Meğer ben ne kadar aptal misim

ben onun nişan attığına da inanmadım. seni bi kere daha kullanmak için yalan atmış olabilir.
ama kendimi sundum ne demek ya. ucuz ucuz yakıştırmalar yapmayın.

Tesekkur ederim desteginiz icin kendimi iyi hissediyorum umarim daha ulasmaz bana

O zaman baglantiyi kes, yok bende zevkime bakarim dersen devam edebilirsin. Ki sanmiyorum oyle diyecegini..

Yok diyemem tabikide oyle bir insan degilim. Beni uzulende bu.

Tesekkur ederim. Ezmem daha kendimi sagolun

Bu kadar seyi yasadiktan sonra nasil toparlaniyorsunuz.

ben onun nişan attığına da inanmadım. seni bi kere daha kullanmak için yalan atmış olabilir.
ama kendimi sundum ne demek ya. ucuz ucuz yakıştırmalar yapmayın.

Haklisiniz suan o kadar kotu durumdayimki ne yazdigimj bile goremedim. Sagolun desteğiniz icin.

Senin ilkinmis bu yuzdende birakamiyosun ona ait hissediyosun. Birde Bunu fedakarlik olarakta goruyosun o da var tabii

Neyini bu kadar abarttınız ki. Hoşunuza gitmiş cinsellik yaşamışsınız. O bekar, siz bekar.Ayrıca bekaret çikolata falan değildir ne sunuyorsunuz. Istemiyorsaniz görüşmezsiniz olur biter.

bundan ders cıkar artık kendine eziyet edecegine
hem herşey karsılıklı yasanıyor o an sende istemişsin ve yasanmıs bitmiş
bundan sonra her aradıgında konusmaz görüşmez her fotografına o kim bu kim demek yerine bi git ya dersin olur biter :)

Bekaretimi sundum kısmından sonrasını okumadım. Okumaya midem almadı. Hayır bunu yazınca ne oldu?

Sorun surdaki sen bikere senin olmayan birine kendini teslim etmissin.Aslinda sen kendine deger vermiyosun karsindan nasil beklersin

Hanımlar,
konu sunum kısmına takılı kalmasın lütfen, üsluplara da dikkat edelim rica ediyorum.

yaşayan herkes kendini toparlar bu yaşamanın bir kanunudur.
neden toparlayamayasın hadi kalk kendine çeki düzen ver . kimsenin seni cinsel obje olarak görmesine izin verme. güzel bir tatil yap yeni arkadaslıklar kur yaşamaya bak. kendini günah a girebileceğin bir ortamda hissediyorsan oradan uzklas en iyi korunma yöntemidir.
sevgilerimle

Bekaret birine sunulmak için var olan birşey değil. Şunu bir aşabilsek keşke. Adam çapkına benziyor bir kere seni terkedip nişanlanıp geri dönmesinden karakterini yorumla yani. Kendi yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…