Meğer hepsi yaş farkimizdan dolayiymis.

Şehirdisindayim suan donmeme daha var donene kadar ben siyiririm. Duygularimi dusuncelerimi anlatan bir mesaj yazdim. Bakalım artık ona kaldı.
Şehirdisindayim suan donmeme daha var donene kadar ben siyiririm. Duygularimi dusuncelerimi anlatan bir mesaj yazdim. Bakalım artık ona kaldı.
Hayir mesaj olmaz, karsilikli konusmalisin bu konuyu :)

Bence 20 yaşında toy bir kız için 15 yaş büyük birini sevmesi aşk değildir. Kaçınız 20 yaşında evlenmeyi düşünüyordunuz? Bir de adam büyük ama olgunluk diye bişey yok ki adamda. 30 yaşında olsa kız her şeyiyle düşünmüştür konuyu diyeceksin ama bu yaşta hiç sanmıyorum.

yas farkı kac en önemlı sorunu yazmamıssın be caj-nımn

Ben eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydım oda 28 aramızda 10 yaş fln var bide biz görücü usulü evlendik benim eşimde ilgisiz umursamaz kıskanmaz ama umrumda değil seviyorum onu oda beni seviyor yani öyle söylüyor ve bana küçüksün çocuksun diyo napiyim öyleyim ama mutluyum böyle bide çocuğumuz olsun istiyoruz RABBİM İNŞAALLAH herkese de bana da hayırla sağlıkla verir. Sizde yaş farkını takmayın

Tabiki bu senin dusuncen. Ben esimle cok mutluyum. Her insanin hayati burayi okuyan insanla veya buraya derdini acan insnla ayni degildir, yargiliyorsunuz, ben 21 yasindayim, bu beni toy yapmaz, toylugum esime karsidir hayata karsi degil, ve biz burda aşıksın yada degilsin muhabbeti yapmiyoruz ki, onu Allah bilir. Arkadas yas farkindan dolayi muzdarip oldugu bi konu acmis "yas farkina ragmen mutlu olabilmeyi basarmis ve 1bucuk senedir evliligini yurutmekte olan bi kadin olarak yaş farkinin sorun olmadigini ancak; karsilikli ise duygular ve kendilerinden eminseler sorun olmadigini yazdim. Tekrarliyorum *"Bence 20 yaşında toy bir kız için 15 yaş büyük birini sevmesi aşk değildir. *" yargisini yapmadan once iyi dusunun. Cunku ben esime *AŞIK OLDUĞUMDA 18 YAŞINDAYDIM*" ve herkes ayni degildir. Hayatlar coook farkli.

Tabii ki hayatlar çok farklı. Genelgeçer şeyleri bozan istisnalar da var. Ama bazı şeyler var ki (yaş farkı ve akraba evliliği) yüz kez düşünülmeli. Sizin eşiniz dünya iyüsi olabilir ve çok mutlu olabilirsiniz. Benim dediğim o değil böyle şeyler toplumda normal karşılandığı için hiç masum düşüncesi olmayan bir adam gidip 18-20 yaşlarındaki kıza sulanabiliyor. Ya da daha değişik şeyler olabiliyor. Benim dediğim bazı şeyleri düşünülmesi gerektiği. Bu adam da hiç mantıklı ve olgun biri olmadığını davranışlarıyla gösteriyor zaten. Konu sahibi düşünmeli diyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

15 yas nedir ya bence cok anormal. o 15 yasindayken siz dogmussunuz siz 20yken o 35. Bence cok asiri burda da herkes yazmis biz cok iyiyz vs bosuna bu durumu normallestirmeye calismayin arada ceyrek asil bir nesil var yahu.

