Meğer akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış.

balımnurcum senin içinde üzüldüm.allahtan eşinle aran iyi,1 iyi 2 kötüyü silecek.en güzeli görüşmemek,eşinle sana sonsuz huzur ve mutluluklar diliyorumolumunekankayizsmile

benimde dedem annemlerle üvey kardeşlerini ayırırdı

dedem üvey teyzemin aklına uyup annemin çeyizi için aylarca uğraşıp yaptığı,uğruna hastalandığı halısını annemden habersiz bir gün alıp 3 kuruşa satmıştı,

dayım evleniyordu,ev inşa edilecekti ve üvey teyzem demiştiki dedeme 'ne gerek var elaleme bi ton para vercen, çimentoyu tahtayı al kızların yapsın işte evi..', ve bunların aklına uyup dedem annemleri ve teyzemleri,inşaat işçisi gibi çalıştırdı,üstelik oğullarının yardımına da izin vermedi kıyamadığı için onlara!!!

o inşaatta teyzemin parmağı kesildi ve hala o parmağını hissetmez.

onlarca inekleri vardı hepsini sağıp sütünü satarlardı,annemlere içirmezlerdi ve annemde bir çok kemik problemi var şimdi..

sonra gün geldi devran döndü,hiç üzülmüyorum böylelerine ben mi kinciyim bilmiyorum ama Allah böylelerini en ağır şeylerle sınamalı.

(canım kusura bakma konunuda dağıttım ohaoldumsmile )

aha ben de yaşıyorum böyle bişeyler. ah annen dert arkadaşımolmuş :) işte onun yanında siz varsınız destek olursunuz. benim de yanımda Allah bağışlasın aslan gibi 8 aylık oğluşum var şükürler olsun.

oğlun da çok küçükmüş,canım.ama,siz şimdiden birbirinize destek olmaya başlamışsınız.umarım eşiniz aile kazığını size hissettirmez.
şu andan itibaren hiçbirini görmek istemiyoruz.
görecekler,inşallah elmi yaman beymi yaman.
allah inşallah bize o fırsatı verir ve de biz değerlendirebiliriz

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,yorumlarınız için.ne demek my decemberciğim konu mu dağıtmak olur mu hiç.hep birlikte birbirimizin dertlerini paylaşıyoruz.
bunu el yapsa üzülmezsin de,ya da üzülsen bile çabuk geçer. işte kendinden birileri yaptımı katlanamıyorsun,kaldıramıyorsun.
bakalım hiç ses seda yok,arsız gibi hiç birşey olmamış gibi ararlar.

bir de arkadaşlar,bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim.ele güne karşı çok iyi gözükürler,bu anlamda hiçbir sorun yok gibisinden hava atarlar sağa sola.millet de öyle zanneder,maalesef içi fos.

Ananen yaslı kadın bence boşver desın dursun, sız gorusmezsınız bısey dıyemem ama annen kocaman kadın gorusmek ıstıyorsa gorussun nede olsa annesı

boşverin gitsin bence. insanın hayatında böyle insanlara ihtiyacı yok. biz istanbul da kendi evimizden atıldık resmen sürgün yedik böyle babanne dede yüzünden. ben üni kazandım başka bir şehirden ev tuttuk ve inanmazsın hiç bir ev eşyamız yoktu. kıyafetler, halılar, ufak tefek mutfak eşyaları bi de ben bilgisayarımı alabildim o evden. yepyeni bir hayata başladık annem babam ve ben. annem için çok zor biliyorum çokta üzülüyorum ama yapacak birşey kalmadı. 2. el eşya aldık geçinmeye çalışıyoruz. annemler 11 kardeş ama inanmazsın 1 tanesi bile yardım etmiyo bize. hepsi lafta. her ay para göndeririz yarım ederiz aşyaları beraber alırız diyen kardeşler arayıp sormuyorlar bile. bizde aramıyorum gerek yok öyle insanlara ama ben annem için üzülüyorum o çok yıprandı çok üzüldü. kendi ayaklarımız üstünde durmaya çalışıyoruz. zaten ne gelirse en yakınlardan gelir. elin adamı da burs yardımı yapar işte.

balımnurcum senin içinde üzüldüm.allahtan eşinle aran iyi,1 iyi 2 kötüyü silecek.en güzeli görüşmemek,eşinle sana sonsuz huzur ve mutluluklar diliyorumolumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim canım. bu tür kişilerle sürekli karşılaşıyoruz. en iyisimi kafaya takmamak hayatı yaşamak. bir önerimde hiçkimse için üzülme hayatını feda etme canım. o üzüldüğün, herkese karşı durduğun, onun için bir çok fedakarlıkalrda bulunduğun anne bile zamanı geliyor sırtını dönüveriyor. bu yüzden herkese karşı politik olmaya çalış kim ne yaparsa yapsın karışma sanada karışmalarına izin verme.

dediğine katılıyorum,bir çok akraba öyle artık aileden başka geriye bir şey kalmıyor.şu anda kim kime dum duma.

akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmazmış
bu lafi cok severim.. gercekten öyle.. ne geliyosa en yakinindan geliyor..
hele ki kollayan koruyan biri olmazsa tamam millete malzeme cikiyor..

Back
X