Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

L

Leylacim valiz mi hazirladin ? Ben bi spor cantaya sigar diye dusunuyordum. Neler koydun cnm valize. Bende bu hafta yikayacagim insallah hepsini dursunlar bisey olmaz.utulu vaziyette
Bende küçük bir valiz hazırladım cnm. Kızıma 3/4 takım götürdüm kendimede 2 takım. Hepsinide kullandım

Evet canım küçük spor çantaya bebişinkileri koydum onlar ancak sığdı bir de valiz hazırladım ne koyduklarımı söyleyeyim canım
Bebişe yani adıyla hitap edebilirim artık ismini Rüya koymayı düşünüyoruz:)
Rüya için bir benim aldığım bir annemin aldığı hastane çıkışı takımı ayrıca iki takım daha yedek koydum bezini ıslak mendilini penye battaniye kalın bir battaniye hastaneden çıkışta pusetin üzerine örtmek için ayrıca pusetin içine koymak için küçük yastığı hastanede kullanmak için çarşafı emzik biberon mama ne olur ne olmaz diye aptamilin 1 numara bebek sütü 400 gr lık mamasını aldım tabiki sonuna kadar emzirmekten tarafım ama olur da sütüm gelmezse diye hastaneden verilen mamayı değil kendi aldığımı kullanmak istedim
Kendime 1 takım pijama 1 takım gecelik bir tane kalın sabahlık terlik hastanede kapı süsü tülü kendime lohusa külodu emzirme atleti ped el havlusu başörtü bunları aldım zaten doldu valiz yine ufak tefek bikaç şey daha koyacağım işte çoraptı filan hepsi de lazım olan yada olacak şeyler canım orda eksikliğini hissedeceğime hepsini koydum lazım olur diye
Cnm benim kızımın adı da ÖYKÜ RUYA :)

Grubumuz cennet kokmuş kızlar. Buram buram bebek kokuları geldi burnuma maşallllaaaahhhhh. Allah analı babalı hayırlısıyla büyütmemizi nasip etsin inş. Doğum yapacak kızçeler sıra sizlerde.
Kızım 44 günlük oldu çok şükür. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Olur mu olmaz mı derken çok şükür Allah nasip etti. Hamileliğim devam eder mi kucağıma aldığım günleri görür müyüm tedirginlikleri yaşarken kucağımıza aldığımız günüde gördük çok şükür. Allah'a şükretmem için bir çok nedenim var ve hergün şükrediyorum isteyen herkes içinde dua ediyorum. İsteyen herkese nasip eder inş.
Siteye giremiyorum girdiğim zaman tam cvp yazıcam hoop kız mızıklanıyor yazamadan kapatıyorum :)
Herşey güzel gidiyor ama kızımın bitmek bilmeyen burun tıkanıklığı var çok canımı sıkıyor. Dr normal diyor ama yinede ister istemez tedirginim.
E eda111 yaren92 yaren92 @Oznurmmm82 kızlar nasılsınız? Annelik nasıl geçiyor, gece uykuları nasıl?

Bilmiyorum ki canım etrafta sezeryanlı normal diyorlar ama bizle doğum yapanlarda yok. çenesi daha güçsüz ondan galiba. Bakalım şuan sürekli alıştırma yapıyoruz emiyoruz ama öncesi 1 saat ağlamayla geçiyor biberonda almıyor. buna da şükür bi şekilde yolunu bulmaya çalışıyoruz sağlıkla büyüsünler yeter ki biraz yoruyor bu durum o kadar
Cnm alıştı mı senin ki memeye? Sütünü sağıp kaşıkla vermeyi denesen. memeye alışması lazım. Ucunu mu kavrayamıyor acaba? Zamanla alışır tatlım. Kilosu boyu nasıl, kaç günlük oldunuz?

Bu ameliyatlar rahim ağzı yetmezliği yapabiliyor . 12 . hafta ile 20 . hafta arasında serklaj (rahim ağzı dikişi) yapılıyor. Mustafa beye gidemiyorsanız bile kendi doktorunuza bir sorup rahim boyu ölçümü, serklaj hakkında bilgi alın bence. Aksi halde Allah korusun düşük yada erken doğum olur. Doğuma iki hafta kala doğum şekline göre bu dikişler geri alınıyor diye biliyorum. kısa bi operasyonmuş ama güvendiğiniz birine yaptırın yine de. Risk ve komplikasyonlardan korunmak için.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bana ve isteyen herkese de nasip etsin mevlam.
Bu arada kesin bilgi değil bu. belki de ihtiyacınız yoktur. ölçüm yaptırın en azından içiniz rahatlar.

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. yol göstermiş oldunuz, doktora neyi sormam gerektiğine dair bana bilgi verdiniz. çok saolun..... çok zor bir süreç.. sabır,emek istiyor. yaşamayan bilmez ne kadar zor olduğunu.. yüce allahım size ve bebek dileyen herkese nasip etsin bu minik mucizelerden..

