Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sagolun kizlar biz hala hastanedeyiz bebisimi fototerapi tedavisine aldilar sariligi yuksek oldugu icin. Bizim kan uyuzmazligimiz etki ediyomus bu sariliga. Bakalim aksam yine kan alacaklar iyi cikarsa eve gelecegiz. Sutum de yetmiyor goguslerim cok aciyor. Mecbur mama takviyesi yapacagim ama alissin istemiyorum mamaya. Bu arada sezeryandan sonra bel agriniz oldu mu benim bu gun cok agriyor.

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır meleğin çıktınız mı hastaneden merak etme düzelir canım zaten her bebekte çıkabiliyo sarılık Rabbim dermansız dert vermesin bizi haberdar et olurmu

Yademın gozun aydın nasıl duyguların ama merak edıorım :KK66: cnm mamaya alısmasın dıe ac kalmaskn bebek ama bak hıp cok tatsız amne sutune tesvık edıo bebeklerı ben memnunum ve kilo aldırımo da guzel hıpın cnm sen bebegını bol bıl anne sutu vermeye calıs sarılık gececıktır sıkma canını kuzum

Canım ya senin bebeklerinde mamadan sonra gaz oluyormu bizim gaz sorunumuz var çocuğumu uyutmuyo uykudan ağlayarak uyanıyo mamayı mı değiştirsem bilemedim hip kilo aldırmıyomu demişsin tam anlayamadım

Ya öyle mi seninki de vermiş aldı mı sonra güzel kilo hangi ayda kaç kilo olması gerekir ki acaba

Cnm çok şükür 9. Günde doğum kilosuna ulaşmıştı. Sarılık olmasın diye deli gibi emziriyordum. Bebeklerin gelişimleri değişir cnm kıyaslama diğerleriyle. Netten tablo bulmuştum ordan ay ay takip edebiliyorsun

Kizlar ben dogum yaptim. Kontrole gttigimde 6 cm acilmam varmis doktr hemen yatis verdi. Gece acilmam 8 cm oldu ama hic sanci hissetmiyordum. Doktorda sasirdi degisikmis 8 cm acilma ile nasil durabiliyosun hayret dedi. Neyse sanci hissetmedigim icin bebek ilerlemedi 4 saat ziplattilar plates topuyla ikinma yaptirdilar en sonunda olmainca mecbur sezeryana alindim. Sukur evladima kavstum. Sarilik olmis daha taburcu olmadik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canııımmmm tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın.
Bol bol emzir cnm. Saat başı yarım saatte bir hep emzir. 2 saatte bir derler ama dinleme devamlı emzir. Onuda atlatırsınız merak etme. Spinal mi oldun peki? Kilosu boyu nasıl? Sen nasılsın? :)

Ayy VenüsCum hadi gözün aydın Sağlıklı bi sekilde geldi çok şükür evladın Allah olmayanlara da nasip etsin çok geçmiş olsun canm
Sagolun kizlar biz hala hastanedeyiz bebisimi fototerapi tedavisine aldilar sariligi yuksek oldugu icin. Bizim kan uyuzmazligimiz etki ediyomus bu sariliga. Bakalim aksam yine kan alacaklar iyi cikarsa eve gelecegiz. Sutum de yetmiyor goguslerim cok aciyor. Mecbur mama takviyesi yapacagim ama alissin istemiyorum mamaya. Bu arada sezeryandan sonra bel agriniz oldu mu benim bu gun cok agriyor.

Cnm bol bol kahve içseydin. Doğum yaptığım zaman bai ağrısı için kahve önerdiler. Benim spinalden sonra 15 20 gün kadar bel ağrısı oldu ama sonra geçiyor. Ağrı kesici bile içmemiştim. Sütünün yetmemesi normal canım stres yapma yeter. Eve çıkıp yemeğe başlayınca geliyor meral etme. Süt arttırıcı şeyler tüket. İlk tavsiyem üzüm hoşafı, bende işe yarıyor. Emdikten sonra sağmayıda dene

Canım ya senin bebeklerinde mamadan sonra gaz oluyormu bizim gaz sorunumuz var çocuğumu uyutmuyo uykudan ağlayarak uyanıyo mamayı mı değiştirsem bilemedim hip kilo aldırmıyomu demişsin tam anlayamadım
Cnm hıp cok guzel kılo aldırıo dedım ama benm kız kolık cogu bebekye gaz oluo malesef

Kizlar hepiniz ayri ayri sagolun destekleriniz ve dilekleriniz icin tskler. Aynen dediginiz gibi sutum geldi artik gayet bol sukur. Bebisin de sariliginin degerleri iyiye gidiyomus ama yinede sık sık kan vermeye gidecegiz bakacaklar. Ne guzel bi duygu bu Rabbim yoktan var ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizlerinde evlatlarina saglik sihat versin.

Cnm hıp cok guzel kılo aldırıo dedım ama benm kız kolık cogu bebekye gaz oluo malesef

Canım gaz bizde de var hele dün mahvetti çocuğumu mamayı hazmedemiyor bence çok küçükler keşke sütüm yetseydi de mama vermek zorunda kalmasaydım ama malesef :(

Canım gaz bizde de var hele dün mahvetti çocuğumu mamayı hazmedemiyor bence çok küçükler keşke sütüm yetseydi de mama vermek zorunda kalmasaydım ama malesef :KK43:
Cnm malesef sadece mama yapmıo gaz benm kızın 14. Gun basladı kı tam olarak da ole baslarmıs o zaman mama kullanmıyordum bıde

Bende bugun mama verdim. Bi guzelde icti ama kakasini yapmadan once cok agladi tabi bunu hazmetmek kolay degil.
Bu arada esma naapti merak ediyorum hic bisey de yazmamis buraya

VenüsCum mrb canim ben hala beklemedeyim benim kız gününde gelcek galiba yarın kontrolüm var hayirlisiyla bende sizler gibi yavrumu kucağıma alsam inşallah

Allahım hayırlısı ile bana da nasip eder inşallah annelik duygusunu tatmayı, evlat kokusunu içine çekmeyi, büyütmeyi kızlar bana da dua edermisiniz

VenüsCum mrb canim ben hala beklemedeyim benim kız gününde gelcek galiba yarın kontrolüm var hayirlisiyla bende sizler gibi yavrumu kucağıma alsam inşallah

Sabah benimde aklımdaydın cnm. Hadi hayırlısıyla evladını kucağına al cnm. Habersiz bırakma bizleri

Kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için inşallah hayirlisiyla kurtulurum Rabbim evlat hasreti çeken herkese En kisa zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin suan hastanedeyim bekliyorum kızlar çıkınca yazarım

Kızlar şimdi geldim hastaneden sanci falan çıkmadı haftaya yine cagirdi ani bişey olmazsa haftaya gideceğim

Allahım hayırlısı ile bana da nasip eder inşallah annelik duygusunu tatmayı, evlat kokusunu içine çekmeyi, büyütmeyi kızlar bana da dua edermisiniz

Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla inşallah kucağın boş kalmasın inşallah güzel şeyler sabırla oluyor canım ve o zaman daha kıymetli oluyır ;)

Canım senin günün dolmuş görünüyo ama tarih ne zamana verdi doktor normal olacak dimi canım
Evet canım şimdilik normal görünüyor bi aksilik olmazsa ayin 12 si son günüm bakalım ozamna kadar bişey olmazsa suni sanci falan verirler heralde bakalım ne olacak hayirlisiyla kurtulsam bende kızlar dua edin

Back
X