Medipol Mega Hastanesi'nde hangi doktoru tavsiye edersiniz?

memolininannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
9
0
36
İstanbul
Medipol Mega Hastanesi'ni beğeniyorum. Temiz ve hijyenik bir ortamı var. Ancak çok doktor var ve dolayısıyla tavsiyelere ihtiyaç oluyor. Doğumunu bu hastanede yapmış yada hala takibi devam eden arkadaşlar....Hangi doktoru tavsiye edersiniz...?

Medipol Mega Hastanesi'ni beğeniyorum. Temiz ve hijyenik bir ortamı var. Ancak çok doktor var ve dolayısıyla tavsiyelere ihtiyaç oluyor. Doğumunu bu hastanede yapmış yada hala takibi devam eden arkadaşlar....Hangi doktoru tavsiye edersiniz...?

Canım ben 12 mart ta doğumumu orda yaptım gebeliğimin başından beride takibimi orda yaptırdım benim doktorum doç. Suna özdemir kendisinden çok memnun kaldım bilgisine ve tecrübesine güvenim sonsuz ama benim gece olduğu için doğumumu nagehan kaya gerçekleştirdi... Nagehan hanım da bi tanedir gerçekten oradaki doktorların çoğu biribirinden değerli merak ettiğin bişi olursa sorabilirsin...

eşimle konuştum. bütün doktorlar güvenilir zaten diyor. anestezi konusunda da ameliyathane konusundada tercih edebilceğin bir yer. bi sıkıntı olursa bana yazarsın olur mu ?

arkadaşlar hastane güzel.ona lafımız yok. sgk lı için normal doğum 550 lira.ama biz bu hastaneden bu kadar vermekle kurtulabiliyor muyuz????yani extra tahliller bebek için yapılan işlemlerle falan kaça çıkarız buradan???ne olur yardımcı olun

Back
X