• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer evliymiş

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor

Görüşmemekle doğru bir karar almışsın bence de. Eşine üzüldüm adamın. Ama yine de söylememen gerekiyor bence. Zamana bırak. Ya adam iflah olacaktır. Ya da kadın zaten hissediyordur boşanacaktır. Canı yanmış kadının ahından korkulur. Senden duyması iyi değil.

Doğru kararı almışsın tebrik ederim.
Ama hakkaten gidip kimliğini deşifre ederek anlatamazsın ki.
Bi mektup falan mı yazsan, ya da adam bu kadar rahatsa belki eşi zaten biliyodur adamın ne mal olduğunu. Olan sana olmasın sonra

Siz niye uzuluyorsunuz. Adamin alninda mi yazacak evli oldugu? Kac tane kadin ver nufus kagidini kontrol etcem diyor? Uzulmeyin lutfen. Siz bilerek yapmadiniz. O o adamin serefsizligi. Hayret bisey ya sanki adamin alninda evliyim yaziyor .

Tabi ki soyleyin kadina. Ama basinizi agritabilirler. Ben kadinlari anlamiyorum zaten bir konuda kadin kandirilsin mi yazarlar baska konuda kadini uzme yazarlar. Benim fikrim kadin bilmeli. Sahte bir hayat yasamaktansa aci gercekle yuzlesmesi daha dogru olur.

Nasl kanıtlayacaksın ? elinde yazışma resim felan var mı ? kanıtın yoksa hiç uğraşma çünkü kanıtı gözüne gözüne soksan bile benım kocam yapmaz kafasında çoğu kadın , kadını uyarayım derken kuyruk sallayan yüz bulamayınca iftira atan şuçlu kötü kadın olursunuz.

Valla ben olsam ben de hiç uğraşmam. Nasıl biriyle karşılacağını bilmiyorsun ki.
Allahından bulsun o adam

Kadının nasıl biri olduğunu bilmiyorsun.
Belki sen kadına söyleyince kocamda gözü var iftira atıyor diyecek senin için, olaylar daha çok karışacak.
Bir tanıdığımızın başına gelmişti. Kadın aldatıldığını bile bile boşanmamak için kocama iftira atıyorlar demişti.

Bazen o acinan eşlerinde nasil bi tepki verecegi belli olmuyor yani bi anda iyilik yapmaya calisirken yani sevgilisi olmayipta baska es dost olsaniz bile oklari size dogru cevirip sana ne oluyor gibilerinden uzerinize yuruyebilir temkinli hareket edin.

He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
Gerçekten anlamadım. Adam iki telefon kullanıyomuş akşamdan akşama konuşuyoduk haftada birde görüşüyorduk nerden nasıl anlayabilirdim.siz sevgilinize ver kimliğine mi bakcam diyorsunuz. Herhangi bir sosyal hesabı yok nerden nasıl öğreniyim siz söyleyin. Evli olduğunu bilerek birlikte olsam burda açık yüreklilikle yazarım beni tanıyo musunuz biliyomusunuzki size niye yalan konuşsyım

Kadın belki yuvasında mutlu huzurlu..

Kendi hırsını o masumdan niye çıkarıyorsun..
Ne hırsı. Hırs peşine düşsen o adiden alırım intikamı. Hiç gunahı olmayan birini alet etmem. Siz aldatılsanız ve haberiniz olmasa hoşunuza gider mi. Ben kendimi o kadının yerine koydum öğrenmek isterdim herhalde bundan dolayı anlatmalı mıyım acaba diye düşünüyorum. Ve doğru mu düşünüyorum diye sorma gereği hissettim. Olay bu

He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.

Nasıl anlar peki onu da siz söyleyin ? Benim arkadaşımın eşi çift telefonla kandırmış. Hatta çift kimliği varmış bekar yazılı olanı kaybettim demiş, veya gerçekten kaybetmiş bilmiyoruz
kadın karşı taraf öğrenince şok oldu. Otelde kalmışlar, tatile gitmiş iş gezisi diye kimlik hep ortada. Erkekler çok dürüst zaten kadınlar yalancı.

Nasıl anlar peki onu da siz söyleyin ? Benim arkadaşımın eşi çift telefonla kandırmış. Hatta çift kimliği varmış bekar yazılı olanı kaybettim demiş, veya gerçekten kaybetmiş bilmiyoruz
kadın karşı taraf öğrenince şok oldu. Otelde kalmışlar, tatile gitmiş iş gezisi diye kimlik hep ortada. Erkekler çok dürüst zaten kadınlar yalancı.
Evet o da çift telefon kullanıyordu ve eşi memlekkete yaşıyo onunla birlikte değil. Nerden bilebilirdimki.

Back
X