yasemin cnm yapabiliyorsan 3 gün kuralıyla ver yiyecekleri. ben yapamadım çünkü çalışıyorum ama sen yapabilirsen daha iyi olur. pirinci ben 7. ayda falan eklemeye başlamıştım. meyveleride tek tek yedirdim. hala da tek tek veriyorum. karışık sevmiyor.
Hahaaa aynen cnm kaka konusu fenaa :)))))) yaa esim diyoki bu ne boyle aaaa buyuk adam gibiOna göre yön veriyorsun zaten canım baktım kabız gibi muz vermiyorum kabak yapıyorum o gün. Ya da baktım ishal gibi muz patates falan. Kaka konusu off ki ne offf gör yaşazaten sen yeni başlayacaksın şuan tadım az az olacak güzel günler
Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz bebisler nasil? Malesef benim bebisin bobreginde kum varmis 6 aylik kontrolunde meydana cikti doktor antibiyotik verdi ama baska doktora sormadan kullanmak istemedim. Baska doktora goturdum iki kez bobrek ultrasonu cekildi birinde kum mesanede cikti digerinde bobrekte.simdi yine idrar verecegiz bakalim Allah beterinden korusun tabii.. sizler neler yapiyosunuz
Sagalasin canim insallahhCanım çok geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah.
Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz bebisler nasil? Malesef benim bebisin bobreginde kum varmis 6 aylik kontrolunde meydana cikti doktor antibiyotik verdi ama baska doktora sormadan kullanmak istemedim. Baska doktora goturdum iki kez bobrek ultrasonu cekildi birinde kum mesanede cikti digerinde bobrekte.simdi yine idrar verecegiz bakalim Allah beterinden korusun tabii.. sizler neler yapiyosunuz
Sagol canim size de gecmis olsun, ama denizin bi zarari yok diye biliyorum, havuza giremezde denize neden giremedi minik prenses? Bi de antibiyotik verdi mi doktor?canımm çok geçmiş olsun? şimdi nasıl?
bizimkinde de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tatile gittik denize giremeden döndü kuzum. tekrardan testleri yenilicez
Sagol canim size de gecmis olsun, ama denizin bi zarari yok diye biliyorum, havuza giremezde denize neden giremedi minik prenses? Bi de antibiyotik verdi mi doktor?
Bizim doktor bizi cocuk nefrolojiye yonlendirdi canim o da her yerde yok iste rendevu aldik ayin 15 inde oraya goturecegiz bobregindeki 2.5 mm boyutundaymis yani tas sayilabilirmis. Gecen gun cok.agliyordu baktim bezinde minik kumlar ara ara dokuyor ama aci cekiyor minik kusum. Rabbim baska skinti vermesin.
huhuuuuuu kimse yok muuuuuuu?
kızlar nerelerdesiniz?
arada yazın kızlar. özlendinizBebelerin hareketlendiği nasıl da belli oluyorbi sessizlik sayfa da
Ayyy kızlar ben uzun Zamandır yoktum ikizler beni öldürüyor valla anam ağlıyor kiLar ek gıdaya gectik gecwli ben bi koşturma içerisinde tabi sukur on ayimizim içindeyiz kasım sekiz yasimiz dolacak bidiklarinim dişler çıktı ek gıdaya katı gıdaya alıştık sukur tam olarak ne pisirirswm veriyorum yoğurdu tarhanası ayran çorbası derken valla gunler geçiyor sizler nasılsınız nasıl gidiyor yürümeye başlayan var mı selin yaren sizinkiler başlamıştır blki benimkiler tutarak gidiyorlar koltuktan şimdilik bakalım
Medipol megada tadavi görup memnun olan varmi ben bir kac yil once banu kumbakta asılama yaptirmistim o ayrildi onu biliyorum baska onereceginiz doktor varmi
Hamilelik oldumu peki. Tupbebekte iyimi bilmiyorum labaratuarda cok onemliymis. Gunseli hanimi duymustum nasil guler yuzlumu sorularinin cevabini alabildinmiGünseli Özdemir de aşılama yaptırdım güzel geçen süreçti şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?