Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende takım aldım onlaı mutıs yaaa valla saglıcakla kullanmayı nasıp etsın rabbım cnm bende yenı dogan aldım hep sonrasını alırız dıe ya cunkı suan cok kıslık yok etrafta pamuklara sararızzs kuzucukları yaaa yerım onları rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns evet cnm oembe mavı mor yesıl ne gelırse alıom :)

Bende takım aldım onlaı mutıs yaaa valla saglıcakla kullanmayı nasıp etsın rabbım cnm bende yenı dogan aldım hep sonrasını alırız dıe ya cunkı suan cok kıslık yok etrafta pamuklara sararızzs kuzucukları yaaa yerım onları rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns evet cnm oembe mavı mor yesıl ne gelırse alıom :)
Aminn canim aminn. Aynen cok kislik yok bi tane boyle ayicik gibi tulumlar varya kulakli falan yün yumusacik kahve rengi oluyo onlardan aradim ama bulamadim. Cikmamis daha sanirim. Rabbime hamdolsun bu gunleri gosterdi insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin. Bazen hala inanamiyorum ya.

Aminn canim aminn. Aynen cok kislik yok bi tane boyle ayicik gibi tulumlar varya kulakli falan yün yumusacik kahve rengi oluyo onlardan aradim ama bulamadim. Cikmamis daha sanirim. Rabbime hamdolsun bu gunleri gosterdi insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin. Bazen hala inanamiyorum ya.
O kulaklılardan bende alıcam ama yok sımdı ıkısınede alcam takım cnm cok sukur verene cnm her dakıkamızda sukur edıorız valla bın sukur

Ca

Canimm ya ne kadar sevindim senin adina saglikli hayirli bi evlat olsun Allah anali babali buyutsun cnm. Kime benziyor cok merak ediyordun:) ne kadarlik dogdu cnm iri bi bebekti seninki kilosu falan. Kac gun kaldin hastanede

Cnm 2 gün kaldık hastanede. 3600 gr 50 cm doğdu ve babasına benziyor. Darısı başınıza canım. Hastanemden hiç ama hiç memnun kalmadım.

Kızlar bana bi akıl verin.
Bebeğimin bugun 8. Günü. Bezini değiştirirken göbeğinin kanadığını gördüm. Dr ulaşamadım. Bi arkadaşa sordum normal dedi. Bilgisi olan var mı?
Birde bebek göbeği düşmeden yıkanmaz mı? Bir çoğu yıkamamış hastane yıkamayın demiş ama bizim hastane öyle birşey demedi ve biz yıkadık. Çok canım sıkıldı bu duruma. Valideme ayrı uyuz oldum.
Sarılık değeri yükseliyor çocuğumun. Dr takibe aldı. Bu arada ben deli gibi emziriyorum. Bana diyor ki 'devamlı çocuk kucağınızda ondan kanamıştır, oda da çok sıcak siz bu çocuğu öldürceksiniz' demez mi. Emzirme dışında çocuğumu hiç kucağıma almıyorum. Kucağa almadan da emziremeyeceğime göre. Kilo alımı gayet güzel mama vermeyin dediği halde hala mama verelim diye baskı kuruyor üstümde. O hiç bilmezmiş sarılığı, hiç onların çocukları sarılık olmazmış. Farkında olmadan üstümde baskı kuruyor, mümkün olduğunca susuyorum kalbini kırmak istemiyorum.

Bebeğimin bugun 8. Günü. Bezini değiştirirken göbeğinin kanadığını gördüm. Dr ulaşamadım. Bi arkadaşa sordum normal dedi. Bilgisi olan var mı?
Birde bebek göbeği düşmeden yıkanmaz mı? Bir çoğu yıkamamış hastane yıkamayın demiş ama bizim hastane öyle birşey demedi ve biz yıkadık. Çok canım sıkıldı bu duruma. Valideme ayrı uyuz oldum.
Sarılık değeri yükseliyor çocuğumun. Dr takibe aldı. Bu arada ben deli gibi emziriyorum. Bana diyor ki 'devamlı çocuk kucağınızda ondan kanamıştır, oda da çok sıcak siz bu çocuğu öldürceksiniz' demez mi. Emzirme dışında çocuğumu hiç kucağıma almıyorum. Kucağa almadan da emziremeyeceğime göre. Kilo alımı gayet güzel mama vermeyin dediği halde hala mama verelim diye baskı kuruyor üstümde. O hiç bilmezmiş sarılığı, hiç onların çocukları sarılık olmazmış. Farkında olmadan üstümde baskı kuruyor, mümkün olduğunca susuyorum kalbini kırmak istemiyorum.
cnm ya kıyamam bende su karısanlardan nefret edıorum yaaaa cnm yıkayanlar var sıkıntı yok rhaat ol kanama olabılr dıe duymustum ben ama komsum bı jel kullanıordu gobek bakım ıcın cabuk dussun dıe de sık sık emzır sarıılık olmasın dıe zatn cnm olabılrde hem ne yanı sen olmasını mı ıstersın aman karısmasınlar yaaaaa cok da ustune gelmesıne ızın verme cnm anne lutfen karısmazsan ben daha rahat edecegım de onunu kes

