- 26 Temmuz 2017
- 2.619
- 5.788
- 88
- 38
Alman gereken dersi almışsın,Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.
Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.
Gozlerimi acsarsam bir daha donmem.Sundun mu fndjdjs
Tövbe edersin olur biter. Ama o herife geri dönme sakın
Nekadar acıtasyona dayalı yaşıyorsunuz hayatınızı..cok seviyosunuz duygu sömürülerini..
Ah noldu şimdi bekaretini ^sundun^ ölüp gidersin öyle mi?
Biraz aklını basına topla diye sert yazıyorum, hersey o iki bacagının arasında degil önce bunu anla..
Sonrada hatanı farketmissin zaten salla adamı gitsin önüne bak..
Şu biten ilişkilerden sonra eski sevgiliyle bir daha ilişkiye gecilmezse sorun falan kalmayacak. Ayrıldıktan uzun bir müddet sonra arıyorsa niyeti iyi değildir. Ne diye cevap verip konuşursunuz ki? Bitmiş gitmiş yani. Bu saatten sonra yapacağınız bir şey yok. Elin cigersizi için ölmeyi istemek neden? Ölüp gitseniz umursayacak mi sanki? Drama Queen'lige gerek yok. Silkelenip kendinize geleceksiniz. Olmadı mı psikolojik destek alacaksınız. Olmusla ölmüşe çare olmaz. Önünüze bakın.
Bu adamı hayatınızın sonuna kadar hayatınızdan çıkarın. Her boşluğunda sizi kullanmış. Onu hayatınızdan tamamen çıkarak ona en büyük cezayı kendinize en büyük mükafatı vermiş olacaksınız. Her yerden silin engelleyin ulaşırsa yok sayın. Kendiniz de demişsiniz ölü sayın hiç yaşanmadı sayın.
Bilmiyorum artik ama cikolatalari yollayan baska bir kizdi. Ne yapmaya calisiyor bir fikrim yok benden uzak dursun yeterOlan olmus kendinden bu kadar nefret etme lütfen. Ay of nolcak napalim yani? Diceksin kendine. Önüne bak :)
O pislik herif nisani atmadi heralde sana yalan söyledi bence. Asla muhatap olma. Sil heryerden herseyini .... olmamis say gec :)
Sen böyle yaparak kendine saygısızlık yapıyorsun hatalar ders çıkarılmak içindir
Eski konularını okudum arkadaşım. Hayatının zor bir zamanindasin sanırım. Anne baban ayrılmış. Büyük ihtimalle ayrılmadan önce de sorunlu bir aile ortamında bulunuyordun. Böyle bir durumda sevgiyi yanlış yerde aramissin. Fakat karşındaki insan soysuz çıkmış.Ayni hatayı ikinci kez yapmışsın ama artık yapacak birşey yok. Sana tavsiyem aşkından olsen de yalnızlıktan gebersen de artık bu adama bir dakikanı bile ayırma ne olur. Hatalar tüm insanlar için . hayatının sonu değil hicbirsey bunu unutma. Gün gelir hayatın bir anda çok çok güzel olur. Geriye bakıp ben nasıl üzülmüşüm bunlara diye şaşırırsın. Nickinden belli hayata dair umutlarin var sakın o umutu kaybetme Hope...
erkek adam ya anlamamış mı ilk mi degil mi..bekle şimdi seni bir daha arar mı acaba diye..yapmayın bunu kendinize kızlar ya..herkes seviyor seviliyor ama kendine hakim olmayı bileceksin ki sonra burda konu açmayasın..
sen niye ölecekmişsin o Allah'ın belası hayatını yaşarken acaba? öncelikle şunu her yerden engelle, paşamıza bak özelmiş, bir sıfatı yokmuş bu da ne demekse artık salak şey. biliyorum şu an çok zor geliyor ama geçecek valla geçecek sen de "ayy bu salak için mi yerlere yapışmışım" diyeceksin.
Aferinnnn. Neden aptal olasınız... Sadece sevdiniz. O sevmiyor kullanıyor bunu da anladınız. Yol verin gitsin. Kimse için ölmeye değmez. Boşuna klasik olmadı bu laf. Haydi toparlan.