Ya ameliyat olalı 43 gün oldu ama benim halaa kanamam var. 2 kez adet gördüm. aralarda da hep leke oldu. Ama bu kadar uzun sürmesi normal mi sizce. Bugun lekem kanamaya döndü sanki. ibadetlerimden geri kalıyorum kafam da hep bunda. Yarın randevum var acettoda ama bu şekilde muayene edebilir mi acaba. whatsptan yazdım ama cevap da vermiyor. Off yaaa . içimde kötü his var

Grubumuz cennet kokmuş kızlar. Buram buram bebek kokuları geldi burnuma maşallllaaaahhhhh. Allah analı babalı hayırlısıyla büyütmemizi nasip etsin inş. Doğum yapacak kızçeler sıra sizlerde.
Kızım 44 günlük oldu çok şükür. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Olur mu olmaz mı derken çok şükür Allah nasip etti. Hamileliğim devam eder mi kucağıma aldığım günleri görür müyüm tedirginlikleri yaşarken kucağımıza aldığımız günüde gördük çok şükür. Allah'a şükretmem için bir çok nedenim var ve hergün şükrediyorum isteyen herkes içinde dua ediyorum. İsteyen herkese nasip eder inş.
Siteye giremiyorum girdiğim zaman tam cvp yazıcam hoop kız mızıklanıyor yazamadan kapatıyorum :)
Herşey güzel gidiyor ama kızımın bitmek bilmeyen burun tıkanıklığı var çok canımı sıkıyor. Dr normal diyor ama yinede ister istemez tedirginim.
E eda111 yaren92 yaren92 @Oznurmmm82 kızlar nasılsınız? Annelik nasıl geçiyor, gece uykuları nasıl?
Cnm masallah bebisine 44 gunluk olmus bile. cok zorlu yollardan mutluluga eristin Rabbim mutlulugunu devam ettirsin darisi basimiza. Nasil geciyor gunlerin varin yogun artik bebisin degil mi:) bu arada bizi iyice unuttugunu dusunmeye baslamistim :) arada yaz cnm ozletme kendini

Cnm alıştı mı senin ki memeye? Sütünü sağıp kaşıkla vermeyi denesen. memeye alışması lazım. Ucunu mu kavrayamıyor acaba? Zamanla alışır tatlım. Kilosu boyu nasıl, kaç günlük oldunuz?

16 günlük olduk canım. çene kasları güçsüz sanırsam kavrayıp çekmiyor kaşık ve enjektörle vermiştik başta ama o zaman da süt soğuduğu için midesi bulanıyordu bu sefer de. biberon verdim ama ona da hâlâ alışamadı onu da sevmedi enjektör ve kaşık favorisi . emme çalışmaları devam bazen alıyor bazen çok ağlıyor bazen almıyor. bir de artık gaz sancılarımız da başladı 1 haftadır da kusma vardı. doyduğu an hıçkırık başlıyor o da hemen kusuyor ya da gaz çıkarmaya çalışırken de.. 51 cm doğmuştu hastaneden çıkarken 3200 gramdı geçen gün kontrole gittik 150 gram almış az ama almaya başlamış emmeye alırsa iyi olur dedi de keşke işte..
Bugünümüze şükür diyip çözümler üretmeye çalışıyoruz :anne:
Sizin nasıl gidiyor :KK200:

Ya ameliyat olalı 43 gün oldu ama benim halaa kanamam var. 2 kez adet gördüm. aralarda da hep leke oldu. Ama bu kadar uzun sürmesi normal mi sizce. Bugun lekem kanamaya döndü sanki. ibadetlerimden geri kalıyorum kafam da hep bunda. Yarın randevum var acettoda ama bu şekilde muayene edebilir mi acaba. whatsptan yazdım ama cevap da vermiyor. Off yaaa . içimde kötü his var
Bende 2 kez adet olmustum ama gercek adet ilaclar bittikten sonra olan artik onu baz alacakisniz. Panik yapmayin yarin nasilsa randevunuz varmis kafanizdaki sorulari iyice belirleyin hocaya sorun. Ama lekelenme falan gayet normal. Kimsii 1 kez adet oluyor kimisi 2 kez yani kisiden kisiye degisiyor. Kotu dusunceleri atin. Insallah yarin cok guzel seyler soyler hoca.