Bence de canım tamam tecrübelerinden faydalanmak güzel ama baskı kurmaya çalışması hoş değil zaten lohusasın daha dikkatli olması gerekir ama büyükler işte her şeye karışma hakkına sahip görüyorlar kendini bu senin bebeğin ve sen tecrübe ederek büyüteceksin korkmana gerek yok yıkayan da var yıkamayan da var yıkamayan göbekbağı çabuk kurusun da düşsün diye yıkamıyor nurun dediği gibi göbek için temizleyici ve bakımı için eczanelerde satılıyor eczacı bile yardımcı olur evham yapma canım

Selin cnm bence yikamakla iyi yapmissin bebek yikamakla gelisir. Ama yikaninca orayi acikta birak hava alsin kurusun hep kapali tutma ara ara ac. Gobek oyuntulu bezlerden kullaniyorsun degil mi? Olmassa arkadaslarin dedigi gibi jel aldir esine. Kayinvaliden keske gelmese senin ustune bu kadar sonucta lohusa kadinsin. Her cocuk birmi cogu sarilik oluyor zaten endiselenme.

cnm ya kıyamam bende su karısanlardan nefret edıorum yaaaa cnm yıkayanlar var sıkıntı yok rhaat ol kanama olabılr dıe duymustum ben ama komsum bı jel kullanıordu gobek bakım ıcın cabuk dussun dıe de sık sık emzır sarıılık olmasın dıe zatn cnm olabılrde hem ne yanı sen olmasını mı ıstersın aman karısmasınlar yaaaaa cok da ustune gelmesıne ızın verme cnm anne lutfen karısmazsan ben daha rahat edecegım de onunu kes

Kuzum söylüyorum ama sanki inat yapar gibi. Allah razı olsun bebeğe ben bakarken onlar evle ilgileniyorlar işler güçler onlarda ama herşeye karışmalarını anlayamıyorum. Hayırlısıyla şu göbek ve sarılıktan kurtulsak rahatlicam birazcık.
Sen nasılsın cnm? Ayy seninde az kaldı. Bol bol dinlen uyu cnm.
Kızlar göğüs ucu bakımlarınızı yapmaya başlayın bence.

Bence de canım tamam tecrübelerinden faydalanmak güzel ama baskı kurmaya çalışması hoş değil zaten lohusasın daha dikkatli olması gerekir ama büyükler işte her şeye karışma hakkına sahip görüyorlar kendini bu senin bebeğin ve sen tecrübe ederek büyüteceksin korkmana gerek yok yıkayan da var yıkamayan da var yıkamayan göbekbağı çabuk kurusun da düşsün diye yıkamıyor nurun dediği gibi göbek için temizleyici ve bakımı için eczanelerde satılıyor eczacı bile yardımcı olur evham yapma canım

Hastane reçetede bixede yazdı günde 2 defa kullanıyorum cnm. Yarın doktora gidicez bakalım ne dedi. Doktor kanama devam ederse yarın getirim demiş ama sağ olsun hiç bi açıklama yapmamış. Önemli mi önemsiz mi belli değil.
Kızlar şimdiden söyliyeyim bizim işimiz var. Herkesin evladı kıymetlidir ama bizlerin ki ayrı oluyormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Selin cnm bence yikamakla iyi yapmissin bebek yikamakla gelisir. Ama yikaninca orayi acikta birak hava alsin kurusun hep kapali tutma ara ara ac. Gobek oyuntulu bezlerden kullaniyorsun degil mi? Olmassa arkadaslarin dedigi gibi jel aldir esine. Kayinvaliden keske gelmese senin ustune bu kadar sonucta lohusa kadinsin. Her cocuk birmi cogu sarilik oluyor zaten endiselenme.

