- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
- Konu Sahibi CicimBalim
Adami korkutacak bir mesaj atsaniz (herseyin farkinda oldugunuzu-her an karisiyla iletisime gecme ihtimaliniz oldugunu) yeterli bence. Fazlasi zarar olur ne yazik ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuh yaa ne karaktersizmis kendisi gibi cevresi deAllah yüzüme baktı gerçekten çünkü arkadaşlarını tanıyorum onlarda yanımda bana söylediği ismi kullanıyor askere gitti 6 ay ordakileri de tembihlemiş bildiğim ad soyadı söyleyince veriyorlar. Umarım böyle adamlar hızla tükensin...
Yuh yaa ne karaktersizmis kendisi gibi cevresi de
Resmi karisina gonderiyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:
Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.
Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk
Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim
Aynennncanım geçmiş olsun. ben diyecektim, başka bir arkadaş demiş, montaj olduğu iddiasını atarlar diye. hakikaten olabilir.
bence de hiç bulaşma. karı kocanın arasında kalır, kötü sen olursun. Allah'ından bulsun.
hanımlar, şu bdv sayfasından sonra valla insan kocasına %100 güvense bile ödü kopuyor be.
iyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:
Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.
Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk
Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim
Çekildiğin resmi yükle. Karısını da o resme etiketle
Zaten bizim dediklerimizi yapıcağını zannetmiyorum. Ama ben olsam öyle yapardım cümle aleme karşıAma böyle bişey yaparsa herkes görecektir. Adami rezil edeyim derken adamin eşi de kendini rezil olmuş hissedecek yazik yakadina soylermisin soylemez misin bilemem ama soylesen de gizli söyle bence
Öyle bişey yapma. Adam evli. Kadın dava açarsa başın ağırır. Sana tazminat açma. Hakkı var. Sonra Mah.de ben bilmiyordum evli OLDUĞUNU diye ispatlamaya uğraşırsın.Çekildiğin resmi yükle. Karısını da o resme etiketle
10 numara 5 yıldız fikirBen siz olsam, resimde kendi yüzümü karalardim. Ama bayan oldugumu belli ederdim. Fake hesap acip, resimi yollardim. Sonra asla ve asla o hesaba birdaha girmezdim. Kadin kendi nasiö hareket etmek istiyorsa etsin ... Ister inansin, ister inanmasin. Ama bu karari bence o kadin vermeli.
10 numara 5 yıldız fikir![]()