Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

herkeze hayırlı haftalar bu hafta hep güzel haberler alırsınız inşaallaaahhh arkadaşlar

hepimize ve özellikle sanada iyi haftalar çiçeği burnunda anne.... bizim için ettiğin duaları rabbim kabul etsinn

Son düzenleme:

her işte vardır hayır dedik beklemeye başladık benim 2010 yılındaki tedavimde transferden sonra OHSS olmuştu,Mustafa bey o yüzden temkinli davranalım dedi tedavinin başında transferi erteleme ihtimali olabileciğini biliyorduk,o yüzden fazla üzülmedik.....Mustafa beyde bahsetti belkide bundan sonra PCO hastalarına dondurup daha sonra transfer yaparız dedi.bizler elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'ın.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz senin gibi oluruz inşaALLAH........

Çok iyi bir karar almış Mustafa Bey. Vücudun da dinlenmiş olur. Senin de güzel haberlerini alırız inşaallah.

Biz de yolumuza Mustafa Bey'le başladık onunla devam ediyoruz. Allah ondan razı olsun.

sağol canım, iyi dileklerin ve duan için Allah C.C razı olsun...İnşaALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,analı babalı bahtı güzel büyür cennet kokulun.......şimdiden maaşaALLAH bebişine

Allah razı olsun canım. Rabbim bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallah.

gunaydınnnn

nihayet laptopu açabildim gecikmiş kutlamamı yapıyorum canım

ınsaAllah bebeğini kucağına aldıgındada dualar edip halaylar cekicez böyle

darısı tüm ısteyenlere olsun ..

allah gönlüne gore versin.insaallah burdan hep birilkte seviniriz hamileliğini kutlarız.bebişlerin allaha emanet şimdi gez dolaş stres at buyuk buluşmaya hazırla kendini

canım çok sağol iyi dileklerin için.Allah birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin.......seninde bebeğin sağlıklı ve analı babalı büyüsüninşaALLAH.......

SİZİN KAC TANE YUMURTA GELİŞTİ . benim pkos bayağı ileri seviyede birde tüp bebek tedavisi kac gün sürüyor.siz hamile kalabildinizmi? bnim 8 haftalık kürtaj odu.sizin yaş özel olmasa sorabilirmiyım hayırlı günler

yok canım niye özel olsun,buradan birbirimize destek olacağız,bizler aynı davanın cesur savaşçılarıyız.Ben1976 doğumluyum bekarlığımdan beri PCOS olduğumu biliyordum ama beni bu kadar uğraştıracağını tahmin etmemiştim.2005 yılında ilk tüp bebek denemesi ile üçüz hamile kaldım 20 haftalıkken zorunlu olarak doğum yaptırıldı yaşayan bebeğim yok,daha sonra 2006 yılında aynı merkezde 8 haftalık düşük, 2010 yılında başka bir merkezde 1 dondurulmuşla toplam 3 tedavi dondurulmuşta negatif sonuç diğer ikisinde 7-8 haftalık düşük (2010 yılında olan tedavilerde kan testinden 3 hafta sonrasına randevu vermişlerdi kalp atışları alınabilir diye ama ben kanamam olduğu için gidemedim, dr gelme düşük engelleyici iğne vurdur yat dedi yinede düşük oldu )2005 de 7 yumurta toplandı 4 döllendi 1.kalite 3 tane transfer yapıldı.2006 da yine 7 tane 4 tane döllendi 2 tane 1.kalite transfer.2010 da ilk 10 tane toplandı 5 tane döllendi 2 tane transfer 3 tane donduruldu.Dondurulan 3 emb.dan 2 tane çözüldü transfer edildi ama ilk defa negatif oldu,3.de 17 yumurta toplandı PGTyapıldı bir sorun çıkmadı 5.günde 4 tane kalmıştı 2 tane transfer yapıldı ve daha sonra OHSS oldum 7 haftalık iken düşük yaptım bu 2 düşüktede kanamalarım olduğunda dr sürekli beta -hcg ye baktırdı yükselmeler gebelik haftalarıyla uyumlu gidiyordu o yüzden 2 den teke düşüyor büyük bir ihtimal yat dinlen diyordu ama ben hiç bir zaman muayene olmadığım için kese varmıydı? tek miydi?çiftmiydi ?öğrenemedim şimdi ki drum Mustafa bey o hamilelikleri kimyasal diye not aldı.Son tedavimde adetin 3.günü Gonal-f ile 2 Ekimde başladı 16 Ekimde 22 yumurta toplandı 17 tane döllendi 5.gün 9 tane donduruldu bir ay sonra dondurulmuşlar için tedavi başlayacak ne çok yazdım inşaALLAH sorularına cevaplar bulabilirsin

canım çok geçmiş olsun inşaALLAH yavrularını uğraşmadan kucağına alırsın.....