Cunku o an sende istedin bunu ve beraber oldun.o seni kullanmadi sende istedigin icin oldu. Bence hata mi? Evet
Simdi gelse gene yaparsin aynisini ama : (
O zaman baglantiyi kes, yok bende zevkime bakarim dersen devam edebilirsin. Ki sanmiyorum oyle diyecegini..Ama benim yaptigim hatalar baya boyumu aştı. Sıkıntım bu iste. Nasil asacagimi goremiyorum.
Nasil iyi geldi yazdiklariniz. Tesekkur ederim. Hersey icin.
Cok haklısınız. Bende hatami tekrar etmemek istiyorum iste
Insallah o gunler cabuk gelir. Cunku ben yipranacagim. Sadece kullanilmak agirima gidiyor
Tesekkur ederim. Toparlanmam lazim
Iste bnde ayni hatayi yapmamak icin irediyorum. Tek derdim bu
Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.
Alman gereken dersi almışsın,
Çık bu melankolik havdan. Bir daha da pişman olacağın birşey yapma.
Hayat devam ediyor, bak yarın çok güzel bi gün. Mis gibi yaz havası, Oooh daha ne olsun.
Seni dibe batıran adamın umurunda mı psikoljin?
Hoş adam batırmamış kendi kendine batmışsın, lütfen geri çık
Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın lütfen. Adam doğru kişi değilmiş, hata yapmışsınız geçmiş gitmiş. Bu kadar ah vah edecek bir durum yok.
Bekaret de birine sunulan bir şey değil. Sizin adamla seviştiğiniz kadar adam da sizinle sevişti. Siz dünya kötüsü bir insan olsanız bile adam şu saatten sonra "ama ben ona kendimi sunmuştum" diye üzülüp ah vah etmeyecek. Siz de etmeyin, önünüze bakın.
Geçmişte kalmiş biriyle tekrar bir seyleri denemek hiç guzel bir sey getirmiyor
Kendini toplamalisin bu dusuncelerinden de vazgec kendine deger ver
O insanla da tekrar gorusme her yerden engelle boyle kafasi karisik ne yaptigi belli olmayan insanlara kendini açma
Azıcık dirayetli olun ya
Hemen ayılmalar bayılmalar, ölmek istemeler
Bekaret sunmak nedir
İstemişsin sevişmişsin
Tamam şimdi de madem adam sana ters gelen hareketlerde bulunuyor hadi yoluna dersin gider.
Pişman olacağın şeyler yapmazsın hayatına başkası girdiğinde de.
Kıssadan hisse: bu adam güvenilmezmiş anladığına göre yol ver
Niye kendini sunmuş oldun ki, ne biliyim yemek sunulur, okulda sunum sunulur kendini sunmak ne. Karşılıklı zevk almışsınız olmuş bitmiş. Seviştin diye niye ölmek istiyorsun çok saçma. Döndüğünde seninle görüşmesine izin vermişsin bu hata bak. Ayrıca o adam seni sevmiyor(bence)
Gidiyorum demis gitmis geliyorum demis gelmis adam .E aciklama da yok bsna kiymet veren biri vırtta zırtta .Fazla soru sorma haddin degil gibi gibi .E paşam niye gittin niye geri geldin demediniz mi .Bayıliciyyym.
Adam dengesiz flörtöz guvenilmez .Nisanlisina geri döner bu .Az bekle .
bir kız arkadasım vrdı ben ünversteye gidince uzak kalmıstık o senelerde biriyle tanısmıs sevmiş ve beraber olmuşlar bi gün beni hamıleyım dıye aradı . oğlan aldıralım yarı parasını sen ver demiş. sahip çıkmamış arkadasım cok zor günler geçirmişti.
yanında oldum. bu adam evlendı baskasıyla sonra arkadasım dogulu diye istemeişti ailesi.
evliyken arkadasmla iletişime geçmiş ve bir işyerine cagırmıs ve orda birlkte olmuşlar tekrar.
sonra arkadasımı arayıp sormamıstı.
demem o ki bir kere birlikte olduysanız bir daha olmayı sizi kandırarak hak gören erkekler var
öyle haysiyetsizler ki evli nişnlı fark etmiyor onların kendilerinede yanındakılerede saygısı yok şereftende yoksun kimseler
kızlarımızda bu adamlara kanıp bu günaha ortak olmasınlar herkes arkadasının gözünü açsın bu durumlar için.
