Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canım bu tedavi kişiye göre değişiyor bende zorlu PCOS hastasıyım.iğne dozu herzaman yüksek oluyor bende yumurta anca gelişiyor 12 gün gonal-f vurdum kendime nerdeyse hergün gittim hastaneye her gittiğimde E2 testi bazende progestan testi yaptırdım bunlara ekstra ücret veriyorsun.SGK raporu ile 2.500 tl hastaneye ödedik+ilaç parası+bahsettiğim testlerin parası birde 10 günde bir dr muayene parası.özel merkezlerde tüp bebek fiyatları paket oluyor Medipol özel üniversite hastanesi olduğu için uygulaması böyle biliyorsun Hükümet özel hastanelere zam yaptı en son hastaneye gittiğimde tahlil ücretleri değişmişti tüp bebek fiyatı değiştimi bilmiyorum ben şuan hastaneye gitmiyorum bir ay sonra gideceğim inşaALLAH......ilaç parası ve hastaneye gitmen gereken gün sayısı tamamen senin yumurta gelişiminle alakalı sorularına herzaman cevap veririm sıkılmadan sor lütfen

Canım benim pkosta tam bir derti önce 75 başladık sonra 100 cıkardı 1 gün sonrası e2 800 cıktı yumurta 15 mm senınkiler nasıldı birde bu bebeklerin yaşaması icin bir şey yapamıyorlar mı?

Kalbimdesin benim yumurtalar hep 15 mm kalıyor dr e2 seviyesi coook yükseldi diyor senin iğne dozu kac ve yumoşlar kac mm oluyor?

canım benim 19 ve üzerine kadar çıkıyor son zamanlarda E2 yükseliyor ama zaten tedavinin bitimi oluyor ilk iğneye 225 ile başladık sonra 375 çıktık sonra 450 de bitti bazen 450 yi ikitye böldük 225 sabah 225 akşam yaptık 22 adet yumurta gelişti OPUdan sonra OHSS oldu transfer ertelendi

canım birde hastanenin misafirhanesi falan varmı yada yakınlarda pansiyon veya öğr evi gibi,,,,,,,,

Canım benim pkosta tam bir derti önce 75 başladık sonra 100 cıkardı 1 gün sonrası e2 800 cıktı yumurta 15 mm senınkiler nasıldı birde bu bebeklerin yaşaması icin bir şey yapamıyorlar mı?

benim bir defa aşılama için başladı dr.çok yumurta gelişince bıraktı,pcos da aşılama çok sağlıklı olmuyor birden fazla yumurta gelişiyor aşılama için istenilmeyen bir sonuç.tüp bebek tedavilerinde fazla yumurta gelişirse E2 yükseliyor o yüzden drun ilaç dozunu iyi ayarlaması gerekiyor benim E2 yükseldiğinde tedavinin sonu olduğu için problem yaşamadım yumurta kalitesi genelde iyi oluyor onunlada ilgili sorun çok yaşamadım.dediğin gibi bebekler bizimle niye kalmıyor drlar bana cevap veremedi kimisi kilodan diyor kimisi sebepsiz diyor bende zamanı gelmedi diyorum.2010 daki son transferimde drum bu sefer tamam dedi yavrun bacağını dışarı attı süper bir embriyon var dedi bölünmede çok ileride dedi çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş olmadı.hastanenin misafirhanesi var mı?bilmiyorum onu çağrı merkezine sorup öğrenebilirsin

hala cvp yok tmm sen cay icmeye gittin:) :) :) :) ..................!!!

