Meğer ben ne kadar aptal misim

Alman gereken dersi almışsın,
Çık bu melankolik havdan. Bir daha da pişman olacağın birşey yapma.

Hayat devam ediyor, bak yarın çok güzel bi gün. Mis gibi yaz havası, Oooh daha ne olsun.
Seni dibe batıran adamın umurunda mı psikoljin?
Hoş adam batırmamış kendi kendine batmışsın, lütfen geri çık

Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın lütfen. Adam doğru kişi değilmiş, hata yapmışsınız geçmiş gitmiş. Bu kadar ah vah edecek bir durum yok.
Bekaret de birine sunulan bir şey değil. Sizin adamla seviştiğiniz kadar adam da sizinle sevişti. Siz dünya kötüsü bir insan olsanız bile adam şu saatten sonra "ama ben ona kendimi sunmuştum" diye üzülüp ah vah etmeyecek. Siz de etmeyin, önünüze bakın.

Azıcık dirayetli olun ya
Hemen ayılmalar bayılmalar, ölmek istemeler
Bekaret sunmak nedir
İstemişsin sevişmişsin
Tamam şimdi de madem adam sana ters gelen hareketlerde bulunuyor hadi yoluna dersin gider.
Pişman olacağın şeyler yapmazsın hayatına başkası girdiğinde de.
Kıssadan hisse: bu adam güvenilmezmiş anladığına göre yol ver

Niye kendini sunmuş oldun ki, ne biliyim yemek sunulur, okulda sunum sunulur kendini sunmak ne. Karşılıklı zevk almışsınız olmuş bitmiş. Seviştin diye niye ölmek istiyorsun çok saçma. Döndüğünde seninle görüşmesine izin vermişsin bu hata bak. Ayrıca o adam seni sevmiyor(bence)

Gidiyorum demis gitmis geliyorum demis gelmis adam .E aciklama da yok bsna kiymet veren biri vırtta zırtta .Fazla soru sorma haddin degil gibi gibi .E paşam niye gittin niye geri geldin demediniz mi .Bayıliciyyym.
Adam dengesiz flörtöz guvenilmez .Nisanlisina geri döner bu .Az bekle .

bir kız arkadasım vrdı ben ünversteye gidince uzak kalmıstık o senelerde biriyle tanısmıs sevmiş ve beraber olmuşlar bi gün beni hamıleyım dıye aradı . oğlan aldıralım yarı parasını sen ver demiş. sahip çıkmamış arkadasım cok zor günler geçirmişti.
yanında oldum. bu adam evlendı baskasıyla sonra arkadasım dogulu diye istemeişti ailesi.
evliyken arkadasmla iletişime geçmiş ve bir işyerine cagırmıs ve orda birlkte olmuşlar tekrar.
sonra arkadasımı arayıp sormamıstı.
demem o ki bir kere birlikte olduysanız bir daha olmayı sizi kandırarak hak gören erkekler var
öyle haysiyetsizler ki evli nişnlı fark etmiyor onların kendilerinede yanındakılerede saygısı yok şereftende yoksun kimseler
kızlarımızda bu adamlara kanıp bu günaha ortak olmasınlar herkes arkadasının gözünü açsın bu durumlar için.

Zor bir dönem olacak ama ilk önce kendi kafandan sildiğinde gerçekten senin böyle birini sevemeyecek kadar değerli olduğunu hissettiğin gün geçecek. Sadece buna çalış , sevgiyi öyle bu sana bunu yaptı nasıl seversin diyen biri değilim. Ama bu kişinin sevgisi mi ? Senin saglıklı huzurlu , kendi halinde hayatın mı? Bir gün ikincisi baskın çıkacak.

Sundun mu fndjdjs
Tövbe edersin olur biter. Ama o herife geri dönme sakın
Gozlerimi acsarsam bir daha donmem.

Biliyorum sadece değmeyecek bir adamla yasadigim icin bu kadar uzuluyorum ya. En azindan bana deger verseydi.

Uzun süreden beridir dusunuyorum destek almayi, tesekkur ederim.

Engelli heryerden ortayada cikmasin mumkunse her biriyle ayrilinca bana geri donmesi bu benim aptalligim iste.

Olan olmus kendinden bu kadar nefret etme lütfen. Ay of nolcak napalim yani? Diceksin kendine. Önüne bak :)
O pislik herif nisani atmadi heralde sana yalan söyledi bence. Asla muhatap olma. Sil heryerden herseyini .... olmamis say gec :)
Bilmiyorum artik ama cikolatalari yollayan baska bir kizdi. Ne yapmaya calisiyor bir fikrim yok benden uzak dursun yeter

ne kadar rahat hayatımıza girip çıkma hakkını kendilerinde buluyorlar ikinci şansı hakeden insan çok az değişmiyorlar çünkü bir insanın kendini değiştirmesi dünyanın en zor şeylerinden .Evet ikinci kez güvenmek hataydı ama bunun bedelini ödüyorsun kötü bi niyetin olmasa da üzülerek ödüyorsun kendine yüklenme artık kabul et yaşananları sil onu dinlen düşünme nefret ediyorum böyle tiplerden o kadar değersiz bi adama üzülme

Sen böyle yaparak kendine saygısızlık yapıyorsun hatalar ders çıkarılmak içindir

Ama benim yaptigim hatalar baya boyumu aştı. Sıkıntım bu iste. Nasil asacagimi goremiyorum.

