• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer evliymiş

aldatıldığını öğrenmek mahveder perişan eder bir kadını, seneler geçsede artık eskisi gibi olmaz hayatı, varsın bilmesin. VE siz bayanlar çıkma denen olayı tekrar tekrar düşünün o zaten başlı başına bir felaket ,faturası agır olur her zaman.

Kadın belki yuvasında mutlu huzurlu..

Kendi hırsını o masumdan niye çıkarıyorsun..
millan,genelde mantıklı yorumlar yazarsın.Böyle yazmana çok şaşırdım.
Sahte mutluluk mu yaşasın kadın evinde yani?
Adam şerefsizin teki,1-2 aya başka kadın bulur,bulacağı kadın belki konu sahibi gibi vicdanlı biri de olmaz da ilişkileri başlar. Evdeki masum kadın er ya da geç kimle evli olduğunu öğrenecek. Bari şimdi kurtulsun

Başka üyelerde adamın karısına bir şey söyleme yazmış. Siz ciddi misiniz yaa:KK57: Ben asla mantıklı bulamıyorum bu düşünceyi

siz anlamamış olabilirsiniz 2 kadınla olduğunu ama,emin olun evdeki anlamıştır..herkez salağa yatmayı beceremez

Kadın kesinlikle bilmeli belki çocuk yapmayi planliyordur(varsa bişey yapılamaz tabi) hayatı daha fazla kararmadan önüne geçilir belki.... konu sahibi bence anlatmalı bi yolunu bulup

@Brnszgn Lütfen güzel bir plan yap ve o masum kadına bunu ispatla.
Emin ol çoğu kadın aldatılıyorsa bununla acı da olsa yüzleşmek ister,belki de şüpheleniyordu kocasından "Allahım bana bu adamın gerçek yüzünü göster" diye dua ediyor da olabilir. Belki sen buna vesile olacaksın.

Ben senin yerinde olsam adamı arardım ve konuşmayı kaydederdim. "Sen nasıl beni bekarmışsın gibi kandırabildin,bunu nasıl yaparsın 2 insanın nasıl günahına girersin"diye konuşmaya başla.Adam zaten çok uyanık biri değilse dökülür,"eşimle problemlerimiz vardı,senden çok etkilendim " filan der muhtemelen. Şimdilik aklıma bu geldi ama sen başka şekilde de ispat edebilirsin. Tek yapacağın şey,o kadına eşin seni aldatıyor demek yerine kanıt göstermen.

He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.

Ben konuyu okudum, sonra sizin yazdığınız yorumu okudum daha sonra böyle bir konuya böyle bir cümleler nasıl kurulabilir diye şaştım kaldım!
Dışarıda ki insanların suratlarında evli veya bekar yazmıyor.. bir bakışta anlamak mümkün olamayabiliyor.. insanlar her karşısına çıkan insanın "Acaba bu evli midir? Önce bir sorayım Evli misin?" diye konuşmalara başlanmıyor. Hayatımıza giren insanların ilk etapta gbt sini inceleyemiyoruz. Bu tarz şeyleri zamanla öğrenmekten başka da çare olmuyor olabilir.
Konu sahibi de bunu yaşamış.
Bu kadar profesyonel yalancıların, sahtekarların olduğu bir Dünya da buna inanmamanız çok saçma.
Ayrıca bizler insanız ileride nelerle karşılaşacağımız hiç belli değil, büyük konuşmamakta fayda var.
Ve ve ayrıca konu sahibi olayı öğrendiği anda ilişkiyi bitirmiş.. ortada devam eden bir ilişki yok!
Yani bura da şereften yoksun bir adam dururken bir bayan olarak şu yorumunuz çok itici.

Konu sahibi size gelirsek.. insanlar çok tuhaf siz bugün eşine söylersiniz.. eşi tepki gösterir sonra iki canım cicime tav olur size olan olur. Sizin verilmiş sadakanız varmış. Hayatınızın geri kalan kısmında daha temkinli olup, bu insanla aynı hava içinde solunum bile yapmamanızı öneririm.

millan,genelde mantıklı yorumlar yazarsın.Böyle yazmana çok şaşırdım.
Sahte mutluluk mu yaşasın kadın evinde yani?
Adam şerefsizin teki,1-2 aya başka kadın bulur,bulacağı kadın belki konu sahibi gibi vicdanlı biri de olmaz da ilişkileri başlar. Evdeki masum kadın er ya da geç kimle evli olduğunu öğrenecek. Bari şimdi kurtulsun
Bilmiyorum ki adam belki evine hiçbişe yansıtmıyor..kadının yerine kendimi koyunca bırden dünyam başıma yıkılacak..
Ne bilim ya ıkı ucu boklu değnek..
Ben soyleyemezdim yınede..kendi anlasın dıye oluruna bırakırdım..
Kimsenin kaderiyle oynayamam..hayat akışında o zaten bi şekilde yolunu bulur ortaya çıkar..
Ama bunları ortaya döken kişi asla ben olmam.

Avm nin ortasinda karisini manyak gibi doven adama mudahale edilince "size ne kocam degil mi, ne karisiyorsunuz" diyen kadini gordukten sonra cozdum hicbir konuya mudahale etmemeyi.. eger gidip karisina soylerseniz "masum kocisini yoldan cikartmaya calisan ahlaksiz kadin" damgasi yemeniz yuzde 90..

