Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hemen hemen istanbuldaki bi çok ünlü medyuma gitmiş biriyim ve hatta en son dün gittim :) we gerçekten bu işte çok iyi olan 2 kişi biliyorum gittim ve gördüm.verdiği isimler tarihler herşey tuttu.arkadaşımla birlikte gittik ve ona da söyledikleri oldu.ben bazı insanların yetenekleri güçleri olduğuna inanıyorum.
Aslında manevi olarak son derece huzursuz olsam da, herseyi birebir bilen bir tarotcum var. Gel de inanma diyorsun o derece. Dediği hersey tek tek çıkıyor.
Bekarken haftada iki kez giderdim abartarak :)) ama şimdi maalesef esim izin vermiyor ona gitmeme((
canım banada bilgilerini verebilirmisin lütfen??
Evet benim de ihtiyacım var şu sıralar bilgisi olan varsa bana da verebilir mi?
Bana atinyardımcı olacak birini biliyorum isterseniz özelden msj atiyim
bana yardımcı olabilirmisiniz telefon numaraları veya isimlerini öğrenebilirmiyimkızlar ben hemen hemen istanbuldaki bi çok ünlü medyuma gitmiş biriyim ve hatta en son dün gittim :) we gerçekten bu işte çok iyi olan 2 kişi biliyorum gittim ve gördüm.verdiği isimler tarihler herşey tuttu.arkadaşımla birlikte gittik ve ona da söyledikleri oldu.ben bazı insanların yetenekleri güçleri olduğuna inanıyorum.
yardımcı olacak birini biliyorum isterseniz özelden msj atiyim
Gul hanım merhaba,Benim bu konuda bir tavsiyem var ama ne kadar doğru olur bilemiyorum. İsmi .... sadece facebook üzerinden ulaşabilirsiniz. Profilinde yıldız resimleri var. Başka bir ulaşma imkanı yok.
Bildiğiniz gibi ben psikolog um. İnternette konuyla ilgili araştırma yaparken burayı buldum. Bu tarz şeylere dünya üzerinde en son inanacak kişiyim. Kardeşimin kızı eşinden ayrıldı. Neler yaşadık, haddi hesabı yok. Kardeşimde, kızı da bu işlerin peşine düştü. Kaç kere kandırdılar. Ne kadar ısrar etsem de, bu işin peşini bırakmaları için fayda etmedi. Fakat bir hastamın sayesinde bu kişiyi tanıdık. Şimdi iyiler, araları düzeldi. Bu adam çok ters. Konuşurken çok dikkat etmek lazım.
Sadece kardeşim gibi başkalarınında kandırılmasını istemiyorum. Ama yinede tekrar ediyorum. Bu işlere kesinlikle girilmesini tavsiye etmiyorum.
Kim bu kadinBen de sıkıntılı lduğum zaman birkaç falcıya gitmiştim. Kadın geçmişi bildi. Geçmişi her falcı bilir bunda tuhaflık yok ams kadın geleceği bildi... Sallamadığını yıllar sonra farkettim. Geleceği bilmek hiç de hoş bir durum değil. Fal sırasında annemin benim ilerde yaşayacağımız sağlık sıkıntılarını da söyledi. Kesinlikle bilmeem çok daha iyi olırdu
Ayrıca fal işinin başka türlü zararlarını da görebilirsiniz. Geleceği geçmişi nasıl öğrendiklerini araştırın isterseniz.![]()