- Konu Sahibi CicimBalim
Aynı olmasa da benzer bi olayı yaşadım.. 1 yıla yakın zaman sevgilimdi yalnız ismini falan yalan söylememişti ve boşandığını söylemişti tek fark bu.. Ha bi de ortadan kaybolmadı bana evlenme teklif etti annemle falan tanıştı beni ailesinden bikaç kişiyle falan da tanıştırdı şeref...! Neyse gel gelelim ben çok tesadüfi bi şekilde bu şahsın( şahıs bile demek istemiyorum) evli olduğunu sevgiliyken aramız çok iyiyken evlenme planları yaparken öğrendim.. Beynimden vurulmuşa döndüm.. Sosyal medya hesaplarındaki mesajlardan (zaten ordan öğrenmiştim evli olduğunu) eşinin telefon numarasına kadar ulaştım.. Önce hiçbişey yapmadım yapmıycaktım da.. Telefonlara çıkmadım beni arama diye bi mesaj attım hakaret içerikli.. Bu bildiği halde nedenini bilmezlikten geldi! Kesinlikle hiçbi aramasına 2 hafta kadar süreyle cewap vermedim araya arkadaşlarını soktu.. (onlar da ayrı şeref..) İşyerime evime gelmekle tehdit etti kendisiyle konuşmazsam.. Sonunda kendisine değil ara bulmaya çalışan bi arkadaşına topladığım kanıtlardan bi mail attım.. eğer beni rahatsız etmeye devam ederse eşine herşeyi anlatacağımı yazdım.. eşinin numarasını da ekledim.. Bu pislik hala beni rahatsız etmeye devam etti ve eşine herşeyi izah eden bi mesaj attım..Eşinin beni hala rahatsız ettiğini yazdım.. Eşi bana ismimle hitap ederek sen misin? diye sordu.. Biliyodu.. Şok oldum.. Sonra kadınla telde konuştum.. Ve benle buluşmak istedi.. Buluştum.. Herşeyi gördü.. O sırada bu şahıs hala bana mesaj atıyodu dursuz duraksız.. Telefonumu eşine verdim.. An be an atılan her mesajı okudu kadıncağız(!). Kendini öldürmeye teşebbüs ediceğini yazıyodu mesajlarda onu bırakırsam.. Kadın beni eve onunla gelmem için ikna etti.. Beraber gittik.. Delikten beni görünce açtı kapıyı.. Sonra ikimizi görünce şok geçirdi.. İçeri gitti eşyalarını alıp kaçmaya çalıştı alkollüydü! Kapıyı kilitledi eşi.. sonra balkona falan çıktı kendini atmaya kalktı.. Benim karşımda eşine seni kardeşim gibi seviyorum falan dedi..Hazırladığı düzeneğe kendini astı ipi keserek kurtardık.. Daha neler neler oldu anlatsam film olur..yeterince uzattım gözünün önüne gelmiştir olanlar.. Herneyse o gün öyle sonlandı.. Ve ben ordan ayrıldım.. Sonrası.. Sonrası bomba.. eşi bana hakaret içerikli mesajlar atmaya başladı.. Kendisi beni aileme evli biriyle birlikte olduğumu söylemekle hayatımı mahfetmekle falan tehdit etti.. Tabi barıştılar falan heralde hayatlarına devam ettiler anladığım kadarıyla suçlu ben çıktım :) Kısacası hiç uğraşma.. Sinirlerini bozduğunla kalırsın.. Bi de üstelik başına bela olmazlarsa şanslı olursun o kadar söylüyorum.. Boşver.. Böyle insanlar var.. Olmaya da devam edicek.. Ucuz atlattığına dua et ve yoluna devam et derimBu arada ben evliyim şu anda ve bu şahıs 4 yıldır hala beni rahatsız ediyo eşimle bile muhattap olmuşluğu var!! Ay içimi de döktüm rahatladım :) Geçmişi bırak geleceğe bak canım
![]()
Gerçekten film gibi yani...
Nasıl cesaret ettiniz evine gitmeye...
Valla çok geçmiş olsun ucuz kurtulmussunuz