• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medyum önerisi

merhaba nereye yazacağımı bilemedm umram doğru yere yazmşmdr ben nişanlym nişanlmdan ayrılmak istyrm herşeyi yaptım ama başarılı olamadm bitireblmem için onun ayrılmak istemesi gerekiyor ama o yanaşmıyor soğutma büyüsü yapmak istyrm bildğinz güvenilir bir medyum var mı acaba?
Parayı medyuma vereceğine adama ver, koşa koşa ayrılır :)))

Senin medyumdan öte önemli derdin var
Medyumu geç
Anlat paylaş bizimle
Ne yapıyor sana
Tehdit?
Şantaj?
Dayak?
Belki bir çözüm buluruz
Ayrılmak istyrm dedm tamam dedi gidip herkese senin ayrılmak istedğini söyleriz dedi bana yardmcı ol dedm ben bitsin istemyrm ki sen istyrsn dedi ailemle çok konştm çok ağladm intihar bile ettm en son babam dediki çık git evden seni red ediyrm diye tmm dedm sonra amcm geldi dedi nereye gidersen gelp bulur seni de sana yardm edenleri de öldürürm diye yine bastrdlr beni elimden hiç bişy gelmyr elimden tutan yok yanıyorum dedkçe benzin döküyorlar

Ayrılmak istyrm dedm tamam dedi gidip herkese senin ayrılmak istedğini söyleriz dedi bana yardmcı ol dedm ben bitsin istemyrm ki sen istyrsn dedi ailemle çok konştm çok ağladm intihar bile ettm en son babam dediki çık git evden seni red ediyrm diye tmm dedm sonra amcm geldi dedi nereye gidersen gelp bulur seni de sana yardm edenleri de öldürürm diye yine bastrdlr beni elimden hiç bişy gelmyr elimden tutan yok yanıyorum dedkçe benzin döküyorlar

arkadaşım neden millet bu adamla evlenmen için bu kadar baskı yapıyor yahu? çok mu zengin, başka bir özelliği mi var nedir?

Kaç yaşındasın, o kaç yaşında ?
Neden illa evlenmeni istiyorlar, takı makı, başlık parası mevzuları falan mı var ?
Ya da aranızda bişeyler geçtiği için mi zorluyorlar seni ?

Off canım benim senin derdin nişanlınla değil
Ailen sorun burda
Kimse birşey yapamaz sana
Amcan belliki töre ayaklarında
Amcanla konuşmayı denedin mi

Bu akşam tv vardı esra erolda büyü yaptırcam diye 70 bin kaptırmış uyanık olun azcık medyumum hocayım diyenlerin hepsi sahtekar milletin parasını sömürüyorlar git düzgünce konuş ayrılmak istediğini ailenede anlat abuk subuk yollara sapma
Ne çok uğraştm bir bilsen

Allah aşkına böyle şeylere İnan’lar hala var mı? Anlıyorum insanlar bazen çaresiz kalıyo ama çözüm bunlar değil. Adamların öyle bi gücü olsa ;zaten kendilerini bi şekilde zengin eder böyle işlerle uğraşmazlar. inanmayın lütfen !!
Gerçeği söylemek gerekirse inanmıyrm ama çaresiz olunca bazen bir umuda bağlanmak istiyor insan

Back
X