Meğer ben ne kadar aptal misim

Zaten bu gidişle komple gebercez şu dünyanın haline bakılırsa.
Dünyanın haline bakmaya gerek yok elbette öleceğiz hepimiz. De napalım yani anlatmak istediğiniz nedir her hata yapan kendi mi kıysın canına

Dünyanın haline bakmaya gerek yok elbette öleceğiz hepimiz. De napalım yani anlatmak istediğiniz nedir her hata yapan kendi mi kıysın canına
Sunu anlatmak istedim hanimefendi eger ahir zaman içerisinde isek zaten sonumuz gelecek. Çocuk tacizleri savaşlar birbirine düşman milletler birbirini yok etmeye çalışan insanlık gıda terörü kapitalizm kimsenin kimseyi umursamamasi.. bunca şeyin içinde konu sahibinin kendini bu kadar kötü hissetmesi bile hala insanlık belirtisi. Tabiki kimse kendine koysun falan demek istemedim. Bu kadar büyütmesin yaptığını kendini affetsin önüne baksın demek ististiyorum. Kurduğum cümle bir ironi zamanın kötülüklerine bir serzeniş. Siz başka açıdan bakmışsınız.

Sundun mu fndjdjs
Tövbe edersin olur biter. Ama o herife geri dönme sakın

Nekadar acıtasyona dayalı yaşıyorsunuz hayatınızı..cok seviyosunuz duygu sömürülerini..

Ah noldu şimdi bekaretini ^sundun^ ölüp gidersin öyle mi?

Biraz aklını basına topla diye sert yazıyorum, hersey o iki bacagının arasında degil önce bunu anla..
Sonrada hatanı farketmissin zaten salla adamı gitsin önüne bak..

Şu biten ilişkilerden sonra eski sevgiliyle bir daha ilişkiye gecilmezse sorun falan kalmayacak. Ayrıldıktan uzun bir müddet sonra arıyorsa niyeti iyi değildir. Ne diye cevap verip konuşursunuz ki? Bitmiş gitmiş yani. Bu saatten sonra yapacağınız bir şey yok. Elin cigersizi için ölmeyi istemek neden? Ölüp gitseniz umursayacak mi sanki? Drama Queen'lige gerek yok. Silkelenip kendinize geleceksiniz. Olmadı mı psikolojik destek alacaksınız. Olmusla ölmüşe çare olmaz. Önünüze bakın.

Bu adamı hayatınızın sonuna kadar hayatınızdan çıkarın. Her boşluğunda sizi kullanmış. Onu hayatınızdan tamamen çıkarak ona en büyük cezayı kendinize en büyük mükafatı vermiş olacaksınız. Her yerden silin engelleyin ulaşırsa yok sayın. Kendiniz de demişsiniz ölü sayın hiç yaşanmadı sayın.

Olan olmus kendinden bu kadar nefret etme lütfen. Ay of nolcak napalim yani? Diceksin kendine. Önüne bak :)
O pislik herif nisani atmadi heralde sana yalan söyledi bence. Asla muhatap olma. Sil heryerden herseyini .... olmamis say gec :)

Eski konularını okudum arkadaşım. Hayatının zor bir zamanindasin sanırım. Anne baban ayrılmış. Büyük ihtimalle ayrılmadan önce de sorunlu bir aile ortamında bulunuyordun. Böyle bir durumda sevgiyi yanlış yerde aramissin. Fakat karşındaki insan soysuz çıkmış.Ayni hatayı ikinci kez yapmışsın ama artık yapacak birşey yok. Sana tavsiyem aşkından olsen de yalnızlıktan gebersen de artık bu adama bir dakikanı bile ayırma ne olur. Hatalar tüm insanlar için . hayatının sonu değil hicbirsey bunu unutma. Gün gelir hayatın bir anda çok çok güzel olur. Geriye bakıp ben nasıl üzülmüşüm bunlara diye şaşırırsın. Nickinden belli hayata dair umutlarin var sakın o umutu kaybetme Hope...

törenlemi sunuluyor acaba aklıma böyle vudu törenleri ya da kralıyet törenleri falan geldi tövbe tövbe
Kurdele bağlanıyor :)))
Fotoğraf , mesaj falan varsa nisanlisina gönderip ifşa edin. Hala benim pesimde, ben size ayrıldınız sanıyordum deyin. Yanına kalmasın.

erkek adam ya anlamamış mı ilk mi degil mi..bekle şimdi seni bir daha arar mı acaba diye..yapmayın bunu kendinize kızlar ya..herkes seviyor seviliyor ama kendine hakim olmayı bileceksin ki sonra burda konu açmayasın..

sen niye ölecekmişsin o Allah'ın belası hayatını yaşarken acaba? öncelikle şunu her yerden engelle, paşamıza bak özelmiş, bir sıfatı yokmuş bu da ne demekse artık salak şey. biliyorum şu an çok zor geliyor ama geçecek valla geçecek sen de "ayy bu salak için mi yerlere yapışmışım" diyeceksin.

Aferinnnn. Neden aptal olasınız... Sadece sevdiniz. O sevmiyor kullanıyor bunu da anladınız. Yol verin gitsin. Kimse için ölmeye değmez. Boşuna klasik olmadı bu laf. Haydi toparlan.

O degilde ben bile bile ayni yalanlara nasil inaniyorum afamin cinsellik icin geldivi belliyken ben neden kendime eziyet ediyorum buna kiziyorum daha cok
Cunku o an sende istedin bunu ve beraber oldun.o seni kullanmadi sende istedigin icin oldu. Bence hata mi? Evet

Simdi gelse gene yaparsin aynisini ama : (

Kızlık Zarı (Hymen) Amacı:
Kız çocukları henüz daha küçük bir bebek veya çocukken dış dünyanın mikroplarından sadece 5-6 cm uzak olan karın içindeki steril ortam kızlık zarı tarafından korunmaktadır. Kızlık zarı olmasaydı küçük yaşta kakasını ve çişini altlarına yapmaları veya bilmeden vajinalarına parmaklarıyla dokunmaları bu çocuklar için büyük tehlike teşkil edecekti. Karın zarına ulaşabilecek mikroplar ciddi sorunlara yol açacağından birçok kız çocuğu ergenliğe bile ulaşamadan ölecekti. Bu bakımdan kızlık zarı kadının genital bölgesini dış etkenlere karşı koruyan bir engeldir ve bu amaçla yaratılmıştır.

Namus için falan değil bu zar. Ne saçma şeylere takılıyorsunuz. Boş verin. Sevdiğiniz adamla birlikte oldunuz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…