Nasil iyi geldi yazdiklariniz. Tesekkur ederim. Hersey icin.
erkek adam ya anlamamış mı ilk mi degil mi..bekle şimdi seni bir daha arar mı acaba diye..yapmayın bunu kendinize kızlar ya..herkes seviyor seviliyor ama kendine hakim olmayı bileceksin ki sonra burda konu açmayasın..

Cok haklısınız. Bende hatami tekrar etmemek istiyorum iste

Insallah o gunler cabuk gelir. Cunku ben yipranacagim. Sadece kullanilmak agirima gidiyor
Aferinnnn. Neden aptal olasınız... Sadece sevdiniz. O sevmiyor kullanıyor bunu da anladınız. Yol verin gitsin. Kimse için ölmeye değmez. Boşuna klasik olmadı bu laf. Haydi toparlan.

Tesekkur ederim. Toparlanmam lazim

Cunku o an sende istedin bunu ve beraber oldun.o seni kullanmadi sende istedigin icin oldu. Bence hata mi? Evet

Simdi gelse gene yaparsin aynisini ama : (

Iste bnde ayni hatayi yapmamak icin irediyorum. Tek derdim bu

O zaman baglantiyi kes, yok bende zevkime bakarim dersen devam edebilirsin. Ki sanmiyorum oyle diyecegini..

Yaşınız kaç bilmiyorum ama unutun hayatınızdan kıymetli değil. Ağlamayın aklınızı ölümü getirmeyin. İletişime geçmesine izin vermeyin. Bir hata edip konuşmuşsun bir daha yapma . Kendini de böyle ezme kendimi sundum vs.

bak sana komik bir şey söyleyeyim, 1 sene once benım de erkek arkadasım vardı kendı ıstegıyle benden ayrıldı hem de ıkı kez. ıkıncısı yanıma gelıp laf soyleyıp cekıp gıtmesı ve benı her yerden engellemesıyle son buldu. sımdı benı sosyal medyadan eklıyor fılan. o zaman psıkolojısı bozukmus vs . ılıskılerı hep kadınlar devam ettırıyor fedakarlık gosterıp. kadınların hayatı hep erkeklerı olgunlastırmakla gecıyor gercekten erkekler bazı seylerde cocuk gıbı maalesef bu suc tamamıyle toplumun sucu. erkeklerın bız kadınları bu denlı uzmesı de bu yuzden...

Kusucam ''sundum'' nedir ?? Porsiyon mu bu ? Sunumlara yenisi mi eklendi anlamadım?? ayy sen allah aşkına üreme sakın..

yeter canım sundum dedi diye bu kelime üzerinde durmayın artık...Konu sahibi yanlışa yanlışla devam etmeyeceğini sanırım anlamıştır artık. ama kendini de helak etmesin yoluna baksın..

Peki bana akil verin ben nasil cikacagim bu durumdan kendimi nasil toparlayacagim.

Aslinda benim zoruma giden beni yikip tekrardan yikmasi bana sadece cinsellik icin gelmesi

Ben cidden bir gelecegimiz var sandim. Yoksa bunlara bulasirmiydim sanmiyorum. Cok guvendim ondan bu kadar tantana

Normalde o kadar cekingen insanlarla konusmaya o kadar korkan bir tipimki evet hareketleri ters geldi kac kere kovdum o kostu bana geldi. Ben artik tukendigimi hissediyorum. Kimseye boyle baglanamam gibi hissediyorim.

Tesekkurler yorumunuz icin evet bende sevdigini dusunmuyorum sadece zor zamanlarinda beni elinde tutmak istiyoe.

Bana bulasmasin artik kime donerse donsun. Numarami degistirdim bugun itibariyle yeni bir hayat beni bekliyor.

Cok uzuldum arkadasiniz adina kendini toparlayabildi mi peki toparladiysa nasil yapti bunu

Insallah ikincisinin agir bastigi gunler bana gelir.

Peki bana akil verin ben nasil cikacagim bu durumdan kendimi nasil toparlayacagim.

Aslinda benim zoruma giden beni yikip tekrardan yikmasi bana sadece cinsellik icin gelmesi

Ben cidden bir gelecegimiz var sandim. Yoksa bunlara bulasirmiydim sanmiyorum. Cok guvendim ondan bu kadar tantana

Normalde o kadar cekingen insanlarla konusmaya o kadar korkan bir tipimki evet hareketleri ters geldi kac kere kovdum o kostu bana geldi. Ben artik tukendigimi hissediyorum. Kimseye boyle baglanamam gibi hissediyorim.

Tesekkurler yorumunuz icin evet bende sevdigini dusunmuyorum sadece zor zamanlarinda beni elinde tutmak istiyoe.

Bana bulasmasin artik kime donerse donsun. Numarami degistirdim bugun itibariyle yeni bir hayat beni bekliyor.

Cok uzuldum arkadasiniz adina kendini toparlayabildi mi peki toparladiysa nasil yapti bunu

Insallah ikincisinin agir bastigi gunler bana gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…