- 10 Ekim 2014
- 46
- 16
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millan,genelde mantıklı yorumlar yazarsın.Böyle yazmana çok şaşırdım.Kadın belki yuvasında mutlu huzurlu..
Kendi hırsını o masumdan niye çıkarıyorsun..
Büyük konuşmayın derim..He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
Bilmiyorum ki adam belki evine hiçbişe yansıtmıyor..kadının yerine kendimi koyunca bırden dünyam başıma yıkılacak..millan,genelde mantıklı yorumlar yazarsın.Böyle yazmana çok şaşırdım.
Sahte mutluluk mu yaşasın kadın evinde yani?
Adam şerefsizin teki,1-2 aya başka kadın bulur,bulacağı kadın belki konu sahibi gibi vicdanlı biri de olmaz da ilişkileri başlar. Evdeki masum kadın er ya da geç kimle evli olduğunu öğrenecek. Bari şimdi kurtulsun
Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
Bence hiçbir şey söylememelisiniz. Kadın hisleri kuvvetlidir. O adamın eşi de bunu hissediyordur. Ancak kadın eşine çok güvenen bir tipse sizi hiç kaale almayacaktır. Alırsa adamı bırakır ama kaale almazsa suçlu siz olursunuz.Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
Hayır ya bildiğiniz sevgiĺiydik.çok şükür ben istemediğim için cinsel anlamda bi yakınlaşmamız olmadı ama evlilik hayalimiz bile vardı.bu aldatmak değil miYanı nasildiniz adamla sadece ilgi mi duyduğunu dusundunuz yoksa kadını aldatti mi bazen biz kadinlar yanlış anlayabiliyoruz eğer aldattiysa söyleyin kadına şahsen bilmek isterim ama sadece bakislarindan benle konuşmasından çıkardım fln fln diyosan söyleme yanı sen yanlış anlamisindir belki
Sanırım haklısınız Büyük hatalar yapmadan kurtulduğum için şükrediyorum. Burda bilmeden yargılayan insanlar oldu ama ben evli olduğunu gerçekten bilmiyodm. 25 yaşındayım güzel sayılan bi bayanım Çevremde bana ilgi duyan bi çok bekar erkek vsr ben niye gidip elin evli adamıyla birlikte olayımhiç bulaşmayın bence. evet insan o şeref yoksununa bir şeyler olsun istiyor ama sizden değil Allah'ından bulsun. Baksanıza burada bile kendinden, kocasından, hayatın getirdiklerinden çok emin kadınlar sizi nasıl da yargılıyorlar. O kadının da çektiği acı ile size saldırması kuvvetle muhtemel. bitirin, gitsin.
Adam hala mesaj atıyo aşık oldum seviyorum diye numaramı değiştirdm bi şekilde başka bi yerden bulmuş. Seni kaybetmek istemediğim için evli olduğumu gizledim diyo. Evli olduğunu öğrendigm gunden beri iğreniyorum ondan. En çokta kendimden iğreniyorum başka kadına ait olan bi eli tuttuğum için bu kadar saf olduğum için nefret ediyorum kendimden. Asla cvp vermiyorm bigün bıkar yazmaz diye ümit ediyorum ve mesajlarını silmiyorum. Bişey olursa günah keçisi ben seçilmiyim diyeNeticede siz ilişkinizi bitirdiniz ama onlar evli
Aldatmışsada yarın kokusu sizde olmadı ama başkasından çıkacak,
Ya da adam vicdana gelip anlatacak
Bilemedim sanırım ben olsam anlatmazdım,
Kadın belki huzurlu ve mutlu bilemeyiz,
Siz söyledikten sonra kocasını ayartan kadın pozisyonuna da düşebilirsiniz RİSKLİ,
Eşi memlekette yaşıyo. Biz ikimizde hemen hemen aynı dönemde anadolunun küçük bir ilçesine atandık o öğretmen bende başka bir kuruma mühendis olarak atandım. Parmagında yüzük yok. Bekar olduğunu söyledi. Eşi gidip gelmiyo.ilçede hemen herkes bekar biliyo onu.çift tel kullanıyo başka bi hattı varmış eşiyle ailesiyle konuştuğu. Kimliğine bakıyımda demedim şüphelenmek hiç aklıma gelmedi nerden bilebilirdmki. Sık sık memlekete gidiyordu soruyodm bunu ben kız olduğum halde bu kadar gitmiyorum diyodm bana verdiği cvp abimle ortak işe girdik arada gidip kontrol etmem lazım boş bırakmamam lazım diyodu. Siz olsanz şüphe duyar mısınızCanım hıc anlamadın mı evli oldugunu belli olur diye dusunuyorum en azından evine gittiğinde senle rahat konuşamaz. Anlatılmalı diye dusunuyorum belkı de karısı anladı zaten