Yanı nasildiniz adamla sadece ilgi mi duyduğunu dusundunuz yoksa kadını aldatti mi bazen biz kadinlar yanlış anlayabiliyoruz eğer aldattiysa söyleyin kadına şahsen bilmek isterim ama sadece bakislarindan benle konuşmasından çıkardım fln fln diyosan söyleme yanı sen yanlış anlamisindir belki

Canım hıc anlamadın mı evli oldugunu belli olur diye dusunuyorum en azından evine gittiğinde senle rahat konuşamaz. Anlatılmalı diye dusunuyorum belkı de karısı anladı zaten

Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor

Neticede siz ilişkinizi bitirdiniz ama onlar evli
Aldatmışsada yarın kokusu sizde olmadı ama başkasından çıkacak,
Ya da adam vicdana gelip anlatacak
Bilemedim sanırım ben olsam anlatmazdım,
Kadın belki huzurlu ve mutlu bilemeyiz,
Siz söyledikten sonra kocasını ayartan kadın pozisyonuna da düşebilirsiniz RİSKLİ,

Konu sahibi normalde anlat kadın da kocasının ne mal olduğunu bilsin kandırmaca bir hayat yaşamasın derdim ta ki burada bile senin üstüne yürüyen yorumları gören kadar.

Burada bile nasıl anlamadın, kadının yuvasını bozma ,intikam mı alıyorsun vb...yorumları görünce anladım ki yok bu dünyada erkeklere bir şeycik olmaz.bak kk da bile ne yazik ki sen suçlanıyorsun.

Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
Bence hiçbir şey söylememelisiniz. Kadın hisleri kuvvetlidir. O adamın eşi de bunu hissediyordur. Ancak kadın eşine çok güvenen bir tipse sizi hiç kaale almayacaktır. Alırsa adamı bırakır ama kaale almazsa suçlu siz olursunuz.

hiç bulaşmayın bence. evet insan o şeref yoksununa bir şeyler olsun istiyor ama sizden değil Allah'ından bulsun. Baksanıza burada bile kendinden, kocasından, hayatın getirdiklerinden çok emin kadınlar sizi nasıl da yargılıyorlar. O kadının da çektiği acı ile size saldırması kuvvetle muhtemel. bitirin, gitsin.

Yanı nasildiniz adamla sadece ilgi mi duyduğunu dusundunuz yoksa kadını aldatti mi bazen biz kadinlar yanlış anlayabiliyoruz eğer aldattiysa söyleyin kadına şahsen bilmek isterim ama sadece bakislarindan benle konuşmasından çıkardım fln fln diyosan söyleme yanı sen yanlış anlamisindir belki
Hayır ya bildiğiniz sevgiĺiydik.çok şükür ben istemediğim için cinsel anlamda bi yakınlaşmamız olmadı ama evlilik hayalimiz bile vardı.bu aldatmak değil mi

hiç bulaşmayın bence. evet insan o şeref yoksununa bir şeyler olsun istiyor ama sizden değil Allah'ından bulsun. Baksanıza burada bile kendinden, kocasından, hayatın getirdiklerinden çok emin kadınlar sizi nasıl da yargılıyorlar. O kadının da çektiği acı ile size saldırması kuvvetle muhtemel. bitirin, gitsin.
Sanırım haklısınız Büyük hatalar yapmadan kurtulduğum için şükrediyorum. Burda bilmeden yargılayan insanlar oldu ama ben evli olduğunu gerçekten bilmiyodm. 25 yaşındayım güzel sayılan bi bayanım Çevremde bana ilgi duyan bi çok bekar erkek vsr ben niye gidip elin evli adamıyla birlikte olayım

Neticede siz ilişkinizi bitirdiniz ama onlar evli
Aldatmışsada yarın kokusu sizde olmadı ama başkasından çıkacak,
Ya da adam vicdana gelip anlatacak
Bilemedim sanırım ben olsam anlatmazdım,
Kadın belki huzurlu ve mutlu bilemeyiz,
Siz söyledikten sonra kocasını ayartan kadın pozisyonuna da düşebilirsiniz RİSKLİ,
Adam hala mesaj atıyo aşık oldum seviyorum diye numaramı değiştirdm bi şekilde başka bi yerden bulmuş. Seni kaybetmek istemediğim için evli olduğumu gizledim diyo. Evli olduğunu öğrendigm gunden beri iğreniyorum ondan. En çokta kendimden iğreniyorum başka kadına ait olan bi eli tuttuğum için bu kadar saf olduğum için nefret ediyorum kendimden. Asla cvp vermiyorm bigün bıkar yazmaz diye ümit ediyorum ve mesajlarını silmiyorum. Bişey olursa günah keçisi ben seçilmiyim diye

Canım hıc anlamadın mı evli oldugunu belli olur diye dusunuyorum en azından evine gittiğinde senle rahat konuşamaz. Anlatılmalı diye dusunuyorum belkı de karısı anladı zaten
Eşi memlekette yaşıyo. Biz ikimizde hemen hemen aynı dönemde anadolunun küçük bir ilçesine atandık o öğretmen bende başka bir kuruma mühendis olarak atandım. Parmagında yüzük yok. Bekar olduğunu söyledi. Eşi gidip gelmiyo.ilçede hemen herkes bekar biliyo onu.çift tel kullanıyo başka bi hattı varmış eşiyle ailesiyle konuştuğu. Kimliğine bakıyımda demedim şüphelenmek hiç aklıma gelmedi nerden bilebilirdmki. Sık sık memlekete gidiyordu soruyodm bunu ben kız olduğum halde bu kadar gitmiyorum diyodm bana verdiği cvp abimle ortak işe girdik arada gidip kontrol etmem lazım boş bırakmamam lazım diyodu. Siz olsanz şüphe duyar mısınız

Back
X