Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

selam kızlar nasılsınız bildiğiniz gibi histeroskopi olmuştum 19 eylülde ... salı günü ilaçlarım bitiyor Mustafa hocadan randevu almak için aradım hastaneyı fakat Mustafa hoca bu ay sonuna kadar kongrede olduğu için randevu vermediler... :( siz tecrübelisiniz bilirsiniz bu tarihe kadar ne yapmamı tavsiye edersiniz? başka bir doktora randevuya gerek varmı? hamile kalma şansım bu ay varmı ? buğün adetım bitiyor gebelık için gün aşırı ilişkıye başlamama gerek varmı? ara kanama tam yumurtlama dönemıne mı denk gelıyor? aranızda histeroskopi olduktan sonra hemen o ay da hamıle kalan arkadasımız varmı? varsa o ay özel bir sey uyguladılar mı? kusura bakmayın çok soru sordum ... ama napayım bir süre muane olamayacagım ve bu soruları sizden aşka kımseye soramıyorum :(

selam kızlar nasılsınız bildiğiniz gibi histeroskopi olmuştum 19 eylülde ... salı günü ilaçlarım bitiyor Mustafa hocadan randevu almak için aradım hastaneyı fakat Mustafa hoca bu ay sonuna kadar kongrede olduğu için randevu vermediler... :KK43: siz tecrübelisiniz bilirsiniz bu tarihe kadar ne yapmamı tavsiye edersiniz? başka bir doktora randevuya gerek varmı? hamile kalma şansım bu ay varmı ? buğün adetım bitiyor gebelık için gün aşırı ilişkıye başlamama gerek varmı? ara kanama tam yumurtlama dönemıne mı denk gelıyor? aranızda histeroskopi olduktan sonra hemen o ay da hamıle kalan arkadasımız varmı? varsa o ay özel bir sey uyguladılar mı? kusura bakmayın çok soru sordum ... ama napayım bir süre muane olamayacagım ve bu soruları sizden aşka kımseye soramıyorum :KK43:

Sinkar aramızda 16 gün var. Ben de 5 ekimde histeroskopi oldum. Direk whatsptan ulaşmayı denedin mi. Sitesinde cep numarası var. Yoğunluk durumuna göre aynı gün yada 3 gün sonra, ama mutlaka cevap yazıyor

Kızlarr hepinize tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Biz ponçiğimize kavuştuk çok şükür. spinal sezeryandan korkuyordum herşey bi anda olunca korkularım ikiye katlandı. Spinal sezeryan muhtemelen çok keyifli birşeydir ama dediğim gibi o kadar çok korktum ki korkudan titriyordum ve hatta beni komple bayıltın dememek için zor tuttum kendimi.
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür. Sarılık olmaması için uğraşıyorum ama sanırım değeri yükseliyor. İlk mızıldamada hemen memeye yatırıyorum. Bu arada göğüslerim çok fena durumda. Mutlaka doğumdan önce göğüs için birşeyler sürün kızlar. Ben yapmadım ne kadat acıyabilir ki diyip hafife aldım ama şuan çok pişmanım.
Allah'ım hepinizin evlatlarını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. İsteyen uğraşan herkese nasip etsin.
Hala inanamıyorum bu noktada olduğuma. Devamlı şükrediyorum. Allah'ım hiç acılarını göstermesin.
Fırsat buldukça yazıcam kızlar.
Selin çok sevindim canım rabbim sizi hiç ayırmasın allah analı babalı büyütsün inşallah

