Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

merhaba şimdiden tedaviniz hayırlı olsun.ben Medipol hastanesinde Mustafa bey ile tedaviye başladım bana göre hastanede çok iyi Mustafa bey de değerlendirmenizi tavsiye ederim.Mustafa bey herşeyi konuşup kafanızda sorular bırakmayan bir insan çok sabırlı maşaallah....

Kesin gidiyorum Mustafa Beye. Memorial'den memnun kalmadinmiydi canim?Oradan ayrilmanin sebebi doktoru takip etmen mi oldu. Memorial Embriyo lab cok iyi diye duydum. Sence uygulamada basarili olan birisi olarak sistem, hastane bakim, ilgi ve labaratuar nasildi. Doktor oncelikle onemli tabiki. Ya memorial yada Mustafa bey diyordum. Ama sen bana bayagi iyi ornek oldun.

Hayirli olsun arkadasim tedavin. Buradan merakla takip edecegim gelismeleri. Sormasi ayip nekadar tedavi. genelde 4500 -5000 TL oluyor. Orada durum nedir? Kan testleri icin para veriliyormu? Nekadar yogunlukda hastaneyi ziyaret etmen gerekiyor. Yerine baktim Fatih'deymis benim aracim yok ya taksi yada toplu tasim ile gidip gelecegim.

çok teşekkür ederim.hepimizin Allah gönlüne göre versin hastane Bağcılar tem üzerinde Fatihte değil benim kurban bayramının 2.günü yumurta toplama oldu sgk raporumla 2.500 tl ödedik ben pco hastasıyım önceleri bir gün ara ile son hafta hergün gittim.her gittiğimde E2 yaptırdım bazende progestan bunlara ekstra ücret veriyorsun labaratuarında Embr.Tuğba hanım var memorial hastanesindeki Embr.Hakan beyin eşi ben başakşehirde oturuyorum otobüsle gittim hastaneye sen nerden geleceksin belki tarif edebilirim

nurmecim çok sağolasınn canım 3 tane donmuşum vardı 5.gün emb. ama kaliteleri çok iyi değildi 2 si çözülünce sağlıklı çıktı 2 si transfer edildi 6.denemem de çok şükür ilk defa hamile kaldım

kesinlikle pişman olmucaksın emin ol memorialden gayet memnundum çok iyi bi hastanedir ben Mustafa beyden çok çok memnun olduğum için onunla devam ettim nerde olursa olsun oraya gidecektim iyi ki dee öle yapmışım inşaallahh doğumumu da o yapacak

canım bende dondurulmuşlarla deniycem kismet olursa 2 tane var benim 6 gün donduruldu nur hanımla konuştum kalitesi
ilk koyulanlardan düşük ama çok korkuyorum inşallah devam eder çözüldükten sonra canlılık rabbim kimsenin emeği boş etmesin

çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin......sabrın sonu selamet inşaallah

nurmecim sana bişey diyim mi sakın kaliite olayına takılma benim bunlarda çook iyi kalitede değillerdi ama çok şükür bugünleriime bundan önceki tedaviimde ise kaliteleri 5aa idi ama tutunamadılar allahım nasip edecekse ne olursa olsun oluyo inşaallaahhh sen de müjdeni vereceksin bizlere dua ediyorum sana

çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin......sabrın sonu selamet inşaallah

amin canım Allah razı olsun hepimize inşaallaah 5 senedir çok zor şeyler yaşadım gerçekten ama her zaman kendimden daha zor durumda olanları düşünüp halime şükrettim böle kendime moral verdim ve hiçbir zaman ne olursa olsun isyan etmedim ve umudumu kesmedim bence buda çok önemli

Evet,insan umudunu yitirmemeli.Ne güzel anlatmışsın halimizi....
Bende düşe kalka geçen 10 yılıma çizgi çektim,şimdi Sn.Mustafa Acet ile herşeye yeniden heyecan ve umutlarla başladım.bakalım nasip....

"MEVLA GÖRELİM NE EYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER"

Son düzenleme:

heyecanın başka başka heyecanlara kese görmeye kalp atışı duymaya dönüşsün inşaallaahhhh arkadaşım hayırlı pazarlar

ALLAH C.C razı olsun,güzel dileklerin için.Rabbim bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın,heyecanlarımız ve umutlarımız bitmesin.(benim OPU dan sonra OHSS oldu o yüzden Mustafa bey transfer yapmayalım dedi,şuan yavrular difrizde beklemedeyiz.)

herkese mutlu pazarlar.......

geç olsun güç olmasın inşallah..hayırlısı ile pozitif haberlerini de alalım burdan...mustafa bey süper seçim,ben de 10. senemde kısmetse bebğime kavuşacam nasipse..mustafa bey in uğurlu elleriyle...RABBİM sana da ve nerdeisteyen varsa herkese nasip etsin inşallah...
benden de herkese iyi pazarlar...

sağol canım iyi dileklerin için Rabbim yavrunu sağlıklı olarak kucağına almanı nasip etsin,analı babalı büyütsün inşaALLAH....
Mustafa beye çok güveniyorum inşaALLAH son durağımız olacak...

herkeze hayırlı haftalar bu hafta hep güzel haberler alırsınız inşaallaaahhh arkadaşlar

aminnn canım sen den de razı olsun Allahım olsun sakın hiiççç moralini bozma canım hem rahmin dinlenmiş olur daha iyi geçen bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum yurt dışında artık opudan sonra emb. dondurulup sonra ki ay transfer yapılacakmış ohss olsa da olmasa da kadın hakkında hayırlı olsun çok iyi bi doktordasın gözün kapalı güvenebilrsin duacınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…