cvp yazdım ama ben sayfada görüyorum :26::26::26::26::26:ne oldu acaba sistem mi ağırlaştı

coook sağol şimdi okudum bende beklerken espiri yapayım dedim benim kilo 75 senin ki kaç? birde ben cede ALLAH SENİ SABRINLA DENİYOR BEN BUNU COOK İİİ ANLADIM YAZDIKLARINDAN CÜNKÜ SEN BİR SÜRÜ ZORLUGA KATLANMIŞSIN VE SABIR EDİYORSUN EN KÜÇÜK BİR STEM BİLE YOM(MAŞALLAH) BEN CE SENEN BEBEĞİN OLACAK BAK GÖR ZEYNEP DEMİŞTİ BURAYA YAZMIŞTI DERSİN SADECE SENİN İCİN UYGUN ZAMANI VE SABRINI ÖLÇÜYOR YÜCE RABBİM VALLA BEN 2 CİDE PSKOLOJİM COOOK BOZULDU VE TEDAVİYİ BIRAKMIŞTIM SEN BANA UMUT VERİYORSUN YÜCE RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH.

amin canım, yenilen pehlivan güreşe doymazmış ben de tam bir güreşçiyim (sumo güreşçisi )90 kiloyum.geçen hafta OHSS den dolayı evde dinleniyorum eşim bana baktı baktı dedi yaaa sen kocaman yuvarlak bişey olmuşsun bizi bir gülme tuttu anlatamam hakikaten balon gibi şişmiştim neyse böyle olaylardan bile eğleniyoruz.Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı etsin,hayırlı olanıda bize nasip etsin inşaALLAH.......birbirimizin umudu olalım ayrıca Zeynep ismine bayılıyorum kardeşimin adıda Zeynep..... ve sende psikolojini bozma bu davada herkes bize dua ediyor bu gün olmasa yarın muhakkak olacak

çok saol canım amin..darısı başına inşallah senin ve tüm bu yolda uğraşan herkese nasip etsin ALLAH ım...
inşallah mustafa bey sana da hayırlı gelecek...son ama son uğraşın olsun ve bebiğne kavuşursun ..

mrb kalbimdesin nerelerdesin ? kusura bakma akşam iiii geceler dilemeden cıkmıştım .(eşim ceğırdı) nasılsın? neler yapıyorsun ne olur her gün gir ve birşeyler yaz sen benim umudumsun

Zeynepcim buralardayım canım ben çalışıyorum gündüz internete giremiyorum.Akşam bir ara sayfalarda gezindim yeni birşey olmayınca siteden çıktım.Ben iyiyim canım sen neler yapıyorsun tedavin ile ilgili var mı ?gelişmeler, tüp bebek merkezi seçebildin mi?

mrb iyi akşamlar canım bende calıştığım ve konyada oldugum icin ha deyince gelemiyorum( o kadar coook ist)ancak izin alabilirsem ama aklıma 2 merkez var 1. medipol 2. memorial. canım ben pko icin inofolik iciyorum sende ictin mi 2 ay oldu ben başlayalı....

canım ben hiç inofolik kullanmadım hatta ilk defa senden duydum bu ilacı.... reçete ile mi?satılıyor.yoksa gıda takviyesi diye satılan ilaçlardan mı?pcos ile ilgili bana hiç bir dr.bahsetmedi.....2 merkezde iyi inşaALLAH hangisindede olsa sonucu olsun

pembe renki gıda takviyesi ve 17tl iki poset iciyorum recetesi elini gecerse mutlaka oku pkostan bahsediyr dr sor ve sende ic derim ne kaybedersin ki?

canım bu gün cuma gecesi ne olur benim için dua et ne olur yalvarırım birbirimize dua edelim mutlaka kenzül arş duasını oku ben dua etmeye gidiyorum sanada edeceğim gönülden her şeyin başı dua

canım bu gün cuma gecesi ne olur benim için dua et ne olur yalvarırım birbirimize dua edelim mutlaka kenzül arş duasını oku ben dua etmeye gidiyorum sanada edeceğim gönülden her şeyin başı dua

ben tedavi sürecinde ve öncesinde bol bol hacet namazı kılmıştım.

Allahıma şükürler olsun yavrumun kalp atışlarını gördükk haftaya da dinlemeye gidecez inşaallaahhhhh sizlere de nasip edecek allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…