S.a kızlar yabancı ülkede yaşadığım için karşılaştırma yapmak istiyorum da.araştırdım ama fiyatlar çok denk gelmedi. Tr de özel hastahane lerde aşılama ve tüp bebek fiyatları nelerdir.
Medipolde 6500 e falan cikiyor sanirim siz yinede hastanayi arayip sorun. Ama 10 bine olan yerlerde var 5000 e olan yerlerde yerine gore degisir

selam kızlar nasılsınız bildiğiniz gibi histeroskopi olmuştum 19 eylülde ... salı günü ilaçlarım bitiyor Mustafa hocadan randevu almak için aradım hastaneyı fakat Mustafa hoca bu ay sonuna kadar kongrede olduğu için randevu vermediler... :KK43: siz tecrübelisiniz bilirsiniz bu tarihe kadar ne yapmamı tavsiye edersiniz? başka bir doktora randevuya gerek varmı? hamile kalma şansım bu ay varmı ? buğün adetım bitiyor gebelık için gün aşırı ilişkıye başlamama gerek varmı? ara kanama tam yumurtlama dönemıne mı denk gelıyor? aranızda histeroskopi olduktan sonra hemen o ay da hamıle kalan arkadasımız varmı? varsa o ay özel bir sey uyguladılar mı? kusura bakmayın çok soru sordum ... ama napayım bir süre muane olamayacagım ve bu soruları sizden aşka kımseye soramıyorum :KK43:
Ilaclar bittikten sonra bi adet oluyosun artik normal adetin o tarihe gore olunuyor. Bikac arkadasimiz vardi hemen hamile kalan ilaclar bittikten sonra gecmisi bi gozden gecir orda.bi suru.hikaye var ben cok okumustum. Ama bu kadar yogunlasma bu ay hamile kalicam diye rahat ol biraz bence kafani oraya verme.

Selın cnm evwt az kaldı bız 36 yı gorsek daha ne ısterız ama benm kasılmalarım ve sertlesme basladı karnımda kızlar aızınde oluyor mu karnımda sertlesme oluyor kokruyorum cok 34 u de gecseydık bı allahın ıznıyle nasıl korkuyorum bı bılsenız sımfıden herks karnın mı asagı dusmus falan moral boxuyorlar cok uzuluorum kı solunum cıhazına baglayacaklar dıe ya

Cnm sen kimseyi dinleme. Önemli olan doktorunun ne dediği. Sen yatıp dinlenmene bak. Banada göbeğin düşmüş diyorlardı ama düşen birşey yoktu. 26 haftada doktorum bebek şimdi doğsa yaşar demişti. İnş gönlündeki gibi 36 görürsün cnm ama daha erken olursa Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz. Benimde karnım çok gergin oluyordu. Bide sende iki tane var. Doktorun ne diyor peki cnm?

Sinkar aramızda 16 gün var. Ben de 5 ekimde histeroskopi oldum. Direk whatsptan ulaşmayı denedin mi. Sitesinde cep numarası var. Yoğunluk durumuna göre aynı gün yada 3 gün sonra, ama mutlaka cevap yazıyor
Cnm watsaptan yazıyorum biraz geç cevap yazıyor ben de buraya yazıyorum bazen. Numarası var bende.. Siz kaç seneden beri istiyorsunuz? Sorununuz nedir?

Canım banada dr u göbegi düşmeden yıkama demişti ama biz yıkadık çok hassas oldukları için kabarıyor.6.günde göbegi düşmüştü hiç ilaçts kullanmadık dogumdan sonra göbek bagı bakımı yaptık dediler ilaç vermediler.banyodan sonrada bezle kuruluyordum ondan sonra açık kalıyordu zıbına degiyordu öyle daha çabuk kuruyordu.kanama bazen olabiliyormuş korkma canım bişey olmaz inşallh.canım sana tavsiyem sütün yetiyorsa sakın mama verme yoksa mamaya alışır seni bırakır.canım bizler ne kadar ugrsştık kucagımıza alabilmek için o kadarda olsun artık.

Ne güzel erkenden düşmüş cnm. Hastane bize hiç birşey demedi. Bizde artık yıkamıoruz doktor yıkayınndedipi halde. Riske atmak istemiyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamadım. Sağlıkla düşsede bende kurtulsam. Şimdide batikon sürün dedi onu sürüyoruz. Kurudu resmen parça parça dökülüyor.

