Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insncnm ıns kucagıma alırım onuda baktım geldım sımdı mınnosum yaaa kıyamadım ıçim guttı ama bı kacgyn yatabılır dedı cnm bakalımAyy nur canım yaa nasıl sevindim.cok şükür minnoslarina sağ selim kavustun. Oglusun da inşallah tez zamanda çıkacak kuvezdenAyy sen nasılsın bu arada.agrin çok değildir inşallah? Hayırlı ugurlu olsun arkadaşım
![]()
Cnm emmesinin zayif olmasinda sezeyan dogumun etkisi varmi acaba? Ama emdikce alisir diye duydum insallah gelsitirirde sende rahat edersin miniginle. Rabbim sgalikli sihatli buyutsun bebisini hepimizin.
Ookzılar ben dogum yaptım dun gece seseryanla bebeklerım beklemedı kızım yanımda oglumda irkilme oldugu için kuveze aldılar dua edın oda cıksın bıran once ya
Hayırlı ugurlu olsun bebişlerin sagsaglim evinize gidin inşallh canımOokzılar ben dogum yaptım dun gece seseryanla bebeklerım beklemedı kızım yanımda oglumda irkilme oldugu için kuveze aldılar dua edın oda cıksın bıran once ya
Ookzılar ben dogum yaptım dun gece seseryanla bebeklerım beklemedı kızım yanımda oglumda irkilme oldugu için kuveze aldılar dua edın oda cıksın bıran once ya
Nurr canimm ya surpriz oldu desene bebisler beklemedi. Gozun aydin kuzumm ya kavustun bebislerine oglusunda en kisa zamanda toparlar merak etme cnm sakın ya, tam olarak neyi var. Rabbim sihhatle buyutsun ikisinide anali babali insallah. Nasil sevindim anlatamam nereden nereye. Bu arada ne zaman taburcu olacaksin nasil oldu, cnm dikkat et kendine he cift tarafli sut vericen artik :)Ookzılar ben dogum yaptım dun gece seseryanla bebeklerım beklemedı kızım yanımda oglumda irkilme oldugu için kuveze aldılar dua edın oda cıksın bıran once ya
Pkuzlar sancım vardı nstde de coktı baya sonra dr alalım dedı aldık ınlıyor bebegım kızlar ama xavuk toplarlnr dedı drumz ıns dua wdın kızm ynmda
Ah cnm benim kiyamam dularimiz seninle cnm Rabbim bebisini en kisa zamanda sagligina kavustursun. Doktor oyle dediyse merak etme cnm cabuk toparlar ins minigin de bir an once cikip evinizin yolunuzu tutarsiniz..Pkuzlar sancım vardı nstde de coktı baya sonra dr alalım dedı aldık ınlıyor bebegım kızlar ama xavuk toplarlnr dedı drumz ıns dua wdın kızm ynmda
Ben tup bebekle hamile kaldim. Histereskopiden 6 ay sonra tup bebek yaptirdik.Selam arkadaşlar topik maşallah çok umut verici hemen herkes hamile yada doğum yapmış
Sizden rica etsem şu topiğe histereskopi sonrası kaçıncı ayda hamile kaldığınızı cevaplayabilir misiniz ankette?
2 gün önce histereskopi ile rahimdeki şekil bozukluğu düzeltildi meraktayım ne kadar sonra hamile kalan olmuş diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/histereskopi-sonrasi-hamile-kalanlar.967132/
Bende histeroskopi sonrasi hemen tup yaptım çok şükür 31 haftamdayim Rabbim isteyen herkese nasip etsinSelam arkadaşlar topik maşallah çok umut verici hemen herkes hamile yada doğum yapmış
Sizden rica etsem şu topiğe histereskopi sonrası kaçıncı ayda hamile kaldığınızı cevaplayabilir misiniz ankette?
2 gün önce histereskopi ile rahimdeki şekil bozukluğu düzeltildi meraktayım ne kadar sonra hamile kalan olmuş diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/histereskopi-sonrasi-hamile-kalanlar.967132/
Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Ben hamile kaldiktan sonra Mustafa hocaya bir kez gittim kontrole. Ama bazi kisileri tekrar cagiriyordu.merhaba arkadaşlar,
ben 2 defa histeroskopi oldum ve tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. gebeliğim ikiz değil, tekil..
sormak istediğim, bu şekilde hamile kalanlar 12. haftada mustafa hoca tarafından kontrole çağrıldınız mı?
kalp atışı için kontrole gittiğimizde, histeroskopiden dolayı 12. hafta tekrar kontrol etmek isterim demişti bana, ama yer değişikliği durumundan randevu alamadım, hamileliğim şu an 12+5.