Meğer hepsi yaş farkimizdan dolayiymis.

yok fark nerdeyse babaniz yasinda. 26 yasindayken kipir kipridim su an 35 ve daha durgub oluyor insan 46 cok fazla. siz orta yas olunca resmen yaslancak. cinsel acidanda tik olmaz daha

benimde eşimle aramda 10 yaş fark var çok da sorn değil bence sevdikten sonra çok da güzel anlaşıyoruz ..

7 yaşa kadar hadi neyse de 15 çok çok fazla.

hayatının baharında kıçındaki kılları ağarmış adamla napcan allah aşkına. 35-50 oldunuz hadi sevişelim desen önce takma dişlerini filan çıkarması gerekir. ıyhhhhh

Bana göre yaş farkı en çok 10 olmalı ama fiziksel ve ruhsal yaş da önemli.... fark gözükmüyorsa ve beraberken paylaşımlar da sıkıntı çıkmıyorsa olabilir bence ....bu adamın sorunu yaş farkı değilde sevgisi azalmış olabilir

Sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika .. Yani cinsellikte bi yere kadar yaşıyorsun sonra hayat normale dönüyor cidden önemli olan onun yanında kendin olabilmektir kasmadan rahat olmak anlaşmak birlikte yaptığınız herşeyden zevk almak önemlidir .

Ayrıca 50 yaşı çok abartma erkeklerin tekrar coştuğu dönemdir 40 tan sonrası

yok fark nerdeyse babaniz yasinda. 26 yasindayken kipir kipridim su an 35 ve daha durgub oluyor insan 46 cok fazla. siz orta yas olunca resmen yaslancak. cinsel acidanda tik olmaz daha
Evet başlarda sorun yoktu ama sonralarda duygulardaki coşku aynı olmuyor olsa bile gösterme şekli farklılaşıyor cinsel anlamda sorun yok benden daha istekli

O totosundaki ağarmış kılları bile sevebildiğimiz için evlenmişizdir belki...

Elli yaşı da o kadar gömmeyin bi zahmet. Siz ellinize gelince hadi bana eyvallah diyeceksiniz herhalde. Kadının da erkeğin de cinsellikte iyi olduğu dönemlerdir ellili yaşlar.Cinsellik 70-75 yaşına kadar sürer.

Babing senin sorunun yas degilmis be canim. Karsinda ozguvensiz ve sana inanmayan bir adam var. bekaretini kanitlaman icin onunla yatmani bekleyen biri var. asil sorun bu ama sen yasa takilmissin. Hala bu herifle olmak istemen de ayri bir kaos

Erk
Kız erkeklerde cinsellik mezarda bitiyor 83 yaşındaki dedem bu yüzden anneannemle tartismis kadını evden kovmus tutturmus 20 lik kizla evlenecem aile karisik bu aralar dayimlar teyzemler ne yapacaklarını şaşırdı lar dedem gider ayak coştu

Doğrudur. Kadınlar için daha uzun sürer aslında ama ülkemizde malesef mahalle baskısı, yetişme tarzı etkili oluyor bu tip durumlarda.

Doğrudur. Kadınlar için daha uzun sürer aslında ama ülkemizde malesef mahalle baskısı, yetişme tarzı etkili oluyor bu tip durumlarda.
Ben hep üç yaştan fazla olmamalı diye düşünüyordum bu olaydan sonra yaş farkı olmalı 10 15 diye düşünür oldum.... ki anneannem 10 yaş küçük dedemden ....dedigin gibi bizim bayanlar 50 den sonra yas gitmiş iş bitmiş diye düşünüyorlar ben nasıl olacam acaba ya

Sephoraa, yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz. Bunun 3 ayı iyi diğer zamanlar böyle ışte geri çekildi ve 6 7 aydır bu durumu aşamadı. Tabi biz karşı karşıya gelip bu konuyu hic tartışmadık. Benle daha önce paylaşmadı. Eger bende düşüncelerimi söylersem kabullenir belki ya da tamamiyle biter. Herkes yas farkindan dolayi görüş belirtmis ama ben zaten yas farkimiz cok mu dememistim. Uyumlu oldugumuzu düşünüyorum hem aynı kare içinde hem de fikirlerimiz düşüncelerimizle. O yüzden ben problem etmiyorum.

Ben bu sorunu yeni öğreniyorum. Ustelik direkt kendisinden de değil. Yani karsima alıp yaş farkından dolayı etkileniyormussun konusalim diyemedim.
Zaten soluksuz 1 sene degil. Kopmalar vardi fazlasıyla bu kopmalarda bu yuzdenmis. Ozledim der görüşürüz sonra arada sogukluk. Böyleydi.

Babing senin sorunun yas degilmis be canim. Karsinda ozguvensiz ve sana inanmayan bir adam var. bekaretini kanitlaman icin onunla yatmani bekleyen biri var. asil sorun bu ama sen yasa takilmissin. Hala bu herifle olmak istemen de ayri bir kaos
Siz yalnış yere gelmissiniz. Algilayamadiysaniz tekrar okuyun.

Kisa sureli veya bitecek bi iliski icin sorun degil. 45 e kadar yolu var. ama adam 50li yaslara gelip antropozlara daldiginda sen kadinligini yeni kesfetmis olacaksin.
Bence hic gerek yok. 35 bi erkegin cok verimli oldugu bir yas. Simdiye aldanma.

15 yaş fark bana göre çok da fazla değil sürdürülebilir yani neden olmasın?
Ama adamın tavırları değişik komplekse girmiş gibi kendi yaşıtlarıyla takılsın madem bu kadar komplekse girecekse eğer :)

Mesele yaş farkı değil. Eğer bu adam seni hırpalıyor, yıpratıyorsa, üzüyorsa, yukarıda arkadaşın dediği gibi bakireligini sorguluyor, istemediğin şeyler yapmaya zorluyorsa, seni el üstünde tutmuyorsa yaşı kaç olursa olsun yol ver gitsin.

Celiski gordum yazdigin yazida :) gonul isleri her zaman bizim istedigimiz gibi olmuyor tabiki. Ama noclearmind demis ki duygularim cok derin, yani ates bacayi sarmis bile coktan :)) sen de onunla ayni seyleri paylasmissin ve bende paylasiyorum sizinle ayni seyi, her iliski cok farkli olur tabiki, ama mutluysak boyle seyleree takilmamaliyiz, hayata 1defa geliyoruz ve gonlumuze kim dokunuyorsa o ne der bu ne der yas farki cart curt dersek belkide hayatimizin en guzel yillarini yasamaktan mahrum kalacagiz. Ben mahrum kalmadim , belliki senide kalmamissin, ama noclearmind icin koca bi muamma. Kisaca yas bence bahana. Seviyorsan ve seviliyorsan sana bahş edilen bu hayati savasarak kazanacaksin :) 21 -35.1bucuk seneyi gecti, evliyiz muyluyuz ve herkesin bu mutlulugu yasamasini temenni ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…