Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

anladım şu an mustafa hoca kongrede bu ayın sonunda gelicekmiş kontrolüm biraz geç olabilir.... kontrolden sonra tekrar ilaç tarzı birsey yada farklı birsey uyguluyormu ?
Canım sana dönüş yaptı mı whatsptan. Mustafa hoca instagramda hastaneyi bıraktığını yazmış

Kızlar faceden de açıklama yaomıs ama bence semra hocanın yenı acacgı hastaneye gececek gıbıme gelıor şirinevlerde nedense ıçime ole dogdu valla oraya baslamasa bıle bıyere muhakk baslar merak etmeyın ama sırınevlere buyuj tup bebek merkezı acıor memorıal o olmazsa baska tup bebek druna gorunursunz

Kizlar gercekten mi ya uzuldum acikcasi hastalarini tamamlamadan mi gitti ki. Ama mutlaka bi yerde baslar bende eminim buna nurun dedigi gibi zaten eskiden de memorialdaymis ordan medipole gecmis. Doktorlari transfer ediyo hastaneler.

Ama mılletı hıstereskopı yapıp yapıo gıtmıs madem bıle bısı var kes hıstereskopılerı hastalarının tedavısıne son ver sonra gıt bu sekılde yapması cok ızucu valla ama bı yerde muhakkk baslar gıdıp medıpolden dosyalarınızı alın bari elınzde olsun

Evet bende simdi okudum face deki aciklamasini bence de semra hocayla baslayacak cunku onun adinida vererek tsk etmis. Bence histereskopi olanlar sansli bi daha beklemeyecekler bosuna taa bi kac ay sonraya randevu alip bekleyenler icin uzuldum. Anladigim kadariyla memorialda bazi teknolojiler eksik kalmis. Hocada o yeni teknolojilerle calismak istiyor yazisindan oyle cikardim tup bebekte ilerlemek isyeidiini yazmis

Evet bende simdi okudum face deki aciklamasini bence de semra hocayla baslayacak cunku onun adinida vererek tsk etmis. Bence histereskopi olanlar sansli bi daha beklemeyecekler bosuna taa bi kac ay sonraya randevu alip bekleyenler icin uzuldum. Anladigim kadariyla memorialda bazi teknolojiler eksik kalmis. Hocada o yeni teknolojilerle calismak istiyor yazisindan oyle cikardim tup bebekte ilerlemek isyeidiini yazmis
Yerimiz belli demiş face de,sizin dediğiniz gibi galiba kızlar,Semra hocaya da teşekkür etmiş,inş yakın zamanda açıklar,bunda da vardır bi hayır ne diyelim

Aynen kızlar orda aı gecmıs bıde sırınevler memorıal hasane acıor tup bebek uzerıne ve medıpolde ben tup yapmama sebebım emrıolokları ve labaratuarıydı hıca o konuda haklı ama hastalerını amelıyat ettıklerını muane edıo gıtseudı cok ii olurdu tabş

15 Kasım sonrası açıklayacakmış yerini istanbulda göreve devammış dilek dilber yazmış..

Umarım öyledir. O nereye biz oraya.
2 hafta önce bana muayenesi sırasında "Ben amerikaya gitseydim napıcaktın" dedi.
Herşey nasip hocam demıştim. Araştırmaları için hiç vakit bulamadığından yakınmıştı. Meğer bu gideceğinin işaretleriymiş

Mustafa hoca esine Fulya da muayenehane acacagini soylemis bir hastasina. Belki kendisi de ozel muayenehanede calisir esiyle birlikte

Çok şaşırdım ama tabiki o da kariyerini hastalarını düşünüyor zaten orda bayağı bi yığılma olmuştu ekip düzenli değildi başka faktörler de var eğer başka yerde olacaksa oraya gider diğer hastalar da en azından mesleği bırakmamış hayırlısı olsun

Mustafa hoca gercekten meslegine asik birisi bunu kendi gozlerimle gordum. Yani kimse magdur olmaz insallah. Kendinin muayenehane acacagini pek dusunmuyorum acikcasi cunku ameliyat vs yapiyor bu da ekip ve ameliyathane gerektirir.

Evet acetto adli klinik acikmis kimse de magdur olmayacakmis. Hoca bahceci gibi kendi klinigini aciyor helal olsun. Insallah guzel isler basarir

Yakışır hem her şey düzenli tertipli olur kimse de mağdur olmaz saatlerce beklemek zorunda kalmaz bir randevu için aylarca beklemez en iyisi bu şekilde olması belki de mustafa hoca çok tecrübeli bir doktor bir merkezi çok güzel götürebilir başarılarının devamı Allahtan inşallah bizim gibi daha birçok kişiyi sevindirir inşallah

Yakışır hem her şey düzenli tertipli olur kimse de mağdur olmaz saatlerce beklemek zorunda kalmaz bir randevu için aylarca beklemez en iyisi bu şekilde olması belki de mustafa hoca çok tecrübeli bir doktor bir merkezi çok güzel götürebilir başarılarının devamı Allahtan inşallah bizim gibi daha birçok kişiyi sevindirir inşallah
Aynen cnm cok insan bekliyordu sirada aylarca yigilma olmustu yumurta toplamayi ve transferi kendisi yapiyordu, hatta yumurta takiplerini bile kendisi yapiyordu diger merkezlerde boyle degil mesela baskalari yapiyo takipleri transferi falan. Boylece kendi ekibini kurup daha cok kisiyle ilgilenebilir. Tabii klinik muayenehane gibi degil ciddi bi maliyet gerektiriyor demekki alt yapisini hazirlamistir. Dedigin gibi insallah bi cok insan sevinir bizim gibi. Sukur Rabbime bize nasip etti isteyen herkese de nasip etsin Allah.

Back
X