16 günlük olduk canım. çene kasları güçsüz sanırsam kavrayıp çekmiyor kaşık ve enjektörle vermiştik başta ama o zaman da süt soğuduğu için midesi bulanıyordu bu sefer de. biberon verdim ama ona da hâlâ alışamadı onu da sevmedi enjektör ve kaşık favorisi . emme çalışmaları devam bazen alıyor bazen çok ağlıyor bazen almıyor. bir de artık gaz sancılarımız da başladı 1 haftadır da kusma vardı. doyduğu an hıçkırık başlıyor o da hemen kusuyor ya da gaz çıkarmaya çalışırken de.. 51 cm doğmuştu hastaneden çıkarken 3200 gramdı geçen gün kontrole gittik 150 gram almış az ama almaya başlamış emmeye alırsa iyi olur dedi de keşke işte..
Bugünümüze şükür diyip çözümler üretmeye çalışıyoruz :anne:
Sizin nasıl gidiyor :KK200:
Cnm biberon su anne gogsune benzeyenlerden var onlardan denedin mi belki daha kolay olur senin icin. Belki senin minnos rahatina duskundur cnm useniyordur cekmeye ama tamamen unuttmasin yine sık sık tuttur agzina. Rabbim kolaylik nasip etsin cnm ah bu bebisler cok nazlilar cok..

Cnm biberon su anne gogsune benzeyenlerden var onlardan denedin mi belki daha kolay olur senin icin. Belki senin minnos rahatina duskundur cnm useniyordur cekmeye ama tamamen unuttmasin yine sık sık tuttur agzina. Rabbim kolaylik nasip etsin cnm ah bu bebisler cok nazlilar cok..

Biraz hazırcı galiba ağzına akanı seviyor ama çekme işlemini sevmiyor. emzik meme biberon işine gelmiyor :KK48: her seferinde emzirme çalışması yapıp almazsa diğer seçeneklere yöneliyoruz :anne: her bebek kendine has özelliğe sahip tecrübelemiş oldum :KK48: görmeyen inanmıyor tam bi tembel kapatmıyor ağzını emerim diye :olamaz: bizde durum böyle ama işte yüzüne bi bak geçiyor her olumsuzluk :KK200:
Her lohusanın tavsiyesidir hamileye uyuyun demek gerçi bana da derlerdi ama ben hiç uyuyamazdım sabah 5-6 anca. Ama klasikleri bozmayalım benden tavsiye uyuyun :KK48:

Biraz hazırcı galiba ağzına akanı seviyor ama çekme işlemini sevmiyor. emzik meme biberon işine gelmiyor :KK48: her seferinde emzirme çalışması yapıp almazsa diğer seçeneklere yöneliyoruz :anne: her bebek kendine has özelliğe sahip tecrübelemiş oldum :KK48: görmeyen inanmıyor tam bi tembel kapatmıyor ağzını emerim diye :olamaz: bizde durum böyle ama işte yüzüne bi bak geçiyor her olumsuzluk :KK200:
Her lohusanın tavsiyesidir hamileye uyuyun demek gerçi bana da derlerdi ama ben hiç uyuyamazdım sabah 5-6 anca. Ama klasikleri bozmayalım benden tavsiye uyuyun :KK48:
Canim bence senin bebis anladi kiymetli oldugunu naz yapayim nasilsa yapacakalr her dedigimi diyor :-) saka bi yana bunlar ufak sorunlar cnm Allah saglik sihat versin hallolur gerisi ins. Evt evet uyumaliyimmm :)))

Canim bence senin bebis anladi kiymetli oldugunu naz yapayim nasilsa yapacakalr her dedigimi diyor :-) saka bi yana bunlar ufak sorunlar cnm Allah saglik sihat versin hallolur gerisi ins. Evt evet uyumaliyimmm :)))

Aynen canım çözülmicek şeyler değil:KK16: iyi uykular sana biz nöbetteyiz :KK51:

Kızlar merhaba bugün doktordaydım biz doğum için günümüzü aldık Rabbim kısmet ederse 3 Aralıkta doğum yapıcam :) 2 haftamız var yani bebiş de iyi çok şükür şimdi gün sayıyoruz çok mutluluk verici Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah aminnn

Kızlar merhaba bugün doktordaydım biz doğum için günümüzü aldık Rabbim kısmet ederse 3 Aralıkta doğum yapıcam :) 2 haftamız var yani bebiş de iyi çok şükür şimdi gün sayıyoruz çok mutluluk verici Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah aminnn
Allah saglikla bi dogum yapmani nasip etsin cnm. Karar verdin sezeryana o zaman. Epidural mi olacaksin.

Canım benim maşallh nekadarda olmuş daha dün doguma gitmiştin sanki.canım gasta olmasında tıkanıklık olabilir normal banyodan sonra açılıyor bizimkininde.inan bende takip ediyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum.bizimkide 2 aylık aşıyı olduk çook şükür 2buçuk aylık olucaz artık.benım kız çok şükğr uykusu güzel tabi bazen uyumamak için direniyoruz .azcık inatçılık var özellikle emerken çok direniyoruz ayakta emiyor bazen hem istiyor hemde emmemek için zorluyor bizde durum böule :-)

Hayırlı olsun canım saglıcakla al kucagına bebişini inşallh çok sevindim :-)

Back
X