Buyuk gecmis olsun Asena , su an iyi oldugunuza sevindim. Bayagi bir tehlike atlatmissiniz. Annenize de gecmis olsun. Anestezi doktorlari sizi ameliyat oncesi iyice kontrolden gecirmeleri , tansiyona bakmalari heyecen varsa onu gecistirecek extra bir ilac vermeleri gerekirdi. Neyse su an iyisiniz . Ben de gozkapagi ameliyati USA de oldugmda genel anestezi doktor u ve hemsiresi inanin 4 kere geldiler , tansiyon olcme , sorular sordular. Ben memnun kaldim, sigorta yada odetince daha da memnun oldumBen 3 Eylül ameliyat oldum. Sınuçlardan bahsetmek çok erken çünkü yüzüm çok şiş ve mor rengi. Ama bildiğim tek şey var, doktorum gerebildiği yüzümde her noktayı gerdi.Hayal ettiğim üçgen çenem artık var ve o buldok yanaklarımdan çok şükür kurtuldum, bu halde bile belli. Ama kafamda zımbalar var ve uyku çok zor. Şuan tabiki artık yavaştan şakalaşmaya başladım ama ben resmen ölümden döndüm. Ameliyat şuan bildiğim kadarıyla güzel geçti, Muhsin bey verdiği her sözü tutmuş gibi görünüyor sağolsun ama tekrar ediyorum daha 6 gün sadece geçti ve tam sonuçtan bahsetmek çok erken.Benim tansiyonum çok fırladı, korkunç şeyler yaşadım ameliyat sonrası. Sabah 7 aldılar beni odadan gülerek gece 11 odaya bitmiş vaziyette getirdiler. Anneme öyle korku yaşattım ki, kadın 3 günde 4 kg verdi, hala yemek yiyemiyor, en çok ona yaşattığım korku ve zorluklar için üzülüyorum. Aslında doktorun suçu değil bu, anestezi ekibin hatası, beni yüksek tansiyonla ameliyata aldılar oysa ki hastanede Acibadem yani. Of neyse şuan tekrar yaşadım o korku ve acıları. Neyseki rabim beni anneme bağışladı ama kadının piskolojisi bozuldu resmen. İyileştiğinde ona güzel tatil yaptıracağım, biraz rahatlasın canım benim.

Foto ve son gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim. Doktorunuz kim, neler tam olarak yapildi ve ucret ne kadardi .
Bu arada bende helicegim yaknda bakalim doktor ziyaretleri baslayacak. Gazamiz mubarek olsun tum hanimlara gelsin. Selamlar .