- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi noclearmind
-
yok fark nerdeyse babaniz yasinda. 26 yasindayken kipir kipridim su an 35 ve daha durgub oluyor insan 46 cok fazla. siz orta yas olunca resmen yaslancak. cinsel acidanda tik olmaz dahaCanım bizimde aramızda 20 yaş var bana deseler böyle biriyle sevgili olcaksın güler geçerdim ama onların seni el üstünde tutmaları ilgileri üstüne titremeleri derken ilgiden başın dönüyor ve sonrasnda sende bi bakmışsın aşık olmuşsun bizde de erkek ark düşünmüş başkarda sorun olur mu die ama olmadı uzunca bir süre ama şimdilerde 3 yıl oldu bakıyorumda ben duygularımı daha doruklarda yada diplerde yaşarken o daha sakin ben daha ergence severken o soğukkanlı ben heyecanımı gizleyemezken o daha oturaklı oluyor (26-46 bu arada ) yani sen eomantik şeyler düşünürsün yaparsın ondanda böyle şeyler beklersin ama yapmaz bence boşver duygularını senin gibi yaşayacak dengini bul
Sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika .. Yani cinsellikte bi yere kadar yaşıyorsun sonra hayat normale dönüyor7 yaşa kadar hadi neyse de 15 çok çok fazla.
hayatının baharında kıçındaki kılları ağarmış adamla napcan allah aşkına. 35-50 oldunuz hadi sevişelim desen önce takma dişlerini filan çıkarması gerekir. ıyhhhhh
Ayrıca 50 yaşı çok abartma erkeklerin tekrar coştuğu dönemdir 40 tan sonrasıBana göre yaş farkı en çok 10 olmalı ama fiziksel ve ruhsal yaş da önemli.... fark gözükmüyorsa ve beraberken paylaşımlar da sıkıntı çıkmıyorsa olabilir bence ....bu adamın sorunu yaş farkı değilde sevgisi azalmış olabilir
Evet başlarda sorun yoktu ama sonralarda duygulardaki coşku aynı olmuyor olsa bile gösterme şekli farklılaşıyor cinsel anlamda sorun yok benden daha istekliyok fark nerdeyse babaniz yasinda. 26 yasindayken kipir kipridim su an 35 ve daha durgub oluyor insan 46 cok fazla. siz orta yas olunca resmen yaslancak. cinsel acidanda tik olmaz daha
7 yaşa kadar hadi neyse de 15 çok çok fazla.
hayatının baharında kıçındaki kılları ağarmış adamla napcan allah aşkına. 35-50 oldunuz hadi sevişelim desen önce takma dişlerini filan çıkarması gerekir. ıyhhhhh
Kız erkeklerde cinsellik mezarda bitiyor 83 yaşındaki dedem bu yüzden anneannemle tartismis kadını evden kovmus tutturmus 20 lik kizla evlenecem aile karisik bu aralar dayimlar teyzemler ne yapacaklarını şaşırdı lar dedem gider ayak coştuO totosundaki ağarmış kılları bile sevebildiğimiz için evlenmişizdir belki...
Elli yaşı da o kadar gömmeyin bi zahmet. Siz ellinize gelince hadi bana eyvallah diyeceksiniz herhalde. Kadının da erkeğin de cinsellikte iyi olduğu dönemlerdir ellili yaşlar.Cinsellik 70-75 yaşına kadar sürer.
Erk
Kız erkeklerde cinsellik mezarda bitiyor 83 yaşındaki dedem bu yüzden anneannemle tartismis kadını evden kovmus tutturmus 20 lik kizla evlenecem aile karisik bu aralar dayimlar teyzemler ne yapacaklarını şaşırdı lar dedem gider ayak coştu
Ben hep üç yaştan fazla olmamalı diye düşünüyordum bu olaydan sonra yaş farkı olmalı 10 15 diye düşünür oldum.... ki anneannem 10 yaş küçük dedemden ....dedigin gibi bizim bayanlar 50 den sonra yas gitmiş iş bitmiş diye düşünüyorlar ben nasıl olacam acaba yaDoğrudur. Kadınlar için daha uzun sürer aslında ama ülkemizde malesef mahalle baskısı, yetişme tarzı etkili oluyor bu tip durumlarda.
