• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meger evliymis!

hiç bulaşma git sadaka ver..

Kurtulmuşsun zaten.

Karısına da sakın resim falan yollama.. Ne diyecek sanıyorsun?

"Ay kardeş Allah razı olsun sayende kocamın gerçek yüzümü gördüm " ?????

Yuva yıkmaya çalışan olursun, montaj olduğuna bile inanabilir, ssni rezil etmeye kalkarlar..

Aman diyeyim..

( yorumum genelleme içerir . )

karisindan once kendisinin ne kadar rezil bi insan oldugunu suratina vurun,hatta tehdit edin karina soylicem ne halt oldugunu diye,belki korkar da baska vukati olmaz:KK43:

hiç bulaşma git sadaka ver..

Kurtulmuşsun zaten.

Karısına da sakın resim falan yollama.. Ne diyecek sanıyorsun?

"Ay kardeş Allah razı olsun sayende kocamın gerçek yüzümü gördüm " ?????

Yuva yıkmaya çalışan olursun, montaj olduğuna bile inanabilir, ssni rezil etmeye kalkarlar..

Aman diyeyim..

( yorumum genelleme içerir . )

aynen bende öyle düsünüyorum resim yollamayida düsünmüyorum artik iyiki yollamamisim
bazi bayanlar eslerini aldattigi halde kabul ediyorlar..
ama adama yazacam mutlaka o şok ve korku ona yeter

Cevaplar icin tsk ederim
Düsünüyorumda belkide kadin onu öyle kabul etmistir bile..belkide haberi bile vardir bu capkinliklarindan..
Acaba sadece aptal olmadigimi göstermek icin sahisin kendisinemi yazsam " Mrb X (tanittigi yanlis ismi)" diye

Canım bak bunlar çok tehlikeli sular..Ne olacağı hiç belli olmaz. Sonuçta dayak yiyen kocasının elinden kurtulduğunda "siz ne karışıyosunuz kocam o benim döver de sever de" cilerin bol miktarda bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz.Kadın psikopat olabilir,olmadık bi şekilde senin ayağına dolanabilir. hiç olmadı kocasıyla birlikte seninle uğraşabilirler yani kocasına inanmak istiyorsa hiçbir şey onu alıkoyamaz.İnan ava giderken avlanabilirsin bile..
Çok çok içine oturduysa bu durum; şöyle bir es geç sadece..adamı bir korku sarsın.korkut yani en fazla.daha ileri gidersen ne çıkacağı belli değil,çok riskli.

Bana kalırsa hiçbir şey yapma aynı şey başıma geldi evli değildi ama nişanlıydı. Ben anlattım bak böyle böyle diye kıza bana ismini bile yalan söylemiş diye kız bana ne dedi biliyor musun oh sana iyi olmuş iyi ki kandırmış seni. Sen zaten gelip geçici bir şeymişsin. Halbuki ben başını yakmasın diye söyledim.

Bana kalırsa hiçbir şey yapma aynı şey başıma geldi evli değildi ama nişanlıydı. Ben anlattım bak böyle böyle diye kıza bana ismini bile yalan söylemiş diye kız bana ne dedi biliyor musun oh sana iyi olmuş iyi ki kandırmış seni. Sen zaten gelip geçici bir şeymişsin. Halbuki ben başını yakmasın diye söyledim.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Vallahi bak insanın ağırına gidiyor aptallığıma inandığıma mı yanayım yoksa elin kızının hakaretlerine mi geçen bir buçuk seneme mi. Ama inanın söylemek bir işe yaramaz..

Bu kadar da afedersin salak olunmaz..
iyi ki kandırmış seni nedir yahu?aptal kız, yarın başkası için terkedilirse aynaya bakıp bunları mı söyleyecek kendine?Gerçekten bazı kadınlar tam armut oluyor..
Boşver, tencere kapak, iyiki kurtulmuşsun.

Ben olsam belki bu durumu kadina aciklamaya cekinirdim, bilemiyorum... Cok zor bir durum.

Ama o serefsizin karisi olsaydim, kesinlikle aldatildigimi ogrenmek isterdim. Ve bu durumu benle paylasip, beni aptal yerine konulmaktan kurtaran kadina tesekkur ederdim.

Canım bak bunlar çok tehlikeli sular..Ne olacağı hiç belli olmaz. Sonuçta dayak yiyen kocasının elinden kurtulduğunda "siz ne karışıyosunuz kocam o benim döver de sever de" cilerin bol miktarda bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz.Kadın psikopat olabilir,olmadık bi şekilde senin ayağına dolanabilir. hiç olmadı kocasıyla birlikte seninle uğraşabilirler yani kocasına inanmak istiyorsa hiçbir şey onu alıkoyamaz.İnan ava giderken avlanabilirsin bile..
Çok çok içine oturduysa bu durum; şöyle bir es geç sadece..adamı bir korku sarsın.korkut yani en fazla.daha ileri gidersen ne çıkacağı belli değil,çok riskli.

cok dogru diyorsun simdi sakin kafayla düsündümde gercekten birsey yapmayacagima karar verdim...sadece korkutmak icin ona yarin msj atacam

Ah be cok üzüldüm..sasiriyorum böyle kisilerin var olduklarina :(

Bence karısı durumu farketti ki sizle iletişimi kopardı yoksa devam ederdi gibime geliyor. O nedenle ne karısına ne de kendine bulaşmayın. Bırakın belası Allah'tan olsun.

Nacizane fikrim suki yuva yikanin yuvası olmaz sende huzursuz olursun bu durumdan sonra aynen en son dediğin gibi sadece korkutmak için mesaj at Allah ıslah etsin böylelerini bu konuda herkese ders olsun hayatınizdaki insanı iyi araştırın gerekirse nüfusa gidin ☺ hem sizi hem eşini kandırmis böyle insanların yatacak yeri yok aslında da işte vicdan çocuğu var ona yazık :KK43:

Çok arafta bır konu . Ben olsaydım bulaşmazdım gibi gelıyor . Allahından bulsun derdım heralde acırdım cocuğa falan .
Ama bır yandanda kadını aldatıyo vs .

Bu kadar da afedersin salak olunmaz..
iyi ki kandırmış seni nedir yahu?aptal kız, yarın başkası için terkedilirse aynaya bakıp bunları mı söyleyecek kendine?Gerçekten bazı kadınlar tam armut oluyor..
Boşver, tencere kapak, iyiki kurtulmuşsun.

Allah yüzüme baktı gerçekten çünkü arkadaşlarını tanıyorum onlarda yanımda bana söylediği ismi kullanıyor askere gitti 6 ay ordakileri de tembihlemiş bildiğim ad soyadı söyleyince veriyorlar. Umarım böyle adamlar hızla tükensin...

cok dogru diyorsun simdi sakin kafayla düsündümde gercekten birsey yapmayacagima karar verdim...sadece korkutmak icin ona yarin msj atacam

Ah be cok üzüldüm..sasiriyorum böyle kisilerin var olduklarina :KK43:

Ah be kuzum umarım sende bu kandırılmışlık hissine kapılmazsın. Kapılma üzülme Allah sonrasında çok güzel şeyler yaşatıyor insana bu mahluklara lanet bile edemiyorsun.

Back
X