Zor bir dönem olacak ama ilk önce kendi kafandan sildiğinde gerçekten senin böyle birini sevemeyecek kadar değerli olduğunu hissettiğin gün geçecek. Sadece buna çalış , sevgiyi öyle bu sana bunu yaptı nasıl seversin diyen biri değilim. Ama bu kişinin sevgisi mi ? Senin saglıklı huzurlu , kendi halinde hayatın mı? Bir gün ikincisi baskın çıkacak.
Alman gereken dersi almışsın,
Çık bu melankolik havdan. Bir daha da pişman olacağın birşey yapma.
Hayat devam ediyor, bak yarın çok güzel bi gün. Mis gibi yaz havası, Oooh daha ne olsun.
Seni dibe batıran adamın umurunda mı psikoljin?
Hoş adam batırmamış kendi kendine batmışsın, lütfen geri çık
Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın lütfen. Adam doğru kişi değilmiş, hata yapmışsınız geçmiş gitmiş. Bu kadar ah vah edecek bir durum yok.
Bekaret de birine sunulan bir şey değil. Sizin adamla seviştiğiniz kadar adam da sizinle sevişti. Siz dünya kötüsü bir insan olsanız bile adam şu saatten sonra "ama ben ona kendimi sunmuştum" diye üzülüp ah vah etmeyecek. Siz de etmeyin, önünüze bakın.
Geçmişte kalmiş biriyle tekrar bir seyleri denemek hiç guzel bir sey getirmiyor
Kendini toplamalisin bu dusuncelerinden de vazgec kendine deger ver
O insanla da tekrar gorusme her yerden engelle boyle kafasi karisik ne yaptigi belli olmayan insanlara kendini açma
Azıcık dirayetli olun ya
Hemen ayılmalar bayılmalar, ölmek istemeler
Bekaret sunmak nedir
İstemişsin sevişmişsin
Tamam şimdi de madem adam sana ters gelen hareketlerde bulunuyor hadi yoluna dersin gider.
Pişman olacağın şeyler yapmazsın hayatına başkası girdiğinde de.
Kıssadan hisse: bu adam güvenilmezmiş anladığına göre yol ver
Niye kendini sunmuş oldun ki, ne biliyim yemek sunulur, okulda sunum sunulur kendini sunmak ne. Karşılıklı zevk almışsınız olmuş bitmiş. Seviştin diye niye ölmek istiyorsun çok saçma. Döndüğünde seninle görüşmesine izin vermişsin bu hata bak. Ayrıca o adam seni sevmiyor(bence)
Gidiyorum demis gitmis geliyorum demis gelmis adam .E aciklama da yok bsna kiymet veren biri vırtta zırtta .Fazla soru sorma haddin degil gibi gibi .E paşam niye gittin niye geri geldin demediniz mi .Bayıliciyyym.
Adam dengesiz flörtöz guvenilmez .Nisanlisina geri döner bu .Az bekle .
bir kız arkadasım vrdı ben ünversteye gidince uzak kalmıstık o senelerde biriyle tanısmıs sevmiş ve beraber olmuşlar bi gün beni hamıleyım dıye aradı . oğlan aldıralım yarı parasını sen ver demiş. sahip çıkmamış arkadasım cok zor günler geçirmişti.
yanında oldum. bu adam evlendı baskasıyla sonra arkadasım dogulu diye istemeişti ailesi.
evliyken arkadasmla iletişime geçmiş ve bir işyerine cagırmıs ve orda birlkte olmuşlar tekrar.
sonra arkadasımı arayıp sormamıstı.
demem o ki bir kere birlikte olduysanız bir daha olmayı sizi kandırarak hak gören erkekler var
öyle haysiyetsizler ki evli nişnlı fark etmiyor onların kendilerinede yanındakılerede saygısı yok şereftende yoksun kimseler
kızlarımızda bu adamlara kanıp bu günaha ortak olmasınlar herkes arkadasının gözünü açsın bu durumlar için.
Zor bir dönem olacak ama ilk önce kendi kafandan sildiğinde gerçekten senin böyle birini sevemeyecek kadar değerli olduğunu hissettiğin gün geçecek. Sadece buna çalış , sevgiyi öyle bu sana bunu yaptı nasıl seversin diyen biri değilim. Ama bu kişinin sevgisi mi ? Senin saglıklı huzurlu , kendi halinde hayatın mı? Bir gün ikincisi baskın çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?