- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
herkeze hayırlı haftalar bu hafta hep güzel haberler alırsınız inşaallaaahhh arkadaşlar
aminnn canım sen den de razı olsun Allahım olsun sakın hiiççç moralini bozma canım hem rahmin dinlenmiş olur daha iyi geçen bi yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum yurt dışında artık opudan sonra emb. dondurulup sonra ki ay transfer yapılacakmış ohss olsa da olmasa da kadın hakkında hayırlı olsun çok iyi bi doktordasın gözün kapalı güvenebilrsin duacınım
sağol canım, iyi dileklerin ve duan için Allah C.C razı olsun...İnşaALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,analı babalı bahtı güzel büyür cennet kokulun.......şimdiden maaşaALLAH bebişine
her işte vardır hayır dedik beklemeye başladık benim 2010 yılındaki tedavimde transferden sonra ohss olmuştu,mustafa bey o yüzden temkinli davranalım dedi tedavinin başında transferi erteleme ihtimali olabileciğini biliyorduk,o yüzden fazla üzülmedik.....mustafa beyde bahsetti belkide bundan sonra pco hastalarına dondurup daha sonra transfer yaparız dedi.bizler elimizden geleni yapıyoruz taktir allah'ın.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz senin gibioluruz inşaallah........
her işte vardır hayır dedik beklemeye başladık benim 2010 yılındaki tedavimde transferden sonra OHSS olmuştu,Mustafa bey o yüzden temkinli davranalım dedi tedavinin başında transferi erteleme ihtimali olabileciğini biliyorduk,o yüzden fazla üzülmedik.....Mustafa beyde bahsetti belkide bundan sonra PCO hastalarına dondurup daha sonra transfer yaparız dedi.bizler elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'ın.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz senin gibioluruz inşaALLAH........
SİZİN KAC TANE YUMURTA GELİŞTİ . benim pkos bayağı ileri seviyede birde tüp bebek tedavisi kac gün sürüyor.siz hamile kalabildinizmi? bnim 8 haftalık kürtaj odu.sizin yaş özel olmasa sorabilirmiyım hayırlı günler
gunaydınnnn
nihayet laptopu açabildim gecikmiş kutlamamı yapıyorum canım
ınsaAllah bebeğini kucağına aldıgındada dualar edip halaylar cekicez böyle
darısı tüm ısteyenlere olsun ..
her işte vardır hayır dedik beklemeye başladık benim 2010 yılındaki tedavimde transferden sonra OHSS olmuştu,Mustafa bey o yüzden temkinli davranalım dedi tedavinin başında transferi erteleme ihtimali olabileciğini biliyorduk,o yüzden fazla üzülmedik.....Mustafa beyde bahsetti belkide bundan sonra PCO hastalarına dondurup daha sonra transfer yaparız dedi.bizler elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'ın.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz senin gibioluruz inşaALLAH........
adını dahi bilmeden pozitif elektrik aldım sendencanım inşaallahhhh tanışmak nasip olur sen ne zaman gideceksin kontrole
yok canım niye özel olsun,buradan birbirimize destek olacağız,bizler aynı davanın cesur savaşçılarıyız.Ben1976 doğumluyum bekarlığımdan beri PCOS olduğumu biliyordum ama beni bu kadar uğraştıracağını tahmin etmemiştim.2005 yılında ilk tüp bebek denemesi ile üçüz hamile kaldım 20 haftalıkken zorunlu olarak doğum yaptırıldı yaşayan bebeğim yok,daha sonra 2006 yılında aynı merkezde 8 haftalık düşük, 2010 yılında başka bir merkezde 1 dondurulmuşla toplam 3 tedavi dondurulmuşta negatif sonuç diğer ikisinde 7-8 haftalık düşük (2010 yılında olan tedavilerde kan testinden 3 hafta sonrasına randevu vermişlerdi kalp atışları alınabilir diye ama ben kanamam olduğu için gidemedim, dr gelme düşük engelleyici iğne vurdur yat dedi yinede düşük oldu )2005 de 7 yumurta toplandı 4 döllendi 1.kalite 3 tane transfer yapıldı.2006 da yine 7 tane 4 tane döllendi 2 tane 1.kalite transfer.2010 da ilk 10 tane toplandı 5 tane döllendi 2 tane transfer 3 tane donduruldu.Dondurulan 3 emb.dan 2 tane çözüldü transfer edildi ama ilk defa negatif oldu,3.de 17 yumurta toplandı PGTyapıldı bir sorun çıkmadı 5.günde 4 tane kalmıştı 2 tane transfer yapıldı ve daha sonra OHSS oldum 7 haftalık iken düşük yaptım bu 2 düşüktede kanamalarım olduğunda dr sürekli beta -hcg ye baktırdı yükselmeler gebelik haftalarıyla uyumlu gidiyordu o yüzden 2 den teke düşüyor büyük bir ihtimal yat dinlen diyordu ama ben hiç bir zaman muayene olmadığım için kese varmıydı? tek miydi?çiftmiydi ?öğrenemedim şimdi ki drum Mustafa bey o hamilelikleri kimyasal diye not aldı.Son tedavimde adetin 3.günü Gonal-f ile 2 Ekimde başladı 16 Ekimde 22 yumurta toplandı 17 tane döllendi 5.gün 9 tane donduruldu bir ay sonra dondurulmuşlar için tedavi başlayacak ne çok yazdım inşaALLAH sorularına cevaplar bulabilirsin
canım cooooooooooooookk tşk ederim allah razı olsun benimde ilki klomenle hamıle kaldım ama boş gebelik sonra aşılama 2 sefer ilki 8 haftalıktı ve kalbi atıyordu ( engel olamasamda hala ağlıyorum) butün dünya benimdi dünyadaki en güzel sesti)sonra iğne (proton mu neydi düşük iğnesi 2 hafta sonra gittiğimde ben büyümüş beklerken ölmüştü dünyam karardı o an ............ Sonra aşıla oldu ama benım yumurta catlamadı kist ve erimesi bekleniyor kalbimdesin sence biz bu bebeklerin yaşaması icin ne yapmalıyız allahım ne zooor muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?