- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Ben medicanada ışık beye gidiyordum. Işık üstüner o kadar iyi bir insan ve iyi bir doktor ki anlatamam.. kürtajımı Metin beye yaptırdı onun eli çok iyi dedi ve Avusturya da öğrendiği teknikler var dedi. İkinci kürtajdan beni kurtardı.. parayı hiç düşünmez, düşük haplarıyla onun takibinde düşük yaptım. İkinci dış gebeliğimde Ankaradaydım bana netten doktor buldu.. hayatımda tanıdığım en iyi insan.. Brüksel tüp bebek merkezine ben de gittim biraz soğuk evet ama o adam da histereskopi ve rahimle ilgili çok uzman bir doktormuş camım. Sana ne dedi bu sorunu halledebilirim dedi mi? Aslında yönlendirme yapmaları da yeterli.. rahmini kontrol edebildi mi . İyi bir şeyler söyledi miBahsettiğiniz durumdan şikayet eden epey insan var. Benim kuzenim de ki se ilgilenmiyor burda deyip, 2. Tedavide ordan ayrıldı. Ben çok sorun yaşamıyorum Dr a ulaşım konusunda. Çok kalabalık olduğu için merkez dönemiyorlar. Kendi işimi kendim takip ediyorum. Bana kendi camiasından bir profesör de kesinlikle Semra hocaya gitmemi bilgi ve yaklaşımının çom iyi olduğunu söylemişti. Brüksel tüp bebek merkezinde Yücel hocaya histereskopi için yönlendirdi bahsettiğim profesör ve Semra hoca. Ben o merkezi pek sevmedim. Siz de çok olumsuz şeyler yaşamışsınız. Allah yolunuzu açık etsin. Medicana da kime gidiyorsunuz?