Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Benimde2 asilam 5 tup.bebek.denemem var suan.dusunmuyorum ama.eger tekrar denersem kesinlikle bu mustafa hocada olcak ama cok yiprandim ben oyuzden git geldeyim.su aralar bir birakiyorum bir denemek istiyorum.nasip baklim.rabbim.hangisi hayirlisi olcaksa onu.nasip etin

Günaydın cnm. Seni üzmek istemem ama birşey sormak istiyorum. 5 defa demişsin bunlarda hiç hamile kalabildin mi peki? Tedaviler dışardan bakan için çok kolay ama dışardan bakmakla olayın içinde olmak çok başka kimse anlayamaz senin hissettiklerini. Sen umuduju kaybetme. Allah büyük ol desin yeterki. Ara vermek bedenim ve ruhun içinde iyi gelebilir. Bende beklemedeyim ve rahatım bu aralar. O dönemde bambaşka bir insan oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnş hepimizin son denemeleri olur

Günaydın cnm. Seni üzmek istemem ama birşey sormak istiyorum. 5 defa demişsin bunlarda hiç hamile kalabildin mi peki? Tedaviler dışardan bakan için çok kolay ama dışardan bakmakla olayın içinde olmak çok başka kimse anlayamaz senin hissettiklerini. Sen umuduju kaybetme. Allah büyük ol desin yeterki. Ara vermek bedenim ve ruhun içinde iyi gelebilir. Bende beklemedeyim ve rahatım bu aralar. O dönemde bambaşka bir insan oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnş hepimizin son denemeleri olur[/QUO
Yok canim uzulmem artij bunye alisti sanirim ben.ikinci denememde hamile kaldim ikizlerime ama 22 haftalik erken dogum yaptim malesefe. Ondan sonraki iji donmus denemem oldu biri kimyasal digeri dusukle sonlandi biride hic tutmadi oyle iste mustafa hocaya gidince umudum birkez daha yeseriyor ama insani hem maddi hem manevi cokerttiyor bu tedavi sureci insallah yavrularim cennet gullerim beni orda bekliyor bunu verdigi bir huzur beni rahatlatiyor elimde kalan ikitane usg resmiyle avunup yeni kardeslerini bekliyorum

Eklentiler

• CAM01288.webp
    CAM01288.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 69
  • CAM01285.webp
    CAM01285.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın cnm. Seni üzmek istemem ama birşey sormak istiyorum. 5 defa demişsin bunlarda hiç hamile kalabildin mi peki? Tedaviler dışardan bakan için çok kolay ama dışardan bakmakla olayın içinde olmak çok başka kimse anlayamaz senin hissettiklerini. Sen umuduju kaybetme. Allah büyük ol desin yeterki. Ara vermek bedenim ve ruhun içinde iyi gelebilir. Bende beklemedeyim ve rahatım bu aralar. O dönemde bambaşka bir insan oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnş hepimizin son denemeleri olur
Gunaydin canim ikinci denememde hamile kaldim.ikizlerime ama. 22 haftalik erken dogum.yaptim malesef kaybettim ucuncu denemem.kimyasal dorduncu denem.negatif besinci ise dusukle sonlandi suan elimde kalan yavrularimin usg resimleri :( insallah rabbim uzun omurlu saglikli evlatlar nasip eder bekliyorum.baska carem.yok hem.maddi hem.manevi cokuyor insan en son nisanda dusuk yasadim.vucuk coktu sanirim en ufak seyde hasta oluyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

