Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende 3 gune dikkat etmeye calisiyorum cnm ama bazen unutuyorum. Bu arada bende 6 ay kontrolune gotrudum doktor yenek listesine mamada koymus evde yapilan pirinc unu manasini ve tarifte seker var yuhh dedim yani bu nasil doktor tarife seker yazmis. Yani velhasil kelam doktorlarada cok takilmamak lazim.ben uzun zaman seker vermeyi dusunmuyorum neden cocugum simdiden seker tuketimi olsun ki dogal gidalardan alir. Tuz yumurta aki bal yasak dedi bi de kesinlikle otururken yedir ve her seferinde sizle masaya otursun yemeklerde dedi. Cnm bebisin istahsiz olmasi sicaklardan olabilir sutun yetiyirsa gece idare et ama gunduz ek biseyler vermeye calis.cunku doymuyolar ne kadar emselerde. Ben artik doymadigini farkediyorum.

Hahaaa aynen cnm kaka konusu fenaa :)))))) yaa esim diyoki bu ne boyle aaaa buyuk adam gibi

Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz bebisler nasil? Malesef benim bebisin bobreginde kum varmis 6 aylik kontrolunde meydana cikti doktor antibiyotik verdi ama baska doktora sormadan kullanmak istemedim. Baska doktora goturdum iki kez bobrek ultrasonu cekildi birinde kum mesanede cikti digerinde bobrekte. simdi yine idrar verecegiz bakalim Allah beterinden korusun tabii.. sizler neler yapiyosunuz

Canım çok geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah.

canımm çok geçmiş olsun? şimdi nasıl?
bizimkinde de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tatile gittik denize giremeden döndü kuzum. tekrardan testleri yenilicez

canımm çok geçmiş olsun? şimdi nasıl?
bizimkinde de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tatile gittik denize giremeden döndü kuzum. tekrardan testleri yenilicez
Sagol canim size de gecmis olsun, ama denizin bi zarari yok diye biliyorum, havuza giremezde denize neden giremedi minik prenses? Bi de antibiyotik verdi mi doktor?
Bizim doktor bizi cocuk nefrolojiye yonlendirdi canim o da her yerde yok iste rendevu aldik ayin 15 inde oraya goturecegiz bobregindeki 2.5 mm boyutundaymis yani tas sayilabilirmis. Gecen gun cok.agliyordu baktim bezinde minik kumlar ara ara dokuyor ama aci cekiyor minik kusum. Rabbim baska skinti vermesin.

oyy kıyamam boncuğuma. nasıl canı acıyordur. gittiniz dr ne dedi cnm?
evet bize antibiyotik verdi. ne yazık kı kızım 2 dir antibiyotik alıyor. ilkinde soğuk algınlığı vardı ve boğazları kötü olmuştu o zaman verdiler ama toplasan o ilaçtan bir tatlı kaşığı bile içmedi. çocuklar hasta olmasın.

Ayyy kızlar ben uzun Zamandır yoktum ikizler beni öldürüyor valla anam ağlıyor kiLar ek gıdaya gectik gecwli ben bi koşturma içerisinde tabi sukur on ayimizim içindeyiz kasım sekiz yasimiz dolacak bidiklarinim dişler çıktı ek gıdaya katı gıdaya alıştık sukur tam olarak ne pisirirswm veriyorum yoğurdu tarhanası ayran çorbası derken valla gunler geçiyor sizler nasılsınız nasıl gidiyor yürümeye başlayan var mı selin yaren sizinkiler başlamıştır blki benimkiler tutarak gidiyorlar koltuktan şimdilik bakalım

ohh maşallah cnm ek gıdayı sevmelerine sevindim. benim kızın hala ek gıdayla arası iyi değil. anca beni emsin. bizimkininde 8. dişi çıkacak ama bir türlü çıkamadı hepimize sıkıntı yaptı resmen. 1,5 aydır koltuklardan destek yürüyor bizimkide. bazen elimizi bırakıyor ama çok cesaretli değil sanki. hala anneciyiz ve hala anne bi işini yapamaz durum :) olsun onun canı sağ olsun. ilk zamanlar işe gitmek daha kolaydı ama artık hiç ayrılmak istemiyorum. iyice tatlılaştı, arkamdan ağlamalar, aney diye bağırmalar. bir de şiddet görüyorum sıpadan :) son 2 aydır kilo alımı durmuştu çok şükür bu ay almış. sizinde öyle mi kızlar?

Bayadir buraya ben de bakamadim. Masallah minikleriniz yakinda yurumeye baslar o zaman. Bizimkininde disi yeni patliyor cok huysuz yurutecine bile binmek istemiyor hep anne kucaginda olacakmis :) nur sen tuzlu yagli veriyirmusun kendimize.ne pisirirsem veriyorum demissin de. Ama selin gercekten katiliyorum sana simdi daha bi.bal oldular ya insan bi kac saat gormese ozluyo

Medipol megada tadavi görup memnun olan varmi ben bir kac yil once banu kumbakta asılama yaptirmistim o ayrildi onu biliyorum baska onereceginiz doktor varmi

Merhaba kızlar bende bayramdan beri il dışındaydım. İnternet sorunu vardı şimdi de sayfayı zor buldum @eda111 bizim bıdık 1 haftadır 3-4 adım atıyor. Evde hayat şuan çok aksiyonlu bir an bırakıp gidiyor ve düşmeyle bitiyor. Tehlikeli olanları çok seviyor. Ek gıda olayı da iyi gidiyor hâlâ ayrı yapıyorum yemeğini. Uyku sorunumuz fazla gece kalkıp ağlıyor sürekli. Selin bizim en son 9. Aydaydı kontrol kilo alımı nasıl oldu bilmiyorum. Gün gün tatlı oluyorlar orası ayrı

Medipol megada tadavi görup memnun olan varmi ben bir kac yil once banu kumbakta asılama yaptirmistim o ayrildi onu biliyorum baska onereceginiz doktor varmi

Günseli Özdemir de aşılama yaptırdım güzel geçen süreçti şükür.

Günseli Özdemir de aşılama yaptırdım güzel geçen süreçti şükür.
Hamilelik oldumu peki. Tupbebekte iyimi bilmiyorum labaratuarda cok onemliymis. Gunseli hanimi duymustum nasil guler yuzlumu sorularinin cevabini alabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…