- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Kalbimdesin benim yumurtalar hep 15 mm kalıyor dr e2 seviyesi coook yükseldi diyor senin iğne dozu kac ve yumoşlar kac mm oluyor?
canım benim 19 ve üzerine kadar çıkıyor son zamanlarda E2 yükseliyor ama zaten tedavinin bitimi oluyor ilk iğneye 225 ile başladık sonra 375 çıktık sonra 450 de bitti bazen 450 yi ikitye böldük 225 sabah 225 akşam yaptık 22 adet yumurta gelişti OPUdan sonra OHSS oldu transfer ertelendi
Canım benim pkosta tam bir derti önce 75 başladık sonra 100 cıkardı 1 gün sonrası e2 800 cıktı yumurta 15 mm senınkiler nasıldı birde bu bebeklerin yaşaması icin bir şey yapamıyorlar mı?
canım facedemisin:) cvp yazmadın.............
hala cvp yok tmm sen cay icmeye gittin:) :) :) :) ..................!!!
cvp yazdım ama ben sayfada görüyorum :26::26::26::26::26:ne oldu acaba sistem mi ağırlaştı
coook sağol şimdi okudum bende beklerken espiri yapayım dedim benim kilo 75 senin ki kaç? birde ben cede ALLAH SENİ SABRINLA DENİYOR BEN BUNU COOK İİİ ANLADIM YAZDIKLARINDAN CÜNKÜ SEN BİR SÜRÜ ZORLUGA KATLANMIŞSIN VE SABIR EDİYORSUN EN KÜÇÜK BİR STEM BİLE YOM(MAŞALLAH) BEN CE SENEN BEBEĞİN OLACAK BAK GÖR ZEYNEP DEMİŞTİ BURAYA YAZMIŞTI DERSİN SADECE SENİN İCİN UYGUN ZAMANI VE SABRINI ÖLÇÜYOR YÜCE RABBİM VALLA BEN 2 CİDE PSKOLOJİM COOOK BOZULDU VE TEDAVİYİ BIRAKMIŞTIM SEN BANA UMUT VERİYORSUN YÜCE RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH.
sağol canım iyi dileklerin için Rabbim yavrunu sağlıklı olarak kucağına almanı nasip etsin,analı babalı büyütsün inşaALLAH....
Mustafa beye çok güveniyorum inşaALLAH son durağımız olacak...
amin canım, yenilen pehlivan güreşe doymazmış ben de tam bir güreşçiyim (sumo güreşçisi )90 kiloyum.geçen hafta OHSS den dolayı evde dinleniyorum eşim bana baktı baktı dedi yaaa sen kocaman yuvarlak bişey olmuşsun bizi bir gülme tuttu anlatamam hakikaten balon gibi şişmiştim neyse böyle olaylardan bile eğleniyoruz.Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı etsin,hayırlı olanıda bize nasip etsin inşaALLAH.......birbirimizin umudu olalım ayrıca Zeynep ismine bayılıyorum kardeşimin adıda Zeynep..... ve sende psikolojini bozma bu davada herkes bize dua ediyor bu gün olmasa yarın muhakkak olacak
Zeynepcim buralardayımcanım ben çalışıyorum gündüz internete giremiyorum.Akşam bir ara sayfalarda gezindim yeni birşey olmayınca siteden çıktım.Ben iyiyim canım sen neler yapıyorsun tedavin ile ilgili var mı ?gelişmeler, tüp bebek merkezi seçebildin mi?
canım ben hiç inofolik kullanmadım hatta ilk defa senden duydum bu ilacı.... reçete ile mi?satılıyor.yoksa gıda takviyesi diye satılan ilaçlardan mı?pcos ile ilgili bana hiç bir dr.bahsetmedi.....2 merkezde iyi inşaALLAH hangisindede olsa sonucuolsun
canım bu gün cuma gecesi ne olur benim için dua et ne olur yalvarırım birbirimize dua edelim mutlaka kenzül arş duasını oku ben dua etmeye gidiyorum sanada edeceğim gönülden her şeyin başı dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?