen varsa herkese nasip etsin inşallah...ALLAH C.C razı olsun,güzel dileklerin için.Rabbim bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın,heyecanlarımız ve umutlarımız bitmesin.(benim OPU dan sonra OHSS oldu o yüzden Mustafa bey transfer yapmayalım dedi,şuan yavrular difrizdebeklemedeyiz.)
herkese mutlu pazarlar.......
ALLAH C.C razı olsun,güzel dileklerin için.Rabbim bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın,heyecanlarımız ve umutlarımız bitmesin.(benim OPU dan sonra OHSS oldu o yüzden Mustafa bey transfer yapmayalım dedi,şuan yavrular difrizdebeklemedeyiz.)
herkese mutlu pazarlar.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?