ön görüşme içinde randevu almak gerekiyormu tahilil istiyormu tekrardan ben ist dışından gideceğim birde çalıştığımdan iznim pek yok adetli yoksa temiz oluncamı gitmek gerekiyor
Arkadasim Oncelikle kesinlikle mustafa beyi tavsiye ederim cunku o detayli bir sekilde sorun ne onu arastiriyor.isi ticarete dokmus doktorlar gibi degil.ben tedaviye uzak vs sebeplerden dolayi mustafa beye gelemeyeceklerin bile en az bir kere mustafa beye gorunmelerini tavsiye ederim.gercekten O, sorunu bulmaya calisiyor bir cok doktorun goremedigi seyleri gorebiliyor.randevu alman gerekiyor cunku randevulu gittiginde bile cok bekleniliyor cok yogun bir doktor cunku.yaninda mutlaka rahim filminin kendisini gotur .ilk defa benden bu filmin kendisini isteyen dr mustafa bey.bu bile ne kadar arastirmaci ve bilgili oldugunu gosteriyor bence.bu arada ben daha pozitif sonucumu almis degilim beklemediyim suan umarim mustafa bey banada ugurlu gelir ve yillardir bekledigim pozitifi bende gorurum.ama negatif de olsa mustafa beyi tavsiye ederim cumku bu isler nasip kismet isi.. Mustafa beyin tek dezavantaji cok yogun olmasi..

Gunaydin canim ikinci denememde hamile kaldim.ikizlerime ama. 22 haftalik erken dogum.yaptim malesef kaybettim ucuncu denemem.kimyasal dorduncu denem.negatif besinci ise dusukle sonlandi suan elimde kalan yavrularimin usg resimleri :KK43: insallah rabbim uzun omurlu saglikli evlatlar nasip eder bekliyorum.baska carem.yok hem.maddi hem.manevi cokuyor insan en son nisanda dusuk yasadim.vucuk coktu sanirim en ufak seyde hasta oluyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

:( kıyamam ben sana geçmiş olsun cnm. Allah bir daha sana böyle acılar yaşatmasın. inşallah yeni denemen son denemen olur ve sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın...biraz dinlen tatlım belki o arada doğal yollarla hamile kalırsın belli mi olur bu işler Allah ne derse o olurmuş... ne yazık ki hem maddi hemde manevi çöküntü yaşatıyor ailelere. ciddi paralar harcanıyor.. tabi bu arada yaşadığın psikolojik sorunlar yanında bonusu oluyor...
mustafa beyle görüştün mü hiç cnm? yani bu 5 deneme başka yerlerde mi yapıldı? bunların bi açıklaması varmıymış? yani mesela mart ayında hamileydim ama bebeğin kalp atışları olmadığı için aldılar. yolk kesem normak boyutlarının üstünde büyüktü sebebi buydu

merhaba kızlar sice birşey sorucam,
biraz önce hastaneden aradılar histeroskopi için. bugun reglimin 3, günü normalde 7 gün sürüyor. bitişi pazartesiyi buluyor. histeroskopi regliden sonraki 10 gün içinde yapılıyormuş. 23 hazirana randevu verdiler. ilk histeroskopimde regliden sonra ilk üç gün içinde yaptılar diye hatırlıyorum. sizinkiler nasıldı?

biraz önce hastaneden aradılar histeroskopi için. bugun reglimin 3, günü normalde 7 gün sürüyor. bitişi pazartesiyi buluyor. histeroskopi regliden sonraki 10 gün içinde yapılıyormuş. 23 hazirana randevu verdiler. ilk histeroskopimde regliden sonra ilk üç gün içinde yaptılar diye hatırlıyorum. sizinkiler nasıldı?

benim reglnin 10. günü yapıldı

banada regliden sonraki on gün içinde yapılcak.. normal mi acaba anlamadım kafam karıştı. ilki regliden sonraki ilk üç gün içinde yapılmıştı

Bana doktor adet olunca ara demişti o yüzden hic sormadim ne zaman olması gerekiyor diye. Rahim filminde 10. Günden sonra cekmiyorlar ama histeroskopiyi bilmiyorum

Bana doktor adet olunca ara demişti o yüzden hic sormadim ne zaman olması gerekiyor diye. Rahim filminde 10. Günden sonra cekmiyorlar ama histeroskopiyi bilmiyorum

acaba bir yanlışlık mı yaptılar diye düşünüyorum bende ama yapmazlar sanırım

Benim histeroskopimde adetten sonra 3. gün yapıldı.