Cnm mama vermiyorum. Bu arada dün sarılık testini yeniledik hamdolsun değer düşmüş. Ama dünden beri devamlı uyuyor anlamadım gitti. Doktorum normal uyuması dedi. Memeyide eskisi kadar uzun uzun emmiyor. Acaba yinemi doktora götürsüm bilemedim. Sizde nasıl olmuştu?

Ilaclar bittikten sonra bi adet oluyosun artik normal adetin o tarihe gore olunuyor. Bikac arkadasimiz vardi hemen hamile kalan ilaclar bittikten sonra gecmisi bi gozden gecir orda.bi suru.hikaye var ben cok okumustum. Ama bu kadar yogunlasma bu ay hamile kalicam diye rahat ol biraz bence kafani oraya verme.
Tesekkur ederım cevabınız için hamilelikten ziyade yum zamanı ne zaman olucak diye kafam karışmıştı... O zaman ben ilaçlar bittikten sonra ki adet kanamasını dikkate almam gerekiyor değil mi?

Cnm sen kimseyi dinleme. Önemli olan doktorunun ne dediği. Sen yatıp dinlenmene bak. Banada göbeğin düşmüş diyorlardı ama düşen birşey yoktu. 26 haftada doktorum bebek şimdi doğsa yaşar demişti. İnş gönlündeki gibi 36 görürsün cnm ama daha erken olursa Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz. Benimde karnım çok gergin oluyordu. Bide sende iki tane var. Doktorun ne diyor peki cnm?
Cm dr ım sat gore onde gelısımlerı guzel dıor ama ben akcıgerlerı tam geıstımı dıe korkuyorum ya :( annelık korkusu sanırım rabbım sımdıden verdı cnm ama bılmıorum kı endıselıyım bakalım yarın muane var bakalım

Cnm watsaptan yazıyorum biraz geç cevap yazıyor ben de buraya yazıyorum bazen. Numarası var bende.. Siz kaç seneden beri istiyorsunuz? Sorununuz nedir?
28 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz. Rahmimde septum yani rahmi ikiye bölen bir perde vardı. 4 yanlış ameliyat ve 1 düşükten sonra mustafa hocamı buldum. İnşaAllah sorunum çözüldü. Güzel haber için ilaç bitimi sonrası görüşmeyi bekliyorum.
Rabbim en kısa zamanda bizi ve tüm isteyenleri sevindirir inşaAllah

28 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz. Rahmimde septum yani rahmi ikiye bölen bir perde vardı. 4 yanlış ameliyat ve 1 düşükten sonra mustafa hocamı buldum. İnşaAllah sorunum çözüldü. Güzel haber için ilaç bitimi sonrası görüşmeyi bekliyorum.
Rabbim en kısa zamanda bizi ve tüm isteyenleri sevindirir inşaAllah
Ben de 26 yasındayım ve 2 senelik evliyim bende de tüpten rahme giden yol çok dar onu genişletti. Buğüne kadar hiç hamile kalamadım nedeni buymuş yumurta döllense bile darlık yüzünden rahme yerleşmiyor. Hormonlarım ve eşimin sperm testleri normal... İnş nasip olur bize ve isteyen herkese

Ne güzel erkenden düşmüş cnm. Hastane bize hiç birşey demedi. Bizde artık yıkamıoruz doktor yıkayınndedipi halde. Riske atmak istemiyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamadım. Sağlıkla düşsede bende kurtulsam. Şimdide batikon sürün dedi onu sürüyoruz. Kurudu resmen parça parça dökülüyor.