dr_yad - Evet istisnai oluyor dogru soyluyorsun. Teskkur ederim cumlemizin insallah... Ama Kizdigim konu su hamsireceli de ayni seyi yapiyor, normallestirmeye calismiyoruz biz, burda yazilanlar yasanan gercek hayatlar, kimse yalan yanlis yazmiyordur herhalde, arada yas farki oluyor sevmeyelim mi? Asik olmayalim mi veya sirf elalem ne der diye daha yanlis secimler mi yapalim. K.bakma ama hamsireceli ama ben yazdigin seylere katilmiyorum, katiliyor olsam evlenmezdim hayatimi birlestirmezdim. Aklim basimda ve senin dusundugun gibi de olmuyor. O 15yasinda iken ben yeni dogdum diye onu insanliktan mi cikariyor bu durum *HAYİR* sevmeme engel olan nedir, goruyoruz haberlerde kadin siddetini-olumlerini. Kim yapiyor erkekler, neden kiskanclik cart curt. Bi kere adam olsa kadina el kaldirmamasi gerektigini kavramis olurdu, cok sukur eşimden oyle siddet gormuyorum, anlasabiliyoruz ve esim benden daha genc duruyor,durmasa bile yinede severdim onun yuregini, sen aski dis gorunuste arayabilirsin veya genclikte ama ben yasadigimi bilirim . yargilayici yorumun hos degil hamsireceli

Yaş farkı gerçekten fazla.
Şimdi bir srun yok gibi görünür ama 10 sene sonrasını düşünün.
Aynı eve girdiğinizi düşünün.
Fazla yaş farkı her zaman dezavantajdır. Züğürt tesellisi aramayın. Hiçbir sorun olmayan düzgün ilişkilerde bile evlilik bir çok belirsizlik içeriyor, baştan sorun olacağı belli olan bir şeyi neden kabul edip yük ediyorsunuz kendinize?
Yanlış anlamayın da genelde hali vakti yerinde ensesi kalın erkekler söz konusu olunca kadınlar 15-20 yaşa bakmadan evleniyorlar ama o da zaten sebebi belli evlilikler...

Andropozdan kaynaklanıyor o. istek artar ama icraat azalır ve randıman yoktur.
Erkeklerde 50 yaş civarı cinsel performans düşmeye başlar bir daha da eskisi gibi olmaz.
Sevgilim 46 yaşında ve yarım saat sonra bile tekrar ilişki yaşayabiliyoruz bence kişiyle alakalı

Şu an kaç yaşındasınız?

beni alıntılamışsın ama hamsireceli demişsin hep kim bilmiyorum o:) benimki yargılamak değilaslında. 18 yaş ççoğu ünsan için radikal kararlar alabilecek bir yaş değil. Onun için kaldırılma olasılığı yüksek olan bu yaşlarda dikkat etmekte fayda var. Siz o yaşta çok daha bilinçlisinizdir. Eşiniz de iyidir ona hiçbir lafım yok. Ben genç kızlara dikkatli olun diyorum sadece. Ortalık kötü ve bence haddinden fazla kart zampara vardır. Özellikle evli olan da çoktur. Benim takıldığım nokta şu ben öyle evlendim mutluyumdan sonra ikinci senaryo da söylenmeli

Ama genc duruyo ama seviyo ama dovmuyo diyerek bence hala normallestirmeye calisiyosunuz. konunun siddetle ne ilgisi var dovmuyo diye millet gidip 10 20 yas buyuk adamlarla mi evlensin bunun yasla ilgisi nedir. siz katilmayabilirsnjz bence durum bu NORMAL DEGIL AMA BU BENIM GORUSUM BENIMMMMMMM

Arkadas ne konuymus ya. Bende genc kizlara gidin şöyle yapin demiyorum. Genellemeli yargi yapildi bende istisnai olan bi hayati yazdim. Sizin kafanizda ne olusuyor bilemem ama ikinci senaryo diye birsey yok. Oyun oynamiyoruz. Herkes kendi yasadigi hayati bilir .net

Yasa takilma akılyasta degil baştadır 3 yas fark olsa nolur olmasa nolur 20 yas olsa nolur anlastiktan sevdikten sonra problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…