özelden msj atamadım henüz msj barajını aşamamışım.ben Mustafa beye gittiğim için kendimi şanslı görüyorum.inanıyorum ki;ALLAH C.C bu sefer şifamı Mustafa beyin aracılığı ile verecek

amiiinnnnn canım evet biz elimizden geleni yapıyoruz sonuna kadar gidicez inşaallahhh ümid kesmek asla yok

adını dahi bilmeden pozitif elektrik aldım senden canım inşaallahhhh tanışmak nasip olur sen ne zaman gideceksin kontrole

adını dahi bilmeden pozitif elektrik aldım senden canım inşaallahhhh tanışmak nasip olur sen ne zaman gideceksin kontrole

canım, ben en son c.tesi sabah Mustafa beye kontrol oldum ilk adetinde başlayalım dedi(p.tesi günü adet oldum)eşimle bir ay sonra başlama kararı aldık OHSS çok yordu beni biraz dinleneyim dedim.senin gebelik takibini Mustafa bey mi?yapacak belki karşılaşırız : ))bir kontrolüm esnasında Mustafa bey çok mutlu idi.zor bir hastasının hamilelik testinin pozitif olduğunu öğrenmişti,eşim bizden daha zor hastanız varmıydı diye sorunca bu hastasının eski hastaneden dondurulmuş embr.tanklarıyla geldiğini ve transferini yaptığını söylemişti senin paylaşımlarını okurken bu kişinin sen olduğu kanaatine vardım belki yanılmışımdır inşaALLAH yazım uygunsuz olmamıştır(bir türlü smiley kullanamadım : )))...)

canım cooooooooooooookk tşk ederim AlLah razı OLSUN benimde ilki klomenle hamıle kaldım ama boş gebelik sonra aşılama 2 sefer ilki 8 haftalıktı ve kalbi atıyordu ( engel olamasamda hala ağlıyorum) butün dünya benimdi dünyadaki en güzel sesti)sonra iğne (proton mu neydi düşük iğnesi 2 hafta sonra gittiğimde ben büyümüş beklerken ölmüştü dünyam karardı o an ............ sonra aşıla oldu ama benım yumurta catlamadı kist ve erimesi bekleniyor kalbimdesin SENCE BİZ BU BEBEKLERİN YAŞAMASI İCİN NE YAPMALIYIZ ALLAHIM NE ZOOOR MUŞ

kalbimdesin ben konyadayım ve ist gelmek istiyorum kac gün sürüyor tedavi birde ücret konusunda yardımcı olurmusun? Ne kadar?

canım arkadaşım,en iyi biz anlarız halimizden her tedavide umut bu sefer son diyorsun ama olmuyor ne yapalım bizim payımıza zor annelik düştü.Rabbim mükafatını versin inşaALLAH..Cennet annelerin ayağının altında biz o anneleriz işte sabırla bekliyoruz cennet meyvelerini.... sonu selamet bekleyeceğiz,şanslıyızda aynı zamanda hala yolumuza deva ediyoruz düşüyoruz tekrar kalkıyoruz o yüzden mücadeleye devam edeceğiz,eşimle ben özel genetik merkezinde genetik taramada yaptırdık birşey çıkmadı benim yaşadığım her düşükte embriyo lar 1.kalitede idi hiç sorun yoktu hatta kanama yaşarken bile beta-hcg yükselmeye devam ediyordu ama elde var 0 .vakti dolmamış yavrular gelecek inşaALLAH .... hayırlı sağlıklı gelsinler biz bu yolda devam edeceğiz yorulmak yokk

Kalbimdesin benim yumurtalar hep 15 mm kalıyor dr e2 seviyesi coook yükseldi diyor senin iğne dozu kac ve yumoşlar kac mm oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…