Cnm mama vermiyorum. Bu arada dün sarılık testini yeniledik hamdolsun değer düşmüş. Ama dünden beri devamlı uyuyor anlamadım gitti. Doktorum normal uyuması dedi. Memeyide eskisi kadar uzun uzun emmiyor. Acaba yinemi doktora götürsüm bilemedim. Sizde nasıl olmuştu?
Csnım 2hafta sürebiliyormuş göbeginin düşmesi bizimki çok şükür erken düştü hiçbişey sürmedim sadece banyodan sonra kuru tuttuk.seninkide düşer canım merak etme.oh çok şükür sarılıgıda atlatıyor demekki.canım ilk başta süt az geliyor çok emmiyor ki doysun.şimdi sütün bol geliyorsa süresi az olsada sütün yetiyordur merak etme kendin uyandır emzir.canım ilk zamanlar sürekli emziriyordum süreklide uyuyordu zorla uyandırıyordum aç kalmasın diye.saat tutuyorum en az 2saatte bir emziriuorum şuan zaten acıkınca uyanıyor çok şükür.

Tesekkur ederım cevabınız için hamilelikten ziyade yum zamanı ne zaman olucak diye kafam karışmıştı... O zaman ben ilaçlar bittikten sonra ki adet kanamasını dikkate almam gerekiyor değil mi?
Aynen ara kanama bende de olmustu ama ilaclar bittikten 2-3 gun sonra yine olunuyor.. o esas adet yerine geciyor. Mustafa hocaya kontrolede o adet bittikten sonra gitmistim

Aynen ara kanama bende de olmustu ama ilaclar bittikten 2-3 gun sonra yine olunuyor.. o esas adet yerine geciyor. Mustafa hocaya kontrolede o adet bittikten sonra gitmistim
anladım şu an mustafa hoca kongrede bu ayın sonunda gelicekmiş kontrolüm biraz geç olabilir.... kontrolden sonra tekrar ilaç tarzı birsey yada farklı birsey uyguluyormu ?

anladım şu an mustafa hoca kongrede bu ayın sonunda gelicekmiş kontrolüm biraz geç olabilir.... kontrolden sonra tekrar ilaç tarzı birsey yada farklı birsey uyguluyormu ?

İlaçlar bitince kontrole gidiliyor ameliyat sonrası rahime bakılıyor istenildiği gibi olmuş mu diye değerlendiriliyor çünkü çok nadir tekrar ikinci bir ameliyat daha yapılabiliyor onun haricinde tekrar bir ilaç kullanma durumu yok zaten kontrole gidilen zaman büyük ihtimal yumurtlama dönemimize denk geliyor yumurtanın büyüklüğü hakkında da bilgi veriyor mustafa hoca

Kızlar bız bugun kontrolumuzu olduk 2100 olmusuz sukur drum suanlık hersey yolunfa korkma artık cok rısk yok dedı sukur bır hafta daha dayanırsak cok ıı dedi ama sankı uc hafta daha gıdersınz gıbı gelıor dedı ıns kızlar yaa 36 olsak bı

Kızlar bız bugun kontrolumuzu olduk 2100 olmusuz sukur drum suanlık hersey yolunfa korkma artık cok rısk yok dedı sukur bır hafta daha dayanırsak cok ıı dedi ama sankı uc hafta daha gıdersınz gıbı gelıor dedı ıns kızlar yaa 36 olsak bı
Masallah cnm ya gidersiniz tabi 3 hafta daha minnoslar uzmeyecek anneyi ins. Nst ye giriyormusun cnm her gittiginde

Masallah cnm ya gidersiniz tabi 3 hafta daha minnoslar uzmeyecek anneyi ins. Nst ye giriyormusun cnm her gittiginde
Evet xmm ıkıLerde erken gırılıomus benmde ara ara kasılmm oldugu ıcın sokuyor drum kı sancı var mı dıe ama cok sukur yok cocuklar hoc sevmıo nstyi yaaa

İnanamıyorum yaa. Mustafa hoca gitmiş. Medipol ü bırakmış. Üstelik anladığım kadarıyla başka bir hastaneye geçme durumu da değil bu. Üzerinde çalışmak istediği projeler varmış.
Napıcaz biz yaa

Back
X