Cnm ben primanın göbek oyuntulusunu aldım ama oyuntu falan hikaye. Göbeğe denk gelmesin diye ekstradan birde kendim katlıyorum. Duyduğuma göre molfiksinki iyiymiş aklında olsun cnm

Lohusa bir kadın daha ne ister ki başında sürekli karışan, yetersizlik hissi yaşatmaya çalışan insan başka :duduk: ya bu bebeklerin anneleri biziz çok şükür Rabbim nasip etti hele ki zor nasip etti bizden daha iyi kim titrer ki üzerine.. Kulaklarını tıka canım çünkü bu artık alışılagelmiş bişi illa birileri çıkıp bişi dicek evet tecrübe tecrübedir ama sen emin ol ki onun annesi sensin ve en iyi sen bakarsın :anne:

Selın cnm evwt az kaldı bız 36 yı gorsek daha ne ısterız ama benm kasılmalarım ve sertlesme basladı karnımda kızlar aızınde oluyor mu karnımda sertlesme oluyor kokruyorum cok 34 u de gecseydık bı allahın ıznıyle nasıl korkuyorum bı bılsenız sımfıden herks karnın mı asagı dusmus falan moral boxuyorlar cok uzuluorum kı solunum cıhazına baglayacaklar dıe ya

Selın cnm evwt az kaldı bız 36 yı gorsek daha ne ısterız ama benm kasılmalarım ve sertlesme basladı karnımda kızlar aızınde oluyor mu karnımda sertlesme oluyor kokruyorum cok 34 u de gecseydık bı allahın ıznıyle nasıl korkuyorum bı bılsenız sımfıden herks karnın mı asagı dusmus falan moral boxuyorlar cok uzuluorum kı solunum cıhazına baglayacaklar dıe ya

Canım bende de çok oluyor sertleşme hele ki yorulursam gerçi yorgun olmasam da sağdan sola dönüşte bile sertleşiyor.. Ayrıca benim kv daha 28. Haftadayken bana karnın aşağı da demişti.. Ayrıca bizim topikte de vardı ikiz annesi 35. Hafta da doğum yaptı 1 gün küvezde kalıp evlerine geçtiler :KK46: inşallah seninkilerde öyle olacak sağlıkla büyüyüp öyle gelecekler dünyaya

Canim sen onlara ne bakiyosun bizim milletimiz bisey demeden duramaz bilmiyomusun. Sen kendine dikkat et ekinden geleni ya sonrasini Allah a birak Rabbim sag salim dunyaya getirecek insallah. Hem su an tehlikeli haftalari da atlattin daha rahat ol. Bende hep 28 olayim diyodum cok sukur az kaldi 28 e. Yavas yavas seviyeler geciyo cnm :)

Yaren cnn ıns 35 i gorsem bi sorma yasemjn herkes bısı dıo zaten aman coo sukur cnm once bj 28 olsam dedım sonra 30 sonra 32 derken bın sukur bıde 34 gecsek ıns rabbıme sukur bu gunlere geldık ama ara ara kasılmalarım basladı magnrm alıorum gunluk ıkı tane ama yınede oluor yapacak bısı yık hıc kalkmıorum nneredeyse ama napalım bebişlerımıze deger sol yanım acıo yatmaktan valla

Canım banada dr u göbegi düşmeden yıkama demişti ama biz yıkadık çok hassas oldukları için kabarıyor.6.günde göbegi düşmüştü hiç ilaçts kullanmadık dogumdan sonra göbek bagı bakımı yaptık dediler ilaç vermediler.banyodan sonrada bezle kuruluyordum ondan sonra açık kalıyordu zıbına degiyordu öyle daha çabuk kuruyordu.kanama bazen olabiliyormuş korkma canım bişey olmaz inşallh.canım sana tavsiyem sütün yetiyorsa sakın mama verme yoksa mamaya alışır seni bırakır.canım bizler ne kadar ugrsştık kucagımıza alabilmek için o kadarda olsun artık.

Kızlar normal doğum düşünenler son zamanda belli oluyormuş ya hani çatımuayenesi ve bebeğin dönmesiyle alakalı bide başka etkenler var demişti doktor eğer tüm bunlar uygunsa normale karar verirsek epidural normal doğum prenses doğum da deniliyo biraz araştırdım da siz de baktınız mı doktorunuzdan bilgi aldınız mı epidural sizce nasıl olur

S.a kızlar yabancı ülkede yaşadığım için karşılaştırma yapmak istiyorum da.araştırdım ama fiyatlar çok denk gelmedi. Tr de özel hastahane lerde aşılama ve tüp bebek fiyatları nelerdir.

Back
X