Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ben orta diyelim bizde 3 tane degistirdik daha iyisini bulursam yine degistiririm. :) her ay kontrole gidiyormusunuz kizlar? Bir de goz kontrolu var demisti ilk goz kontrolunde doktor 8. Ay da tekrar konrtol var demisti gerci ondada hic memnun kalmamistim bi fener tuttu gayet normal.dedi yolladi hayatimda oyle bi goz doktoru gormedim:)

İyininde iyisi vardır bize de dedi doktor göz kontrolü diye. Göz doktoruna gittik damla damlattı baktı gelişimi şuan normal aksi durum olursa gelirsiniz yoksa 1,5-2,5 yaş gibi gelin dedi.
Ben her ay götürmüyorum canım bir doktoru bırakma sebebim bu oldu her ay görmeyi istiyorum dedi. Biri çok rahattı, çok hızlı konuşuyor bizim çocuktan çok kendi çocuğunu anlatıyordu o yüzden bıraktım. Bu son karar verdiğim doktora da 3 kere gittik. 3 aylıkken gittik 5 buçuk 6 ay gibi gelin yeterli demişti. Geçen ay gittik birde 8-9 ay gibi gelin kan değerleri için demişti. Tabi o ara oğlan hasta oldu 3. Olarakta öyle gittik.

ben hiç değiştirmedim doktoru ama arada farklı 3 doktora daha gittim ve kendi doktorumuzdan daha iyi olmadıkları için hala kendi doktorumuza gidiyorum ama daha iyisini bulur bulmaz bırakıcam :) ben sormadan birşey anlatmıyor. bi gittiğizde kuzu eti ver diyor diğer gitmede dana diyor. benimde kafam karıştı. çocuğa ne vereceğimi şaşırdım. kızım bu ay sadece 30 gr almış 'boya gitmiş yemek yiyorsa sorun yok' diyor. 30 gr ne arkadaş.
göz kontrolünü 1. ayda yaptırdık biz. bir de 1 yaşında yaptırın dediler. bizimkine de aynı şekilde baktı merak etme cnm. böyle oluyor demek ki. 1 dk da muayene bitti

ben her ay gidiyorum. genel kontrolünü yaptırıyorum. soracaklarımı soruyorum. sağlık ocağındaki doktorlar hiç birşey anlamıyor. doktorunuza sorun diyorlar hep. 1 yaşına kadar her ay düzenli göndericem. sonra ara ara götürürüm sanırım.

9. ayda aşı var dimi kızlar

Canım aşı konusunu şöyle diyim bizim Kasım annelerinde hiç kimseye 9. Ay aşısı söylenmemiş zaten devlet kaldırmış özel aşı olarak geçiyor. Biz 3 aylıkken başka doktora gitmiştik o 9. Ay da aşısı var demişti. Sonra ben hemşireye sordum gerek yok zaten bizim vırduklarımızın içinde var dedi. Ama 6. Ay kontrolde hemşiremiz salgın var bu ara 9. Ay aşısını yaparız dedi. Gittiğimiz doktora söyledim bölgesel bi salgın olabilir ben iki kere doz almasını önermiyorum zaten 1 yaş aşısında alacak ama salgının durumuna göre 9. Ay da karar veririz daha zamanı var demişti. 9. Ay da kontrole gitmeden hemşireye danışacağım ona göre doktora bildireceğim. Yaptırıp yaptırmayacapımız belli değil

Merhaba,bi sorum olacaktı,mustafa hocada ilk tüp bebek denemesinde çift embriyo konulan var mı,yada başka doktorlarda,böyle bişey yapılabiliyor mu
Ozel hastaneler genelde cift embriyo koyuyoarlar sanirim ama devlet hastaneleri yas faktoru ve kalite skintisi yoksa kesinlikle cift koymuyor.

Kizlar bu asi konusi ne kadar havada bi konu once rota asisinda farkli farkli gorusler vardi simdi 9. Ay asisinda da mi var? Her doktor farkli bisey soyluyo demek. Bizimde haziran sonu 6. Ay aasisi var.
Selin cnm senin doktor yemek listesi vermedimi.
Yaren cnm bende her ay goturmuyorum doktorda su gun gel demiyor sagolsunlar sormadan pek bisey soylemiyorlar ama cildi icin egitim arastirmaya goturecegim cunku doktor anlamadi ara ara minik minik cikiyor alerjiler.

Normalde eskiden yapıyorlarmış aşıyı ama artık hastalık durumu olmadığı için kaldırılmış. Ama şuan dışarıdan gelen insanlardan tekrar ortaya çıktığını söylüyorlar. Bakalım bizim belirsiz şimdi yaptırırsan 2. Dozu oluyormuş tekrar ya da tek doz olarak 1 yaşında oluyormuş falan. Biz rota olamadık ama hem rota virüsüne hemde dizanteriye yakalandı. Bakalım doktorunu dinlicez.
Bi götür canım bazen iyi doktorlar çıkabiliyor karşına bizde gitmiştik araştırmaya ilk doktor ilgili değildi ama 2. Doktor çok güzel ilgilenmişti ek gıda bilgilerini falan vermişti. 9. Ay da tahlile gelirsiniz demişti. İnşallah size fayda olacak doktor denk gelir. bizimkinin de çıkıyor ama isilik sıcak terli olduğunda. Hassas tenli birde dokunsak kızarıyor :-(

Medipol de canım. Ayrılamadık medipolden
hahahaha demek ki başka hastanelerle aldatmadın güzelim Medipol'ü. doğruyu söylemek gerekirse bende ordan çıkıp başka hastaneyle devam edince kendimi kötü hissettim bi benimseyemedim yeni hasteneyi :)

doktorunuz adı ne cnm? medipol bize çok ters kalıyor. tedavilerde rahattık. ordan direk önünde otobüsle işe gidebiliyordum ama çocukla zor olur. iyi dr lar varmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…