geçmiş olsun cnm bizimki de hasta oldu. dr antibiyotik falan verdi ama zorla içirdik. salgın var diyorlar.
kızlar çocuk doktorlarınızdan memnun musunuz?
Ben orta diyelim bizde 3 tane degistirdik daha iyisini bulursam yine degistiririm. :) her ay kontrole gidiyormusunuz kizlar? Bir de goz kontrolu var demisti ilk goz kontrolunde doktor 8. Ay da tekrar konrtol var demisti gerci ondada hic memnun kalmamistim bi fener tuttu gayet normal.dedi yolladi hayatimda oyle bi goz doktoru gormedim:)
nerede cnm doktorunuz? memnun olmak insana güvende verir ne güzelMemnunum canım. 3. Doktorumuz diğerlerinde içim rahat değildi
Ben orta diyelim bizde 3 tane degistirdik daha iyisini bulursam yine degistiririm. :) her ay kontrole gidiyormusunuz kizlar? Bir de goz kontrolu var demisti ilk goz kontrolunde doktor 8. Ay da tekrar konrtol var demisti gerci ondada hic memnun kalmamistim bi fener tuttu gayet normal.dedi yolladi hayatimda oyle bi goz doktoru gormedim:)
İyininde iyisi vardırbize de dedi doktor göz kontrolü diye. Göz doktoruna gittik damla damlattı baktı gelişimi şuan normal aksi durum olursa gelirsiniz yoksa 1,5-2,5 yaş gibi gelin dedi.
Ben her ay götürmüyorum canım bir doktoru bırakma sebebim bu oldu her ay görmeyi istiyorum dedi. Biri çok rahattı, çok hızlı konuşuyor bizim çocuktan çok kendi çocuğunu anlatıyordu o yüzden bıraktım. Bu son karar verdiğim doktora da 3 kere gittik. 3 aylıkken gittik 5 buçuk 6 ay gibi gelin yeterli demişti. Geçen ay gittik birde 8-9 ay gibi gelin kan değerleri için demişti. Tabi o ara oğlan hasta oldu 3. Olarakta öyle gittik.
Merhaba,bi sorum olacaktı,mustafa hocada ilk tüp bebek denemesinde çift embriyo konulan var mı,yada başka doktorlarda,böyle bişey yapılabiliyor mu
nerede cnm doktorunuz? memnun olmak insana güvende verir ne güzel
ben her ay gidiyorum. genel kontrolünü yaptırıyorum. soracaklarımı soruyorum. sağlık ocağındaki doktorlar hiç birşey anlamıyor. doktorunuza sorun diyorlar hep. 1 yaşına kadar her ay düzenli göndericem. sonra ara ara götürürüm sanırım.
9. ayda aşı var dimi kızlar
Ozel hastaneler genelde cift embriyo koyuyoarlar sanirim ama devlet hastaneleri yas faktoru ve kalite skintisi yoksa kesinlikle cift koymuyor.Merhaba,bi sorum olacaktı,mustafa hocada ilk tüp bebek denemesinde çift embriyo konulan var mı,yada başka doktorlarda,böyle bişey yapılabiliyor mu
Kızlar Mustafa acet hangi medipolde
Kizlar bu asi konusi ne kadar havada bi konu once rota asisinda farkli farkli gorusler vardi simdi 9. Ay asisinda da mi var? Her doktor farkli bisey soyluyo demek. Bizimde haziran sonu 6. Ay aasisi var.
Selin cnm senin doktor yemek listesi vermedimi.
Yaren cnm bende her ay goturmuyorum doktorda su gun gel demiyor sagolsunlar sormadan pek bisey soylemiyorlar ama cildi icin egitim arastirmaya goturecegim cunku doktor anlamadi ara ara minik minik cikiyor alerjiler.
Evet bende öyle biliyordum başlığı görünce şaşırdım tekrar geri mi geldi acaba diye ama tarihine Yen'i dikkat ettimMedipolden ayrıldı kendisine muayenehane açtı
Evet bende öyle biliyordum başlığı görünce şaşırdım tekrar geri mi geldi acaba diye ama tarihine Yen'i dikkat ettimMedipolden ayrıldı kendisine muayenehane açtı
Medipol de canım. Ayrılamadık medipolden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?