- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Dünyanın haline bakmaya gerek yok elbette öleceğiz hepimiz. De napalım yani anlatmak istediğiniz nedir her hata yapan kendi mi kıysın canınaZaten bu gidişle komple gebercez şu dünyanın haline bakılırsa.
Sunu anlatmak istedim hanimefendi eger ahir zaman içerisinde isek zaten sonumuz gelecek. Çocuk tacizleri savaşlar birbirine düşman milletler birbirini yok etmeye çalışan insanlık gıda terörü kapitalizm kimsenin kimseyi umursamamasi.. bunca şeyin içinde konu sahibinin kendini bu kadar kötü hissetmesi bile hala insanlık belirtisi. Tabiki kimse kendine koysun falan demek istemedim. Bu kadar büyütmesin yaptığını kendini affetsin önüne baksın demek ististiyorum. Kurduğum cümle bir ironi zamanın kötülüklerine bir serzeniş. Siz başka açıdan bakmışsınız.Dünyanın haline bakmaya gerek yok elbette öleceğiz hepimiz. De napalım yani anlatmak istediğiniz nedir her hata yapan kendi mi kıysın canına
törenlemi sunuluyor acaba aklıma böyle vudu törenleri ya da kralıyet törenleri falan geldi tövbe tövbe#sunumönemlidir
Kurdele bağlanıyor :)))törenlemi sunuluyor acaba aklıma böyle vudu törenleri ya da kralıyet törenleri falan geldi tövbe tövbe
gül gül öldük tam bir mizahşörsün tammm.Bekaretimi ona sundumdan sonrasini okumadim
Nasil sundun mesela
Biiyyruun bu da benim biricik bekaretim
Aferinnnn. Neden aptal olasınız... Sadece sevdiniz. O sevmiyor kullanıyor bunu da anladınız. Yol verin gitsin. Kimse için ölmeye değmez. Boşuna klasik olmadı bu laf. Haydi toparlan.Şuan ağla ağlaya yaziyorum. Aptaligim takintim olmayacak insana guvenisim inanisim kazik yemem. Isterseniz azarlayayin ister canimi yakin bundan kotu yakamazsiniz cünkü. 3 senelik iliskim yaklasik 10 ay once bitti. O nisanlandi. Benim icin oluden farksiz biri oldu. Ta ki nisan ayinda ondan telefon alincaya kadar nisani atacagini vs. Soyledi. Bende nedeni sordum. Kisa bir konusma gecti aramizda tabi benim aklimda soru isaretleriyle kalakalmistim. Onlari sordum. Nisani atar atmaz yanima geldi. Nisani benim yuzumden atmadi. Sadece kafa dağıtmak icin sorunlarindan kacmak için o bana hep liman oldu bende ona olurum diye geldi. Zaman guzel geçti. Bu arada o benim ilkimdi bekaretimi kendisine sundum. Ki iliskimiz sirasinda o bunu bilmiyordu. Sonradan ben soyledim. Oyle igrenc biriyimki buraya geldigindede birlikte olduk. Nisan atmasini hazmettim. Bugun durumuna bir fotograf koymus. Kizin biri cikilota yollamis iyiki varsin seni cok seviyorum tarzi sordum kim bu diye ozel bir sifati yok dedi. Bana deger veriyormus ama. Ben o kadar aptalimki ben o kadar salak bir insanimki. Ben bu kadar igrenc bir insan olamam ben bu degildim. Umarim yakinda geberir giderim. Umarim.
Cunku o an sende istedin bunu ve beraber oldun.o seni kullanmadi sende istedigin icin oldu. Bence hata mi? EvetO degilde ben bile bile ayni yalanlara nasil inaniyorum afamin cinsellik icin geldivi belliyken ben neden kendime eziyet ediyorum buna kiziyorum daha cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?