Ay ne saçmalıyosun kuzum sen ya sundum mundum, kendini ne yerime koyuyosun farkında mısın. İstemissin beraber olmuşsun günahı sevabı senin inancın seni baglar biten giden bi sey yok ortada kendine gel bi an önce.
Benim dini inancim acayip zayif oraya gidince iyi şeylerin beni beklemedigini biliyorum. Benim canimi yakan yedigim kazik. Ve bu herife hala bağlı kalmamŞeytanla sizi çaresizlik tuzağına düşürmüş. Sizde iyice depresyonun dibine. Günahınizi örtün buralara yazmayın. Tövbe edin bı daha yapmayın. Rabbim affedicidir. Gerçekten pismansaniz vazgeçin gebermenize ölünce o tarafta iş daha vahim olacak çünkü. Kurtuluşmu olacak sanıyorsunuz önce kendinizi affedin sonra af dileyin sonrada önünüze bakın hayatı bu kadar zorlastirmayin
E sende istemissindir belki. Niye cinselligi erkek ister kadın kanar bi durum gibi düşünüyosunuz onu anlamıyorum. Yaşanmış bitmiş önünüze bakın artık yapacak bi sey yokO degilde ben bile bile ayni yalanlara nasil inaniyorum afamin cinsellik icin geldivi belliyken ben neden kendime eziyet ediyorum buna kiziyorum daha cok
Bekaretimi ona sundumdan sonrasini okumadim
Nasil sundun mesela
Biiyyruun bu da benim biricik bekaretim
Biliyorum bende istedim. Ben zoruma giden nokta gozume inen perde saf salak olmam iste.E sende istemissindir belki. Niye cinsellihi erkek ister kadın kanar bi durum gibi düşünüyosunuz onu anlamıyorum. Yaşanmış bitmiş önünüze bakın artık yapacak bi sey yok
Hepimize iniyo o perdeler zaman zaman e napalım geberip gidelim mi komple. Dünyada insan yaşamından değerli hicbir şey yok dersini aldın yoluna devam et şimdi.Biliyorum bende istedim. Ben zoruma giden nokta gozume inen perde saf salak olmam iste.
Zaten bu gidişle komple gebercez şu dünyanın haline bakılırsa.Hepimize iniyo o perdeler zaman zaman e napalım geberip gidelim mi komple. Dünyada insan yaşamından değerli hicbir şey yok dersini aldın yoluna devam et şimdi.
saflıkla salaklıkla ne alakası var canım, insanlar böyle işte canları isteyince gelir canları isteyince gider. şuan üzüntülüsün o yüzden bu ruh halin. istemişsin birlikte olmuşsun niye kendine hayatı zindan ediyosun sonuçta sevdiğin biriydi ve evlilik gözüyle çıktın yola. bırak ne yaparsa yapsın topla kendini...
Kac yasindasin bilmiyorum ama klasik bir soz vardir tecrube yedigin kaziklarin toplamidir der ve bunlarda hayatta insani olgunlastiran daha guclu kilan kaziklardir.
Insanlari boyle taniyoruz, boyle daha guclu oluyoruz. Yanlis insani sevmek deger vermek yada istemek sadece senin basina gelmiyor.
Unut gitsin ayrica sende istedin birlikte olmayi, kullanilmis hissetme.
Kullandim attim de yoluna bak canim.
insan hatasında ısrarcı olmazsa kurtuluş hemen yanı başındadır.
kişiyi engelleyin.sosyal medyadan silin.
tüm herşeyi arkaya atın tecrübe kazandıgınıza inanın yolunuza devam edin.
Hepimize iniyo o perdeler zaman zaman e napalım geberip gidelim mi komple. Dünyada insan yaşamından değerli hicbir şey yok dersini aldın yoluna devam et şimdi.
Psikolojik destek alin biraz. Ilk once kendinizi sevmeyi ögrenin. O kisinin hayat8nizdan atin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?