Odaya getirdiklerinde hemşireler ilgilendi tabi, zaten sadece onlardan memnunuz, ben görmüyordum ama bir hemşireyi Annem çok övdü, tüm gece devamlı gelmiş, iğneler zamanında yapmış, gözlerimden yaş akıyordu, temizleyip krem sürüyormuş. Diğerleri orta seviyede ilgilendi ama yinede ilgilendiler. Gerçi bende ilk gün çok agresiftim diyor annem, sabırsızdım, hatta ilk odaya getirdiklerinde hemşirenin koluna vurmuşum. Ben o kısmını net hatırlamıyorum, odaya getirdiklerinde ve benimle iletişime geçtiklerinde ben sitem etmeye başladım, bunu hatırlıyorum, saatlerdir acı çekiyorum, nerdeydiniz hepiniz sordum, neden beni karanlıkta bıraktınız sordum, oysaki karanlık değilmiş, benim gözlerim kapalıydı ama o psikolojiyle algılayamadım.Ama beni odaya ortalama 5 saat sonra getirdiler, şiddetli acıları bana bekleme odasında yaşattılar, orada kimse yaklaşmadı bana. Doktorum yeter ki güzel iş çıkarmış olsun, benim kırgınlığım geçer ama hastaneyi affetmiyorum, benim helal etmediğim paramın kimse hayrını görmedi bu güne kadar. Tansiyonumu kontrol etmek anestezi ekibin görevi, doktorun haberi olmaz, sonra öğrendi zaten. Şansıma tüküreyim, o kadar güzel gidiyordu ki her şey, iş yerimde kolay izin ayarladım, parayı toparlayabildim, doktoruma güvenim tamdı, bir gram endişe yoktu içimde, çok yüksek moralde geldim hastaneye o sabah. İllaki bir şey ters gidecekti )) Ben dikişlerden bu aşamada memnunum, özellikle dudak kaldırma için attığı dikişler şimdiden çok ince ve silik, aynı şekilde kulak izahında olan dikişler de şimdi bile az belli oluyor. Benim tek endişem şakak bölgem, ödemler indiğinde nasıl görüntü olacaktır. Kafam bile ödemli olduğu için, sonucu hayal edemiyorum. Yaşayıp göreceğim. İlerde ne olacaktır bilmiyorum ama benim programımda sbimi de Muhsin beye göndermek, üst göz kapakları çok sarktı. Görme engeli oluşuyor artık. Demek istediğim ben şuan bir tek Muhsin beye güveniyorum yüz konusunda, İnşallah kararım değişmez. Ayrıca Muhsin bey kendinden çok emin, bu da benim güvenimi güçlendiriyor. Neyse biraz zaman geçsin, çok erke konuşmaya başladım sanırım.