:KK43: kıyamam ben sana geçmiş olsun cnm. Allah bir daha sana böyle acılar yaşatmasın. inşallah yeni denemen son denemen olur ve sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın...biraz dinlen tatlım belki o arada doğal yollarla hamile kalırsın belli mi olur bu işler Allah ne derse o olurmuş... ne yazık ki hem maddi hemde manevi çöküntü yaşatıyor ailelere. ciddi paralar harcanıyor.. tabi bu arada yaşadığın psikolojik sorunlar yanında bonusu oluyor...
mustafa beyle görüştün mü hiç cnm? yani bu 5 deneme başka yerlerde mi yapıldı? bunların bi açıklaması varmıymış? yani mesela mart ayında hamileydim ama bebeğin kalp atışları olmadığı için aldılar. yolk kesem normak boyutlarının üstünde büyüktü sebebi buydu
Benim ilk denemem umut tupte iki ve uc memorialda dort ve bes medipolda oldu erken dogum sebebi rahim agzi yetmezligi diger dusuktede mustafa bey hersey.cok guzeldi demekki henuz vakti gelmemis dedi nasip kismek tabi allahima sukurki inancli bir dr.rumuz var bunun bana.verdigi huzurla zaman biraktim eger hazir olursam basliycam ikigundur yogun bir sekilde dusunuyorum birkez daha deniyim insallah rabbim bukez ol demistir benimde hasretim son bulur

Benim ilk denemem umut tupte iki ve uc memorialda dort ve bes medipolda oldu erken dogum sebebi rahim agzi yetmezligi diger dusuktede mustafa bey hersey.cok guzeldi demekki henuz vakti gelmemis dedi nasip kismek tabi allahima sukurki inancli bir dr.rumuz var bunun bana.verdigi huzurla zaman biraktim eger hazir olursam basliycam ikigundur yogun bir sekilde dusunuyorum birkez daha deniyim insallah rabbim bukez ol demistir benimde hasretim son bulur

inşallaaahh canım benim inşallah. Allah'ım hepimize nasip etsin en hayırlı zamanda en hayırlı ve sağlıklısını...

kızlar merhaba aranıza yenı katıldım medıpol mustafa beye ılk defa ayın 19 da randevu aldık gorusmeye gıdecgız bızde bı sıkıntı yok ama bebegımzde olmuor malesf mustafa beyden nasıl memnun musunz yardımcı olur musunz

kızlar merhaba aranıza yenı katıldım medıpol mustafa beye ılk defa ayın 19 da randevu aldık gorusmeye gıdecgız bızde bı sıkıntı yok ama bebegımzde olmuor malesf mustafa beyden nasıl memnun musunz yardımcı olur musunz

hoşgeldin cnm. ben mustafa beye 2. tüp bebek için gittim. ondan önce 2 aşılama bir tüp denemesi vardı ve hep sorunun eşimde olduğu söylendi ama mustafa hoca asıl sorunun benden kaynaklandığını söyledi. çok şükür hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışları olmadığı için alındı. kısmet değilmiş.. 3.içinde yine mustafa hocayla devam edicem. kendisine sonsuz güvenim var. ön görüşmede tüm dosyamı tek tek inceledi. herşeyi en ufak ayrıntısına kadar yorumluyor. gitmekle çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. inşallah sanada uğurlu gelir...randevudan sonra bizide bilgilendirirsin cnm

cok saol cnm ınsss hayırlıs olur benmde ıkı kere asılamam var bı tup bebek var ama tup bebegı devlette yaptım bı denemek ıstedım cok pısman oldum hep kanamam oldu kac gun devam ettı olumsuz olduğunu anlamıştım zaten bı dıs gebelik bıde kımyasalım varr rabbım ısteyen herkese nasıp etsın sımdı bende ıkıncıyı yapmak ıstıorum medıcl park ve medıpol arasında gıdıp gelıorum görüşüp karar verecegım

Back
X