Sephoraa, yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz. Bunun 3 ayı iyi diğer zamanlar böyle ışte geri çekildi ve 6 7 aydır bu durumu aşamadı. Tabi biz karşı karşıya gelip bu konuyu hic tartışmadık. Benle daha önce paylaşmadı. Eger bende düşüncelerimi söylersem kabullenir belki ya da tamamiyle biter. Herkes yas farkindan dolayi görüş belirtmis ama ben zaten yas farkimiz cok mu dememistim. Uyumlu oldugumuzu düşünüyorum hem aynı kare içinde hem de fikirlerimiz düşüncelerimizle. O yüzden ben problem etmiyorum.Eşimle yaklaşık 15 yaş var aramızda. Biz iyi örneğiz bu konuda ama genelde sorunlu olur bu tip evlilikler.
İlk başlarda eşim de panikledi, olmaz yürütemeyiz, farklı nesilleriz dedi çekti kendini. Sonra sonra aştı.
Tanıştığımızda sizin yaşlarınızdaydık. Üzerinden 9 küsur sene geçti. İlk gün nasılsak hala öyleyiz. Ne enerji konusunda sıkıntı yaşadık ne hayata bakış açısında. Hep aynı pencerede olduk. Bu dokuz senede toplasan üç kez ancak tartışma yaşamışızdır. Kavga hiç yok.
Bakma sen çıtır bulup üzerine atlayanlara. Aklı başında adamları tedirgin eden bir durumdur bu genelde.
Ben bu sorunu yeni öğreniyorum. Ustelik direkt kendisinden de değil. Yani karsima alıp yaş farkından dolayı etkileniyormussun konusalim diyemedim.bence yaş farkı o kadar büyütecek bişey değil ama adamın bu kdar özgüvensiz olması beni düşündürürdü açıkçası. 1 senede bişeyleri aşamamış mı? cinsel anlamdaki sorunu mu acaba onu böyle yapıyor. hiç karşınıza alıp konuştunuz mu? merak ettim :)
Siz yalnış yere gelmissiniz. Algilayamadiysaniz tekrar okuyun.Babing senin sorunun yas degilmis be canim. Karsinda ozguvensiz ve sana inanmayan bir adam var. bekaretini kanitlaman icin onunla yatmani bekleyen biri var. asil sorun bu ama sen yasa takilmissin. Hala bu herifle olmak istemen de ayri bir kaos
Sephoraa, yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz. Bunun 3 ayı iyi diğer zamanlar böyle ışte geri çekildi ve 6 7 aydır bu durumu aşamadı. Tabi biz karşı karşıya gelip bu konuyu hic tartışmadık. Benle daha önce paylaşmadı. Eger bende düşüncelerimi söylersem kabullenir belki ya da tamamiyle biter. Herkes yas farkindan dolayi görüş belirtmis ama ben zaten yas farkimiz cok mu dememistim. Uyumlu oldugumuzu düşünüyorum hem aynı kare içinde hem de fikirlerimiz düşüncelerimizle. O yüzden ben problem etmiyorum.
Celiski gordum yazdigin yazida :) gonul isleri her zaman bizim istedigimiz gibi olmuyor tabiki. AmaCanım bizimde aramızda 20 yaş var bana deseler böyle biriyle sevgili olcaksın güler geçerdim ama onların seni el üstünde tutmaları ilgileri üstüne titremeleri derken ilgiden başın dönüyor ve sonrasnda sende bi bakmışsın aşık olmuşsun bizde de erkek ark düşünmüş başkarda sorun olur mu die ama olmadı uzunca bir süre ama şimdilerde 3 yıl oldu bakıyorumda ben duygularımı daha doruklarda yada diplerde yaşarken o daha sakin ben daha ergence severken o soğukkanlı ben heyecanımı gizleyemezken o daha oturaklı oluyor (26-46 bu arada ) yani sen eomantik şeyler düşünürsün yaparsın ondanda böyle şeyler beklersin ama yapmaz bence boşver duygularını senin gibi yaşayacak dengini bul
Dilin bile varmiyor biliyomsun soylemeye? utana sikila soyluyosun gibime geliyor.20 li yaslardayim. O da 30 küsur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?