• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer evliymiş

Ben erkek ağa paşa elinin kiri haklımı dedim.
İnanmam böyle şeylere
Dizi flim setimi insan hayatı bana gercekci gelmiyo
Bu benim fikrim ben fazla detaycıyım cok irdelerim.
Kuzenimin başına aynısı geldi aynı hanımefendinin düşündüğü gibi cıktı karşısına iyi bişeymiş gibi yatak ilişkisine kdr anlattı.
Hiçbişeyden haberi yokmuş.
Elbette iyimi yaptı boşandı iyi oldu ama gel bide ona sor.
Bide demezlermi eşine demem lazım
İnanmıyorum efendim bu bnm bireysel fikrim

Canım haline şükret. Ben 3 yıl biri ile çıktım ayrıldık tekrar barıştık 1 yıldan fazla yine çıktım. Ve Allahın bir işareti gibi mucizevi bir şekilde öğrendim ki adam biz ayrıl iken evlenmiş. Ben ondan ayrıldıktan sonra 2 hafta içinde köyünden. Biz tekrar barışıp çıkarken çocuğu olmuş. Şok oldum. Uzun zaman kendime gelemedim. 7-24 telefonla konuşuyorduk, Eşini damile diye köyüne yollamış. Öğrendim ben. O kadar mesaj attı eşimi sevmiyorum, nefret ediyorum kardeş gibiyiz. Ailem buldu, sen beni terk edince senin bulduğun kızlardan hayır yok dedi. Falan filan. Elimde tonla mesaj. Ben o mesajları eşine okutsam ne yazar ki. Allaha havale ettim ve çok güzel bir şekilde buldu. Ama olan benim 5 yılıma oldu.

Bak arkadaşımın olayını anlattım onu eşi yani arkadaşım yakaladı, o kadını da 1 yıla yakın kandırmış. Sen yolun başında farketmişsin dua et. Bırak ne hali varsa görsün.

Canım haline şükret. Ben 3 yıl biri ile çıktım ayrıldık tekrar barıştık 1 yıldan fazla yine çıktım. Ve Allahın bir işareti gibi mucizevi bir şekilde öğrendim ki adam biz ayrıl iken evlenmiş. Ben ondan ayrıldıktan sonra 2 hafta içinde köyünden. Biz tekrar barışıp çıkarken çocuğu olmuş. Şok oldum. Uzun zaman kendime gelemedim. 7-24 telefonla konuşuyorduk, Eşini damile diye köyüne yollamış. Öğrendim ben. O kadar mesaj attı eşimi sevmiyorum, nefret ediyorum kardeş gibiyiz. Ailem buldu, sen beni terk edince senin bulduğun kızlardan hayır yok dedi. Falan filan. Elimde tonla mesaj. Ben o mesajları eşine okutsam ne yazar ki. Allaha havale ettim ve çok güzel bir şekilde buldu. Ama olan benim 5 yılıma oldu.

Bak arkadaşımın olayını anlattım onu eşi yani arkadaşım yakaladı, o kadını da 1 yıla yakın kandırmış. Sen yolun başında farketmişsin dua et. Bırak ne hali varsa görsün.

Misspoine'm boyle birsey yasadigini bilmiyordum. Allah kurtarmis. :(

Misspoine'm boyle birsey yasadigini bilmiyordum. Allah kurtarmis. :KK43:

Onun devamı daha bir acayip sana özelden anlatırım canım. Buraya yazarsam olmaz. Gerçekten Allah korumuş. İyi ki terk etmişim onu. Ben 3 yıl çıktığım adamı tanıyamamışım. Böyle konuşmak kolay oluyor tabi.

Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
Ayni seyi yasadim.eşini aradim anlattim.(bir polis arkadasim sagolsun o pisligin tc sine kayitli numarasinsan buldu)babasinida aradim.(babasi esnaf oldugu icin numarasini kolayca edinebilmistim).herrseyi ikisinede anlattim..aradan yillar gecti.melek gibi bir esim var sukur unuttum gitti.ama tabi cok acıli zor gunler gecirdim.suanki duygumu soracak olursan,aramasaydim kendimi enn lanet en pisman ennn berbat biri olarak gorcektim.kandirildigimla enayiligimle kalcaktim.iyiki aramisim..

Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
evli biri olarak kesinlikle öğrenmek isterdim ben. ama bir taraftan da eşe olan güven ve ağzının iyi laf yapıp üste çıkabilme ihtimaline karşı delil de olması gerekiyor. başına patlayacak bir durum yok bence. eğer mesajlaşma foto vs delilin varsa olanlarla birlikte mail olarak gönder kadına. ama yok sadece flörtöz hareketleri vardı diyorsan birşey ıspat edemezsen hiç söyleme inandırabileceğini sanmıyorum kanıt olmadan...

"Benim kocam süper bir insandır, yellozlar baştan çıkarıyor" kafasındaki hanımlara kapak niteliğinde bir konu.
Konu sahibesi, ben sizin yerinizde olsam hiç bulaşmam kendimi kurtarırım. Vicdan azabı çekmenize gerek yok ve hatta bu hikayenin masumu sizsiniz kandırılmışsınız. Çok şükür ki açık vermiş.
Adamın eşine anlatma noktasına gelince de ben anlatmamanız taraftarıyım. Adamın düşünmediği yuvayı (?) sizin düşünmeniz gerekiyor şeklinde değil bu.
İlk olarak, kadın muhtemelen inanmayacaktır size. Hadi inandı diyelim kocası af dileyecek yalvaracak ve beni baştan çıkardı diyecek fatura size kesilecek. Haklı olsanız bile. Kadın kocasını suçlamayacaktır hata pirupak yapacaktır ki kocadan olmasın.
Ikincisi, bu olay komple başınıza kalır. Taciz edilirsiniz, hakaret yersiniz ve hatta durum iş yerine kadar yansıyabilir.

İletişim kurmayın sessizce kenara çekilin. Ne halleri varsa görsünler.

He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
Evet ya nedense hep siz kandiriliyorsunuz. Insan hic mi anlamaz. Bu adam musveddesi aksam eve gidince telle rahat konusamaz mesela. Disari ciktiginda belli yerlere ,gizli sakli yerlere gider. Hic mi anlamadiniz?

Sana gidip karisina anlatirsan ne olacağını söyleyeyim. Adam karısına benimle birlikte olmak istedi kabul etmeyince de intikam almak için iftira atıyor diyecek karısı da buna inanacak ve sana namusuna hakaretler edecek. Yanı sonuç olarak senin içini ferahlatmayacak daha da alevlendirecek içindeki ateşi bu hareket. Böyle adamların karıları zaten benim kocam yapmaz bütün kadınlar fahise kafasında insanlar oluyor. Zaten o kafada olmasa insan anlamaz mi, hissetmez mi hiç kocasının başka kadınlarla gorustugunu. Konabilir senin gibi kaç kişi var adamın hayatında ve kadın da bilip de bilmiyormuş gibi davranıyor muhtemelen

Etik olarak doğru olan eşe ulaşıp anlatmaktır ancak Umberlee Umberlee 'a katılıyorum. Küçük bir yerdeyim demişsiniz, siz eşine ulaşırsanız ertesi gün bütün ilçeyi sizin hakkınızda mesnetsiz dedikodu yaparken bulabilirsiniz. Zaten muhtemelen eş de size inanmayacaktır. "Kocişkom" demeyi seviyor bazı kadınlar; burada da görüyorsunuz örneklerini.

anlat anlat anlat yarinda basksiyla aldatir

Yuvayi bozmayin inşallah o pislik adamda yola gelir siz karışmayin hiç yaşanmamış gibi devam edin umursamayin

Şu durumda konu sahibi, pisliğin evli olduğunu öğrendikten sonra " karısı, kocasına sahip çıkaydı, benim suçum yok" diye bu ilişkiye yaptığının aksine devam da edebilirdi değil mi? Neymiş her şey karşı tarafta bitiyor. Adam aldı havasını oturdu. Belki yaptığının yanlış olduğunu anlayıp yuvasına sarılacak öyle değil mi? O nedenle kadınlar bu gibi olaylarda daha başroldeler.

Sen doğru kararı vermişsin gerisi seni ilgilendirmez. Belki adam yinede karısını seviyordur. Belki hatasını anlar birgün. Okadınıda üzmenin anlamı yok. belki çocukları vardır. Sen yapman gerekeni zaten yapmışssın gerisini allaha bırak , o halleder.

Canım ilk okuduğumda hemen gidip anlatman gerektiğini düşünmüştüm. Ama yorunlari okuyunca hanımlar hakki sanırım. Boşver Allahindan bulsun de gec. Hem bunubyaoan daha oncede yapmıştır esi elbet biliyodur ne mal olduğunu.

Ah nerede filmindeki gibi birlik olup ona ders veremezsiniz sen ortada kalirsin yani. :KK14:

Back
X